Προς το περιεχόμενο

Emui 12 beta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,εχω το huawei p40 και κατεβασε την εφαρμογη beta για να κανω join στο emui 12 και δεν μ βγαζει τιποτα και εχω κανει κ αλλαγη στην χωρα εχω βαλει τα παντα σε γερμανια...ξερει κανεις γιατι συμβαίνει αυτο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διότι δεν πιάνει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό.
Κι εγώ είχα δοκιμάσει με αλλαγή σε UK και Γερμανία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και πολλοί άλλοι έχουν προσπαθήσει χωρίς να τα καταφέρουν.
Πλέον έχω την beta app να τρέχει με το κινητό όπως είναι (Greek region) και αν βγάλει κάτι, καλώς. Αλλιώς υπομονή για την επίσημη κυκλοφορία. 

Και μη ξεχνάς ότι δεν μιλάμε για EMUI 12 αλλά για EMUI 12 beta. Που είναι σίγουρο ότι θα έχει και bugs.

Τέλος, παίζει κι αυτό το ενδεχόμενο:

image.png.b4a7087f5a607867ce004da5e0da8b33.png

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.

Με το EMUI 12. έχουν πρόβλημα τα Google Services σε όσους τα εχουν ήδη από τις άλλες εκδόσεις?

Έχουμε Nova 5t και P30 και θα ήθελα να ξέρω μιας και είναι παιδιών και γυναίκας και θα έχω γκρίνιες μετά.

Εάν όχι να βγάλω τις αυτόματες αναβαθμίσεις από τις επιλογές τους.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Με το EMUI 12. έχουν πρόβλημα τα Google Services σε όσους τα εχουν ήδη από τις άλλες εκδόσεις?

Έχουμε Nova 5t και P30 και θα ήθελα να ξέρω μιας και είναι παιδιών και γυναίκας και θα έχω γκρίνιες μετά.

Εάν όχι να βγάλω τις αυτόματες αναβαθμίσεις από τις επιλογές τους.

Σύμφωνα με posts χρηστών (σε Reddit, Facebook) που κατέβασαν το EMUI 12 beta σε συσκευές που νόμιμα είχαν από πριν Google Services, συνέχισαν κανονικά να τα έχουν.
Φαντάσου εδώ κι αυτοί που έχουν βάλει καθαρό Harmony OS (σε συσκευές που είχαν αγοράσει από Κίνα) και είχαν νόμιμα από πριν Google Services, συνέχισαν να τα έχουν κανονικά.
Απλά κράτα μια επιφύλαξη, διότι με αυτά που γίνονται με την Huawei όλα είναι πιθανά στο μέλλον.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 4:54 ΜΜ, stark είπε

Σύμφωνα με posts χρηστών (σε Reddit, Facebook) που κατέβασαν το EMUI 12 beta σε συσκευές που νόμιμα είχαν από πριν Google Services, συνέχισαν κανονικά να τα έχουν.
Φαντάσου εδώ κι αυτοί που έχουν βάλει καθαρό Harmony OS (σε συσκευές που είχαν αγοράσει από Κίνα) και είχαν νόμιμα από πριν Google Services, συνέχισαν να τα έχουν κανονικά.
Απλά κράτα μια επιφύλαξη, διότι με αυτά που γίνονται με την Huawei όλα είναι πιθανά στο μέλλον.

Καλό ακούγεται.

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...