Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αντίστοιχο πρόβλημα με καρέκλες που μετακινιόντουσαν σε μάρμαρο έγινε καλόπιασμα και δώρο τσοχάκια (αντίστοιχο με αυτό που είπε και άλλος). Ο ιδιοκτήτης ήταν επίσης οξύθυμος από ότι είχα μάθει αλλά η φασαρία σταμάτησε. 

Ενδεικτικά πχ σε  καλόπιασμα δεν λέμε στον άλλον ότι κάνει κάτι λάθος αλλά ότι εμείς έχουμε πρόβλημα πχ η υγεία μας κλπ (.....)

Αν ο φοιτητής  είναι γεροδομένος γιατί παίρνει και αναβολικά  δύσκολα τα πράγματα γιατί αυτά από όσο ξέρω φέρνουν νεύρα. Ίσως αφού τον ρωτήσει κάποιος νεότερος αν δέχεται, να γίνει δώρο ένα δάπεδο από καουτσούκ όπως είπε και άλλος,  δεν ξέρεις από που θα μπλέξεις σε αυτή τη ζωή.

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ccchristopoulosccc είπε

Φίλε μου καλέ εάν και εφόσον υπάρχει νομική βάση για κάτι, νταγλαράδες,μούσκουλα και λοιπά κόλπα αλλά Jason Statham, μόνο κακή κατάληξη έχουν για αυτούς που θα προβούν σε αυτά.

Τώρα,οικογένειες Ρομά, έχω καιρο η αλήθεια είναι να δω σε πολυκατοικία σαν ένοικους, συνήθως επιλέγουν μονοκατοικίες και πιο "υπαιθρια" καταλύμματα.

Έχεις δίκιο στο οτί οι παλιότεροι κάποιας ηλικίας θα πήγαιναν με ύφος εκεί που τους παίρνει, αλλά πλέον (επαναλαμβάνω, ΕΦΟΣΟΝ υπάρχει βάση και πας νόμιμα και σε νορμάλ ύφος, οχι γιατι απλά σου τη βάρεσε για μανούρα), δύσκολα να βρεθείς εκτεθειμένος...

Αν ο άλλος επιμένει και πάλι να σε πλακώσει, ε ας το κάνει, να δει πως είναι να δουλεύεις κανένα 6μηνο για να πληρώνεις τον άλλο...

Καλά, αν δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού και τρόποι απόδειξης, δεν είναι τα πράγματα τόσο εύκολα. Εκτός βέβαια από αυτό, αν θέλει ο άλλος να σου προκαλέσει κακό βρίσκει διάφορους τρόπους και δεν είναι ανάγκη να προβεί σε χειροδικια. Αυτά είναι άσχημες καταστάσεις, ας ελπίσουμε να λύσει το πρόβλημα του o ts αναίμακτα και όχι να καταλήξουμε εκεί. 

Δημοσ.

ελατε εδω που εχουμε καποιους ρομα που τα τσουζουν μερα νυχτα με την μουσικη της κουλτουρας τους στη διαπασων!! αχαχαχα!! με ωτασπιδες μερα νυχτα ειμαστε...μαθαμε και την νοηματικη...κατι ειναι και αυτο

• Sad 2
Δημοσ.

Φοιτητής διαβάζω, ούγκανος μας προέκυψε. 

Μια ελπίδα είναι να τελειώσει τη ρημάδα τη σχολή, να πάει από κει που ήρθε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά, αν δεν υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες του ξυλοδαρμού και τρόποι απόδειξης, δεν είναι τα πράγματα τόσο εύκολα. Εκτός βέβαια από αυτό, αν θέλει ο άλλος να σου προκαλέσει κακό βρίσκει διάφορους τρόπους και δεν είναι ανάγκη να προβεί σε χειροδικια. Αυτά είναι άσχημες καταστάσεις, ας ελπίσουμε να λύσει το πρόβλημα του o ts αναίμακτα και όχι να καταλήξουμε εκεί. 

Αγαπητέ Βασίλη, έχε υπόψιν σου πως εν έτει 2021 και με την τεχνολογία στο επιπεδο που βρίσκεται, μόνο σε τσαμπουκα στις κορυφες του Ταύγετου δεν υπάρχουν μάρτυρες.Μια βόλτα στα δελτία ειδήσεων θα σε πείσει, ακόμη και αν δεν γίνεις αντιληπτός επιτόπου, απλά μετράς αντίστροφα...

Επίσης, για ότι τροπο και να σκεφτεί να σου κάνει ο άλλος κακό (δίνουμε έμφαση στην έννοια "κακό") , χλωμό να τη γλυτώσει...

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως μετά,ναι, η νομοθεσία στη χώρα χωλαίνει και πέφτουν οι περισσότεροι στα μαλακά και εν πάσει περιπτώση καλό είναι όπως ΣΩΣΤΟΤΑΤΑ λες να αποφεύγονται ως τελική λυση...

Άλλωστε δεν παρακίνησα κανέναν σε κάτι τέτοιο, απλά δεν γουστάρω που ο κόσμος πια δεν καταγγέλει γιατι "φοβάται" το φουσκωτό επειδή έχει μια κάποια όψη και ογκο (απαντούσα για την ακρίβεια σε σχόλιο οτι ο ιδιοκτητης μπορεί να φοβαται τον ενοικο-αρσιβαρίστα...)

Ήμουν της ακριβώς ιδίας αποψης με εσένα, μέχρι που βρέθηκα (δεν έχει σημασία ο λόγος και ο τρόπος) ακροατής σε δικαστήριο αντίστοιχης περίπτωσης...Θα εκπλαγείς από το ποσο ευκολα και στοιχεια και μάρτυρες κανουν την εμφάνιση τους...

Επεξ/σία από ccchristopoulosccc
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Ας πει και την γνώμη του ο @ikorolisπως να κινηθείς. Στην δική του πολυκατοικία θα είχε φύγει σύντομα αυτός που προκαλεί τον θόρυβο. 

Ειναι ο παλίκαρος που δέρνει; Θα χε ενδιαφέρον μια τέτοια αναμετρηση :P :P :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας να του μιλησεις εσύ προτείνω πάντως να πας με tabula rasa. Ρώτα τον τι πιστεύει αυτός ότι συμβαίνει, τι ασκήσεις κάνει και αν καταλαβαίνει δόνηση όταν αφήνει την μπάρα κάτω. Μην θεωρήσεις ότι αυτά που άκουσες από τρίτους, ακόμα και δικούς σου, ντε και καλά ισχύουν έτσι ακριβώς. 

Επεξ/σία από vs_skg
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bitbit είπε

Δε ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται αλλά κι εγώ αν μου κάνατε παρατήρηση ίσως να σας έγραφα κανονικά.

Είναι μερικοί που δημιουργούν συνεχώς προβλήματα και είναι άλλοι που ενοχλούνται από τα πάντα . Μικρός είχα μια γειτόνισσα έτσι. Φυσικά την έγραφα κανονικά και συνέχιζα το παιχνίδι μου.

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη, φαίνεται τι ρόλο βαράς απ' την πλειοψηφία των posts σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...