Tsilitheo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Αυτό που έβαλες λέει 469 ευρώ πάντως Ο ts μπορεί να το κάνει αυτό? Σοβαρά;;; Υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα του '21 προς 22 που δεν μπορεί;;. Διαρηγνυω τα ιμάτια μου.. λολ
Nabuko Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε λολ 3 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε λολ 4 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Σοβαρά;;; Υπάρχει κάποιος ενήλικος στην Ελλάδα του '21 προς 22 που γράφει ακόμα λολ? Fixed
Tsilitheo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Fixed Αααα ναι... Εσύ με την δήθεν διόρθωση σου τιναξες την μπάνκα. Ερώτηση φιλική... Κυκλοφορείς καθόλου;;;.
SeNNinhA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Nabuko είπε Μπορούν να το κάνουν όλοι αυτό? Και όσοι δεν έχουν επαγγελματικό αφμ? Δεν ξέρω ακριβώς τα κριτήρια του Amazon αλλά δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. Δωρεάν είναι άλλωστε.
Nabuko Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Δεν ξέρω ακριβώς τα κριτήρια του Amazon αλλά δεν χάνεις τίποτε να δοκιμάσεις. Δωρεάν είναι άλλωστε. Ευχαριστώ. Αν και δεν ενδιαφέρομαι για κινητό, θα το έχω υπ' όψιν μου. Από κει και πέρα ο ts θα αποφασίσει για τον εαυτό του.
vaggos231 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 δυστυχως, οσο περιεργο και αν ακουγεται, δεν εχω καποιον γνωστο να μπορω να το κοψω με το αρθρο 39. και ειμαι και λιγο κοτα να το κανω μεσω του αμαζον ετσι. ωστοσο, ευχαριστω πολυ για την προταση
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ξέρεις υπάρχει ένα χαρτάκι να το πω που λέγεται απαλλακτικό και αγοράζεις σαν επαγγελματίας -23 τοις εκατο Αααα καλά. Ο ts δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. 12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ξέρεις υπάρχει ένα χαρτάκι να το πω που λέγεται απαλλακτικό και αγοράζεις σαν επαγγελματίας -23 τοις εκατο Αααα καλά. Ο ts δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. 12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ξέρεις υπάρχει ένα χαρτάκι να το πω που λέγεται απαλλακτικό και αγοράζεις σαν επαγγελματίας -23 τοις εκατο Αααα καλά. Ο ts δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. 12 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ξέρεις υπάρχει ένα χαρτάκι να το πω που λέγεται απαλλακτικό και αγοράζεις σαν επαγγελματίας -23 τοις εκατο Αααα καλά. Ο ts δεν ανέφερε κάτι τέτοιο. 12 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Amazon.de Realme GT 12/256gb yellow: 394€ + 7€ (χωρίς ΦΠΑ) https://www.amazon.de/dp/B0949C298J/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_E1VP411NQAZ24744GQWH Στην ίδια τιμή από Ελλάδα (Skroutz) χωρίς ΦΠΑ. Στην πράξη δεν συμφέρει το 8/128 Ο ts δεν είπε ότι μπορεί και από έξω να αγοράσει.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ο ts δεν είπε ότι μπορεί και από έξω να αγοράσει. "Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;Αρκεί Να έχω σοβαρή εγγύηση" Αλλά μην το κάνουμε και διαμάχη. Να βοηθήσουμε είναι ο σκοπός.
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε "Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό;Αρκεί Να έχω σοβαρή εγγύηση" Αλλά μην το κάνουμε και διαμάχη. Να βοηθήσουμε είναι ο σκοπός. Όχι απλή και χαλαρή κουβεντούλα.
vaggos231 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δεν έχω ξανά αγοράσει από το εξωτερικό, ειδικά τέτοιες συσκευές. Αλλά θα με ενδιέφερε η προοπτική του αμαζον
Macosj Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, vaggos231 είπε Δεν έχω ξανά αγοράσει από το εξωτερικό, ειδικά τέτοιες συσκευές. Αλλά θα με ενδιέφερε η προοπτική του αμαζον Εγγύηση από αμαζον πολύ καλύτερη από τα εγχώρια μεγαλα καταστήματα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα