jimakal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα άνοιξα σήμερα τον υπολογιστή και η οθόνη τα δείχνει όλα μαύρα. Νόμιζα ότι έφταιγε ο υπολογιστής αλλά φαίνεται λίγο η επιφάνεια εργασίας (το messenger). Υπάρχει καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει?
greekfragma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 βγάλε μια φωτό.....επίσης αν ρίξεις φως στην οθόνη από κοντά και φαίνεται αχνά η εικόνα, όπως το παρουσιάζεις μιλάμε για πρόβλημα φωτισμού. καμμένα led- καμμένο κύκλωμα ρεύματος για τα led. προφανώς εγγύηση την πας. μιλάς απευθείας με DELL
Sakiz105 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Σαν προβλημα με ρευμα μου μοιαζει. Μιλας κατευθειαν με dell
jimakal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μίλησα με dell και και μου είπαν να κάνω κάποια διαγνωστικά όταν θα είμαι σπίτι αλλά σε περίπτωση που θέλει αλλαγή μου είπαν ότι θα στείλουν καινούρια μεν αλλά σε 4 με 6 εβδομάδες και ξενέρωσα. Την είχα αλλάξει ήδη μια φορά γτ η πρώτη είχε καμμένο pixel και μου έφεραν σε λίγες μέρες η οποία δεν ήταν βέβαια καινούργια.
Sakiz105 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, jimakal είπε Μίλησα με dell και και μου είπαν να κάνω κάποια διαγνωστικά όταν θα είμαι σπίτι αλλά σε περίπτωση που θέλει αλλαγή μου είπαν ότι θα στείλουν καινούρια μεν αλλά σε 4 με 6 εβδομάδες και ξενέρωσα. Την είχα αλλάξει ήδη μια φορά γτ η πρώτη είχε καμμένο pixel και μου έφεραν σε λίγες μέρες η οποία δεν ήταν βέβαια καινούργια. χριστουγεννα αφού. Σε γνωστό κάηκε το ενα στικ ραμ και του ειπαν τέλη γενάρη θα έρθουν οι άλλες...
Apollonian Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το πιο πιθανό είναι το backlight driver να παρέδωσε ψυχή. Σε σπανιότερες περιπτώσεις το φαινόμενο αυτό οφείλεται και στον CCFL inverter. Ευτυχώς έτυχες στην Dell η οποία είναι άριστη στην εξυπηρέτηση πελατών. 👍 1
jimakal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Ξεκίνησα την διαδικασία αντικατάστασης με την Dell και σήμερα άνοιξε κανονικά. Δεν άλλαξα τίποτα και δουλεύει. Λέτε να είναι για λίγο?
Apollonian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Από την στιγμή που εμφάνισε πρόβλημα σημαίνει ότι το κομμάτι είναι ελαττωματικό και πολύ πιθανόν να στο εμφανίσει και στη συνέχεια επομένως μην την κρατήσεις για κανένα λόγο, εκτός αν επιθυμείς να το ρισκάρεις.
jimakal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δεν θέλω να το κρατήσω σε καμία περίπτωση αλλά αν δουν ότι δουλεύει μην έχω θέμα πχ μου ζητάνε την οθόνη πίσω
camel555 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/12/2021 στις 2:19 ΜΜ, jimakal είπε Μίλησα με dell και και μου είπαν να κάνω κάποια διαγνωστικά όταν θα είμαι σπίτι αλλά σε περίπτωση που θέλει αλλαγή μου είπαν ότι θα στείλουν καινούρια μεν αλλά σε 4 με 6 εβδομάδες και ξενέρωσα. Την είχα αλλάξει ήδη μια φορά γτ η πρώτη είχε καμμένο pixel και μου έφεραν σε λίγες μέρες η οποία δεν ήταν βέβαια καινούργια. Θα σε συμβούλευα να έχεις επικοινωνία μέσω email και όχι μέσω τηλεφώνου. 1
jimakal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Μου έστειλαν σήμερα το μεσημέρι email από την dell και μου πρότειναν την Dell S2721HGF γτ η δικιά μου δεν παράγεται (end of life). Δεν περίμενα να μου προτείνουν τόσο χειρότερη οθόνη. Τους απάντησα στο email είπα ότι υπάρχει η Dell S2721DGFΑ και ότι δεν θα δεχτώ χειρότερη οθόνη. Ελπίζω να μην μου δημιουργήσουν πρόβλημα. Είχε κάποιος κανένα πρόβλημα σε αντίστοιχη περίπτωση? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα