kariolikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Σαν ταινία δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, διότι δεν την έχω δει. Από ότι λένε κάποιοι που το χουν δει,γενικά τους άρεσε.Oι φανς του είδους, κυρίως. Ο εισπράξεις είναι τόσο μεγάλες διότι ο κόσμος έτρεξε να δει blockbusterιά, θέλοντας να προλάβει ενδεχόμενο lockdown. Έτρεξαν για σινεμαδάκι - καλώς έπραξαν οι άνθρωποι- και λίγο πολύ όπου φύγει φύγει. Φαντάζομαι βέβαια θα υπήρχαν και άλλες επιλογές. Εγώ προσωπικά έτρεξα προς αντίθετη κατεύθυνση
andreas1gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχεις δικιο. Ειμαστε χαζοι εμεις που το ειδαμε 🤡 Όποιος έχει την μύγα να την φέρει πίσω... 1
seithan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 In Tobey Maguire we trust. Ο καλύτερος Spidey κατ'εμέ! 4
Jo Black Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, DrLo είπε Με βάση το trailer Γραφικά : 7/10 Gameplay : 6/10 --- neeexxttt !!!! Ταινία είναι αυτό στο trailer ? για videogame πείθει περισσότερο. Κομμάτι τις Ταινίας ήταν
expert30 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) πρώτον τον τυπάκο που παίζει spiderman δεν μπορώ να τον χωνέψω, παίζει να είναι καραβύσμα του χόλυγουντ,δεν πείθει είναι ένας ατάλαντος ηθοποιάκος της πλάκας, δευτερον με τι κριτήρια λέμε ότι μια ταινία είναι καλή?μόνο τα φρουφρού κι αρώματα μετράνε, φάτε μάτια ψάρια?,ένα σενάριο της προκοπής μπορεί να φτιαχτεί?αμφιβάλλω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από expert30 1 1
aris.04 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 17 λεπτά πριν, expert30 είπε πρώτον τον τυπάκο που παίζει spiderman δεν μπορώ να τον χωνέψω, παίζει να είναι καραβύσμα του χόλυγουντ,δεν πείθει είναι ένας ατάλαντος ηθοποιάκος της πλάκας, δευτερον με τι κριτήρια λέμε ότι μια ταινία είναι καλή?μόνο τα φρουφρού κι αρώματα μετράνε, φάτε μάτια ψάρια?,ένα σενάριο της προκοπής μπορεί να φτιαχτεί?αμφιβάλλω Δεν υπάρχουν κριτήρια. Για αυτό οι χαρακτηρισμοί που κάνουνε μερικοί «δεν βλέπεται» κτλπ είναι λάθος για εμένα. Απλά αρέσει ή δεν αρέσει είναι γούστα αυτά. 1
ff7lucas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, chrisxkar είπε Δεν καταλαβαινω το hype εχω δει την πλειοψηφια της marvel ειμαι sci-fi,fantasy genre φαν αλλα οκ γιατι?Σε μενα φαινονται τα rambo της gen-z μπαμ μπουμ ανακυκλωμενο χιουμορ ο κακος πεθαινει δατς ιτ δηλαδη καλη ταινια για ενα απογευμα η βραδυ που δεν εχεις τι να κανεις και βαριεσαι να δεις κατι λιγο πιο βαρυ ή θες να χαζευεις και λιγο στο κινητο,αλλα για ρεκορ πωλησεων απλα δεν το καταλαβαινω. Δε συμφωνω θεωρω οτι θα επρεπε να παραμενουν ανεξαρτητοι οι ηρωες και τα στορυ.Το πιο βαθυ νοημα το εχω ξανακουσει και παλι δεν με βρισκει συμφωνο γνωμη μου απλα νομιζω το μαρκετινγκ εχει κανει απιστευτη δουλεια ισως καλυτερη και απο την apple και που μας βγαλαν οι σολο ταινιες; να ψαχνουμε συνεχεια καινουργιους ηθοπιους για να κανουμε ρεμπουτ; στα κομιξ καλα δεν πηγε με τα εβεντ με διαφορους ηρωες πχ secret wars civil war ... φαγαμε απο 10 μπατμαν σουπερμαν σπαιντερμαν με καινουργιους. και; 1
Mafariel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, nzeppos είπε <Troll mode on> Υπάρχουν SpiderMan σε οποιαδήποτε μορφή που απευθύνονται σε μεγαλύτερες ηλικίες; <Troll mode off> Δωσε μου μεχρι το Σαββατο να σου στειλω με μυνημα Spiderman για Μεγαλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prefuse Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, expert30 είπε πρώτον τον τυπάκο που παίζει spiderman δεν μπορώ να τον χωνέψω, παίζει να είναι καραβύσμα του χόλυγουντ,δεν πείθει είναι ένας ατάλαντος ηθοποιάκος της πλάκας, δευτερον με τι κριτήρια λέμε ότι μια ταινία είναι καλή?μόνο τα φρουφρού κι αρώματα μετράνε, φάτε μάτια ψάρια?,ένα σενάριο της προκοπής μπορεί να φτιαχτεί?αμφιβάλλω αν σε ενημερώσω οτι οι ταινίες δεν χρειάζονται σενάριο, ουτε επαγγελματίες ηθοποιούς, για να ειναι καλές ή ακόμα και αριστουργήματα; ακόμα και blockbuster έγιναν με σημειώσεις και με αρκετά καλά αποτελέσματα, τουλάχιστον εισπρακτικά, ενα spiderman να δεν κάνω λάθος ηταν φτιαγμένο χωρις σενάριο. βεβαια δεν αναφέρομαι σε ταινίες της Marvel και γενικοτερα σε αυτής της αισθητικής. Δυστυχώς (για τους παλιούς) ο παλιός λαικός mainstream κινηματογράφος (kubrick, tarantino, lynch, scorcese, finch, you name it) που γνωρίζαμε και ειχε πολυθεματική θεματολογία εχει περιοριστεί σε παραγωγές για διανομή μέσω streaming πλατφόρμων και δεν νομίζω να ξαναεπιστρέξει (ελπιζω να διαψευστώ), παρα μονο, σπασμωδικά, θα γίνονται κάποιες εισπρακτικές επιτυχίες που θα ειναι εκτός θεματολογίας superhero. Το συντηριτικό hollywood βρήκε στο νεανικό συντηριτικό κοινό των κόμικ (σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις) την χρυσή συνταγή για μηδενικό ρίσκο και τεραστια κέρδη, η θεματολογια εχει περιοριστει στο escapism, κανένας πλέον δεν θέλει να ζει και να βλέπει στην μεγάλη οθόνη τον κόσμο που έχουμε χτίσει. θελει να γευτεί ενα μπεργκερ και μετά ή και πρίν, να δει μια ταινία escapism με ποπκορν που θα τον κάνει να ξεφύγει απο τον μίζερο και βαρετό κόσμο που τον περιβάλλει. οποτε Μarvel μέχρι να δύσει ο ήλιος ή αν βρουν κατι άλλο που θα τους αποφέρει τα ίδια ή και περισσότερα κέρδη. Η επέλαση της marvel ειναι δυστυχώς σαρωτική και κινδυνεύοντας να κάνω τον ψευδοπροφήτη, ο λαικός mainstream κινηματογράφος θα περιοριστεί στην θεματολογία της Marvel και ύστερα θα υπάρχει και ο φεστιβαλικός κινηματογράφος/art film κτλ οπου απευθύνεται σε εξιδευκευμένους θεατές που είτε εχουν σπουδάσει κινηματογράφο/τεχνη γενικότερα, είτε εχουν αφιερώσει πολλές ώρες στην μελέτη του κινηματογράφου ως τέχνη και προσωπική έκφραση ιδεών. Οπως και όλα δηλαδη στην σύγχρονη εποχή, θα πολωθούν σε 2 άκρα. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από prefuse 2
Jo Black Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Chyko0911 είπε Πολύ μέτριο Γούστα είναι αυτά. Αλλά δε γίνεται να έχει σπάσει ταμία να έχει πάρει απίστευτα reviews και κριτικές. Για να είναι μέτριο.
Chocobo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Neural_handshake είπε απο ολες αυτες τις υπερηρωικες doctor strange σιγουρα κ τα infinity wars ολα τα αλλα μετρια πραγματα Όταν λες υπερηρωικές γίνεσαι λίγο πιο συγκεκρημένος ? Καθώς κάποιος μπορεί να υποθέσει όπως το γράφεις πως ταινίες όπως Dark Knight Trilogy ή Watchmen ή ακόμα και λιγότερο σοβαρές/dark όπως Justice League , Man os Shteel κλπ είναι μέτρια πράγματα.... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Chocobo
DrLo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Jo Black είπε Κομμάτι τις Ταινίας ήταν
bigLITTLE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Επειδή πήγα και την είδα έχω να πω δύο πράγματα για την συγκεκριμένη ταινία. Πρώτον σε καμία περίπτωση δεν είναι η σούπερ-ντούπερ ουαου ταινία που όλο το ίντερνετ παραληρεί για αυτή (imdb score αυτή την στιγμή 9/10 με 220.000 κριτικές). Είναι μία οκ ταινία με σούπερ-ήρωα τον Spiderman. Δεύτερον απορώ τους πήρε πολύ καιρό για να σκεφτούν αυτό το σενάριο; Δεν κλαίω τα λεφτά μου που πήγα και έδωσα για να δω την ταινία αλλά σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι είναι η καλύτερη ταινία που έχει βγει ποτέ ή η καλύτερη Spiderman ταινία που βγήκε ποτέ. Από μένα ένα 6,5/10...
Psyber Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αν υπήρχε inception με Μιχάλη Μόσιο σε ρόλο Αραχνο-Ταμτακου, θα το έψηνα. Τώρα όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα