Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και η οθόνη τα δείχνει όλα μαύρα. Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής αλλά φαίνεται λίγο η επιφάνεια εργασίας (το messenger). Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

βγάλε μια φωτό.....επίσης αν ρίξεις φως στην οθόνη από κοντά και φαίνεται αχνά η εικόνα, όπως το παρουσιάζεις μιλάμε για πρόβλημα φωτισμού.

καμμένα led- καμμένο κύκλωμα ρεύματος για τα  led.

προφανώς εγγύηση την πας. μιλάς απευθείας με DELL

Δημοσ.

Μίλησα με dell και και μου είπαν να κάνω κάποια διαγνωστικά όταν θα είμαι σπίτι αλλά σε περίπτωση που θέλει αλλαγή μου είπαν ότι θα στείλουν καινούρια μεν αλλά σε 4 με 6 εβδομάδες και ξενέρωσα. Την είχα αλλάξει ήδη μια φορά γτ η πρώτη είχε καμμένο pixel και μου έφεραν  σε λίγες μέρες η οποία δεν ήταν βέβαια καινούργια.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, jimakal είπε

Μίλησα με dell και και μου είπαν να κάνω κάποια διαγνωστικά όταν θα είμαι σπίτι αλλά σε περίπτωση που θέλει αλλαγή μου είπαν ότι θα στείλουν καινούρια μεν αλλά σε 4 με 6 εβδομάδες και ξενέρωσα. Την είχα αλλάξει ήδη μια φορά γτ η πρώτη είχε καμμένο pixel και μου έφεραν  σε λίγες μέρες η οποία δεν ήταν βέβαια καινούργια.

χριστουγεννα αφού. Σε γνωστό κάηκε το ενα στικ ραμ και του ειπαν τέλη γενάρη θα έρθουν οι άλλες...

Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι το backlight driver να παρέδωσε ψυχή.
Σε σπανιότερες περιπτώσεις το φαινόμενο αυτό οφείλεται και στον CCFL inverter. 

Ευτυχώς έτυχες στην Dell η οποία είναι άριστη στην εξυπηρέτηση πελατών. 👍

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησα την διαδικασία αντικατάστασης με την Dell και σήμερα άνοιξε κανονικά. Δεν άλλαξα τίποτα και δουλεύει. Λέτε να είναι για λίγο?

Δημοσ.

Από την στιγμή που εμφάνισε πρόβλημα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι ελαττωματικό και πολύ πιθανόν να στο εμφανίσει και στη συνέχεια
επομένως μην την κρατήσεις για κανένα λόγο, εκτός αν επιθυμείς να το ρισκάρεις.

Δημοσ.

Δεν θέλω να το κρατήσω σε καμία περίπτωση αλλά αν δουν ότι δουλεύει μην έχω θέμα πχ μου ζητάνε την οθόνη πίσω

Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 2:19 ΜΜ, jimakal είπε

Θα σε συμβούλευα να έχεις επικοινωνία μέσω email και όχι μέσω τηλεφώνου.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλαν σήμερα το μεσημέρι email από την dell και μου πρότειναν την Dell S2721HGF γτ η δικιά μου δεν παράγεται (end of life). Δεν περίμενα να μου προτείνουν τόσο χειρότερη οθόνη. Τους απάντησα στο email είπα ότι υπάρχει η Dell S2721DGFΑ και ότι δεν θα δεχτώ χειρότερη οθόνη. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Είχε κάποιος κανένα πρόβλημα σε αντίστοιχη περίπτωση?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...