Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bigLITTLE είπε

Επειδή πήγα και την είδα έχω να πω δύο πράγματα για την συγκεκριμένη ταινία. 

Πρώτον σε καμία περίπτωση δεν είναι η σούπερ-ντούπερ ουαου ταινία που όλο το ίντερνετ παραληρεί για αυτή (imdb score αυτή την στιγμή 9/10 με 220.000 κριτικές). Είναι μία οκ ταινία με σούπερ-ήρωα τον Spiderman.

Δεύτερον απορώ τους πήρε πολύ καιρό για να σκεφτούν αυτό το σενάριο; 

Δεν κλαίω τα λεφτά μου που πήγα και έδωσα για να δω την ταινία αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι η καλύτερη ταινία που έχει βγει ποτέ ή η καλύτερη Spiderman ταινία που βγήκε ποτέ.

Από μένα ένα 6,5/10...

λογικό να εχει 9/10 στο imdb, αφου οι περισσότεροι που πάνε να το δουν (και ψηφίζουν) ειναι φαν/οπαδοί του είδους, σαν να έβγαλε η αγαπημένη σου ομάδα ντοκιμαντέρ.. ποσο αντικειμενικός μπορεί να είσαι;

γιαυτό βλέπουμε πάντα και metascore οπου εχει 71 και (inside tip) την περίοδο προβολής της ταινίας για να προωθήσει το imdb τις ταινίες και να πάει να τις δει περισσότερος κόσμος, δεν λαμβάνει υποψη του τις αρνητικές κριτικές, μετά απο λίγους μήνες, προσμετρούνται και αυτές. 

αντίστοιχη κίνηση εκανε και το yt που αφαίρεσε τον αριθμό dislike.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι. Είμαι ο Αντώνης κλισεδόπουλος και αυτό είναι το ολοκαίνουργιο επεισόδιο του "ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΆΞΩ". Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε καλεσμένους 3 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥΣ συνομιλητές. Στα αριστερά μου είναι ο Αργύρης Μιζεριαδης με το νεο του βιβλιο "Είμαι Νεκρός Μέσα μου και Μόνο αν Κράζω οτιδήποτε Σας Αρέσει με κάνει να νιώθω εστω για 2 δευτερολεπτα καλα". Στα δεξιά μου είναι ο Παντελής Νοσταλγόπουλος. Ο Παντελής εχει το blog "Το πρώτο ήταν καλύτερο" στο οποιο κράζει καθε sequel γιατι ειναι χειρότερο απο το πρώτο που βγήκε πριν 15 χρονια και το οποιο έκραζε γιατι ηταν χειροτερο απο κατι αλλο. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα. Δίπλα μου στο studio, ο μοναδικός, ο ανεπαναληπτος, ο καταπληκτικός, Αντώνης Κομπλεξοπουλος. Ο Αντώνης έχει το πολυ πετυχημενο Youtube κανάλι με όνομα "Μονο η Γνώμη μου μετράει" μεσα απο το οποιο εγινε γνωστος με την τριλογία "Ο Αμπαλος" οπου στο πρώτο βιντεο κράζει κατι επιτυχημενο λεγοντας οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι και μετα ξοδευει αλλα 2 ολοκληρα βιντεο να ασχολειται με αυτο

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kallair είπε

εχουν μπει ολοι οι haters και κραζουν ινσομνια; τι φαση;

Η ταινια ηταν τρομερη, και σε σεναριο και σε πλοκη, ειδικα για οσους ειναι φανς του MCU. H marvel εχει κανει απιστευτη δουλεια και εχει χτισει ενα τρομερο συμπαν που η καθε σειρα και ταινια εχει νοημα και αξιζει να την δεις γιατι προσθετει κατι στο ολο "κεντρικο σεναριο".

της ΣΟΝΥ ειναι η ταινια..

4 ώρες πριν, xavier είπε

τελικα πεθανε το σινεμα?

εχει πεθανει εδω και χρονια. ας παει να βγει μια non-franchise εμπορικη ταινια, και θα δεις για το ποτε θα πατωσει. εχουμε και τα δυο προσφατα παραδειγματα με Spielberg και Ridley Scott, που τα βαλανε με τους millennialς για τις αποτυχιες τους.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, KilliK είπε

Και της Marvel. Αυτό βλέπω τουλάχιστον γιατί είναι και ο Kevin Feige στους παραγωγούς της ταινίας. 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, DPU είπε

Νομιζω μερος της επιτυχιας ειναι οτι εμφανιζονται ολοι οι παλιοι χαρακακτηρες

Ευτυχώς δεν έκανες spoil σε κανέναν. 

20 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Ωχ μόλις είδα το trailer... 

Πάλι συνεχίζει να απευθύνετε σε 5χρονα....... 

Ούτε 1 λεπτό του ευρώ δεν θα έδινε κάποιος λογικός ενήλικος για αυτό το πράγμα.... 

Κρίνεις βιβλίο από εξώφυλλο;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosraptor1984 είπε

Ευτυχώς δεν έκανες spoil σε κανέναν. 

Αφού το δείχνει το τρέιλερ... Εμφανίζονται όλοι οι παλιοί κακοί... 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, expert30 είπε

πρώτον τον τυπάκο που παίζει spiderman δεν μπορώ να τον χωνέψω, παίζει να είναι καραβύσμα του χόλυγουντ,δεν πείθει είναι ένας ατάλαντος ηθοποιάκος της πλάκας, δευτερον με τι κριτήρια λέμε ότι μια ταινία είναι καλή?μόνο τα φρουφρού κι αρώματα μετράνε, φάτε μάτια ψάρια?,ένα σενάριο της προκοπής μπορεί να φτιαχτεί?αμφιβάλλω

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου...τελειως αμπαλος ο πρωταγωνιστής...μεσο του κερατα. Το καλύτερο spiderman για μενα ως τώρα του sam  raimi το νούμερο 2. Κριμα που δεν έβγαλε ο καμερον spiderman που δηλωσε οτι ήθελε καποτε να πραγματοποιησει

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, aris.04 είπε

Και της Marvel. Αυτό βλέπω τουλάχιστον γιατί είναι και ο Kevin Feige στους παραγωγούς της ταινίας. 

συμπαραγωγη ειναι, αλλα στις solo ταινιες του Spider-Man, το στουντιο παραγωγης, o διανομεας και αυτος που παιρνει τις τελικες αποφασεις ειναι η ΣΟΝΥ. Το αντιθετο ισχυει με τις MCU ταινιες, οπου και εκει η ΣΟΝΥ μπορει να ασκησει βετο για οτι αφορα τον Spider-Man. υποψιν o Ηοlland ηταν επιλογη της ΣΟΝΥ, και οχι της Μαρβελ, η Μαρβελ ηθελε τον Βutterfield, αλλα ενεδωσε μετα το βετο της ΣΟΝΥ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/12/2021 στις 11:32 ΠΜ, DPU είπε

Νομιζω μερος της επιτυχιας ειναι οτι εμφανιζονται ολοι οι παλιοι χαρακακτηρες

Ειναι ασχημο οτι πιεσαν τοσο ασχημα το nostalgia μεσα σε ολη την ταινια.

Ιδιως οτι εχουν βαλει τον spider man να φαινεται εντελως ηλιθιος-ανωριμος σε στυλ goofy με κανει να αναρωτιεμαι αν εχω γινει γεροπαραξενος πριν την ωρα μου. Επισης μου εκανε εντυπωση οτι σε ολη την ταινια δεν εδειχνε αιματα κλπ οπως στις πιο παλιες. Αυτο εγινε λογο rating?

Μεχρι και το hidden scene μου φανηκε χαζο ενω οι ταινιες εκεινου το χαρακτηρα (η πρωτη τουλαχιστον, την δευτερη δεν την ειδα ακομα) μου φανηκε χαζη.

Προσωπικα, η ταινια μου φανηκε μια μαπα και απο σεναριο και απο το ολο concept.

Επεξ/σία από Giorgos241
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, xavier είπε

τελικα πεθανε το σινεμα?

Από οτι φαινεται ναι.Εγω τουλαχιστον εχω ξεκινησει να ψαχνω ευρωπαικο κινηματογραφο ή να θυμαμαι ταινιες 20-30 ετιας

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris.04 είπε

Αφού το δείχνει το τρέιλερ... Εμφανίζονται όλοι οι παλιοί κακοί... 

Με σε αυτος και ο Rhino!

18 ώρες πριν, Jo Black είπε

Γούστα είναι αυτά. Αλλά δε γίνεται να έχει σπάσει ταμία να έχει πάρει απίστευτα reviews και κριτικές. Για να είναι μέτριο.

Hype

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, KilliK είπε

2 ώρες πριν, KilliK είπε

συμπαραγωγη ειναι, αλλα στις solo ταινιες του Spider-Man, το στουντιο παραγωγης, o διανομεας και αυτος που παιρνει τις τελικες αποφασεις ειναι η ΣΟΝΥ. Το αντιθετο ισχυει με τις MCU ταινιες, οπου και εκει η ΣΟΝΥ μπορει να ασκησει βετο για οτι αφορα τον Spider-Man. υποψιν o Ηοlland ηταν επιλογη της ΣΟΝΥ, και οχι της Μαρβελ, η Μαρβελ ηθελε τον Βutterfield, αλλα ενεδωσε μετα το βετο της ΣΟΝΥ.

ολο το σεναριο και οι αναφορες ειναι απο το marvel cinematic universe. οποτε ειναι μια ταινια της μαρβελ. το αν θα παρει τα λεφτα η sony μου ειναι αδιαφορο απο την στιγμη που ειναι αλλο ενα "επεισοδιο" με πλοκη του MCU.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
Στις 22/12/2021 στις 12:42 ΜΜ, prefuse είπε

πολύ ευχάριστο το γεγονός οτι ο κόσμος επιστρέφει στις αίθουσες και ας ηταν οι περισσότεροι κάτω των 25 ετών και σε blockbuster ταινία της Marvel.

Αρκεί ομως να πηγαίνουν και σε άλλες ταινίες εκτός marvel.

H ίδια ακριβώς ταινία αν ηταν flop, δεν θα αναφερόταν σε "υπέροχο ταλέντο" αλλα στις αιτίες που δεν έβγαλαν εκατομμύρια.

οπου ταλέντο στο hollywood, ειναι τα έσοδα. εξάλλου και το άρθρο αναφέρεται στα έσοδα και όχι στην καλλιτεχνική αξία, ουτε το φορουμ ειναι κινηματογραφικό.

αν επιθυμεί καποιος να δει και κάτι άλλο πέρα απο marvel υπάρχει το Υear-Εnd Lists οπου μαζεύει ετήσιες λίστες απο αξισημείωτους οργανισμούς, περιοδικά, κτλ με ταινίες, μουσική, βιβλία, tv shows, podcasts..

Τελικά όμως τα πάντα έχουν να κάνουν και με το τι γουστάρεις. Γιατί μπορούμε να αναφερθούμε και στις λίστες με τις κουλτουριάρικες ταινίες, αλλά πόσοι από όλους εμάς θα πηγαίναμε και θα φεύγαμε όντως ευχαριστημένοι από το θέαμα που παρακολουθήσαμε; Δες τα έσοδα της ταινίας έναντι όλων των ταινιών (άρα όχι μόνο Marvel) και θα πάρεις την απάντησή σου για το αν ο κόσμος πηγαίνει μόνο σε Marvel blockbusters. Και κάτι ακόμα, εφόσον η Marvel μπορεί και βγάζει τέτοιες ταινίες, γιατί να μην προτιμήσεις τις ταινίες της και να δεις άλλες με τις οποίες ενδέχεται να ξενερώσεις άσχημα; ☺️

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, KilliK said:

υποψιν o Ηοlland ηταν επιλογη της ΣΟΝΥ, και οχι της Μαρβελ, η Μαρβελ ηθελε τον Βutterfield, αλλα ενεδωσε μετα το βετο της ΣΟΝΥ.

Πέφτει γκρίνια για το "παιδάκι" Holland κι η Marvel ήθελε τον Butterfield όπου είναι σαν μισή μερίδα Holland? 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...