Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα ελαστικό, συγκεκριμένα το Gislaved Ultra*Speed 2 185/55 R15 82V και το πιο φθηνό που βρίσκω είναι από elastiko.com που δεν έχει μεταφορικά για ένα ελαστικό. Απλά ήθελα πριν προβώ σε αγορά να ξέρω μήπως υπάρχει κάποιο site που θα έπρεπε να ψάξω, πχ κάποιο του εξωτερικού, που μπορεί να έχει φθηνά ελαστικά γιατί δε γνωρίζει καθόλου σχετικά sites.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι σιγουρα πιο φτηνα ? Εβαλα τα δικα μου 225*65*17 που αλλαξα πριν μια εβδομαδα Goodyear αλλα δεν εχει αυτο τον κατασκευαστη και τα αλλα ειναι πιο ακριβα 

Τα αλλαξα 470 ολλα με τοποθετηση 111,5 το ενα 

https://www.elastiko.com/elastika/autokinito/therina-elastika/225-65-17/200+201+202

Για κοιτα εδω https://www.dim-tires.gr/index.php?route=product/search&tag=185/55R15 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Από αυτά που μου έβγαλε η αρχική αναζήτηση στο google ναι, έχουν το συγκεκριμένο στα 73€. Έχει και αλλά που κυμαίνονται εκεί, αλλά χρεώνουν +20€ μεταφορικά όταν είναι μόνο ένα ελαστικό. Στο tyres.ie πχ που βρήκα τώρα το έχουν 63€ χωρίς μεταφορικά, αλλά φαντάζομαι παίζει τελωνείο εκεί. Κάνα τέτοιο ευρωπαϊκό site που δε γνωρίζω θέλω να δω αν υπάρχει πριν αγοράσω.

Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 3:36 ΜΜ, Dimitris156 είπε

Στο tyres.ie πχ που βρήκα τώρα το έχουν 63€ χωρίς μεταφορικά, αλλά φαντάζομαι παίζει τελωνείο εκεί. 

Η καταληξη ie ειναι ιρλανδια γιατι να εχει τελωνειο?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dimitris156 είπε

Για όλο το Ηνωμένο Βασίλειο δεν ισχύει το τελωνείο?

Η Ιρλανδία δεν είναι ΗΒ. Μόνο η Β. Ιρλανδία

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Oops... Busted :D

Από ότι κατάλαβα βέβαια είναι το ίδιο site, γιατί μόνο εντός Ιρλανδίας το στέλνουν από εκεί και αν επιλέξεις Ελλάδα ανοίγει το elastiko.com

Επεξ/σία από Dimitris156

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...