gorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία κάρτα γραφικών nvidia 2060 που βραχυκύκλωσε από υγρά υδρόψυξης. Ξέρει κάποιος εάν τέτοιες περιπτώσεις επιδιορθώνονται και εάν αξίζει τον κόπο; Εφόσον γίνεται, εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ τηλέφωνα επικοινωνίας τεχνικού, θα του είμαι ευγνώμων.
Giorgos85thess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Ναι, τις περισσοτερες φορες επισκευάζεται. Αν δεν ειναι το chip δλδ με παρασιτα στην οθονη, τα υπολοιπα φτιάχνονται. Επικοινώνησε με τον anyrepair.gr που ειναι και στη μοδα τωρα τελευταια, μηπως την στείλεις να την δει. 1 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Τα υγρα πως χυθηκαν εκανες κατι η απλα κατι χαλασε στην υδροψυξη;
Sheogorath Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, gorath είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία κάρτα γραφικών nvidia 2060 που βραχυκύκλωσε από υγρά υδρόψυξης. Ξέρει κάποιος εάν τέτοιες περιπτώσεις επιδιορθώνονται και εάν αξίζει τον κόπο; Εφόσον γίνεται, εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ τηλέφωνα επικοινωνίας τεχνικού, θα του είμαι ευγνώμων. Αν δεν βραχυκύκλωσε 12Volt με Vcore/Vmem, ναι φτιάχνει. Αν έφαγε 12 βολτ κάτι, απίθανο. Όσο το ανοίγεις και δοκιμάζεις, ρισκάρεις αν χαλάσει. Αν δεν βρεις τεχνικό και είσαι κοντά, μπορω να ρίξω μια ματιά και αν θες να σου δείξω τι και πως. 1 1
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, gorath είπε Καλησπέρα σε όλους. Έχω μία κάρτα γραφικών nvidia 2060 που βραχυκύκλωσε από υγρά υδρόψυξης. Ξέρει κάποιος εάν τέτοιες περιπτώσεις επιδιορθώνονται και εάν αξίζει τον κόπο; Εφόσον γίνεται, εάν μπορεί κάποιος να μου στείλει με πμ τηλέφωνα επικοινωνίας τεχνικού, θα του είμαι ευγνώμων. Δεν ξέρω αν ήταν στο δικό σου σύστημα, αυτό της υπογραφής συγκεκριμένα, αλλά κανόνισε αδερφέ να μην πάθει το ίδιο και η 3060. 1
gorath Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/12/2021 στις 2:00 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Τα υγρα πως χυθηκαν εκανες κατι η απλα κατι χαλασε στην υδροψυξη; Από τα νεύρα μου μια μέρα με τον γιό μου, ξέσπασα στην υδρόψυξη και την πλήρωσε η κάρτα γραφικών και κατ' επέκταση η τσέπη μου. Αφήστε τα... Στις 22/12/2021 στις 3:18 ΜΜ, dpolal είπε Δεν ξέρω αν ήταν στο δικό σου σύστημα, αυτό της υπογραφής συγκεκριμένα, αλλά κανόνισε αδερφέ να μην πάθει το ίδιο και η 3060. Αυτό της υπογραφής ήταν. Ελπίζω να αποφύγουμε περεταίρω δυσσάρεστες καταστάσεις. Έβαλα καινούρια υδρόψυξη, έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ τους φίλους @Sheogorath και @Giorgos85thess για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους, και όλους για το ενδιαφέρον! Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από gorath 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα