isset1988 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια. Αγόρασα το asus dsl-ac55u και θέλω να το συνδέσω στη θέση ενός router της vodafone ZTE zxhn h267a γιατί μάλλον είναι και ο λόγος που έχω συχνές αποσυνδέσεις. Το πρόβλημά μου είναι η voip τηλεφωνία. Το asus δεν υποστηρίζει voip τηλεφωνία αλλά και να υποστήριζε από ότι διάβασα σε σχετικά post η vodafone δεν δίνει τους κωδικούς voip. Δε θα ήθελα να μπλέξω στο ψάξιμο των κωδικών με κάποια προγράμματα που προτείνονται σε άλλα post (εκτός αν είναι αναγκαίο). Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να συνδέσω ως πρώτο router το asus και πάνω στη lan του asus να συνδέσω το router της vodafone για να έχω voip τηλεφωνία. Ο οτε έχει documentation για ανάλογες καταστάσεις (ΧΡΗΣΗ LAN1 ΩΣ WAN(oxygen).pdf). Η vodafone έχει κάτι ανάλογο;;; Όσες φορές και να μίλησα στο chat της vodafone μου απαντούν μηχανικά ότι για να δουλέψει η τηλεφωνία θα πρέπει να έχετε το τηλέφωνο συνδεδεμένο πάνω στο router της vodafone. Μόλις λοιπόν τους κάνω ξανά την ερώτηση: Αν συνδέσω πρώτα το asus και πάνω σε lan της vodafone ως wan θα δουλέψει; Μου απαντούν πάλι μηχανικά ότι για να δουλέψει η τηλεφωνία θα πρέπει να έχετε το τηλέφωνο συνδεδεμένο πάνω στο router της vodafone. Καμία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ με αυτούς; Σας ευχαριστώ για όλα!
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 On 22/12/2021 at 07:14, isset1988 said: Καλημέρα παιδιά. Θα ήθελα μια βοήθεια. Αγόρασα το asus dsl-ac55u και θέλω να το συνδέσω στη θέση ενός router της vodafone ZTE zxhn h267a γιατί μάλλον είναι και ο λόγος που έχω συχνές αποσυνδέσεις. Το πρόβλημά μου είναι η voip τηλεφωνία. Το asus δεν υποστηρίζει voip τηλεφωνία αλλά και να υποστήριζε από ότι διάβασα σε σχετικά post η vodafone δεν δίνει τους κωδικούς voip. Δε θα ήθελα να μπλέξω στο ψάξιμο των κωδικών με κάποια προγράμματα που προτείνονται σε άλλα post (εκτός αν είναι αναγκαίο). Αυτό που θα ήθελα να κάνω είναι να συνδέσω ως πρώτο router το asus και πάνω στη lan του asus να συνδέσω το router της vodafone για να έχω voip τηλεφωνία. Ο οτε έχει documentation για ανάλογες καταστάσεις (ΧΡΗΣΗ LAN1 ΩΣ WAN(oxygen).pdf). Η vodafone έχει κάτι ανάλογο;;; Όσες φορές και να μίλησα στο chat της vodafone μου απαντούν μηχανικά ότι για να δουλέψει η τηλεφωνία θα πρέπει να έχετε το τηλέφωνο συνδεδεμένο πάνω στο router της vodafone. Μόλις λοιπόν τους κάνω ξανά την ερώτηση: Αν συνδέσω πρώτα το asus και πάνω σε lan της vodafone ως wan θα δουλέψει; Μου απαντούν πάλι μηχανικά ότι για να δουλέψει η τηλεφωνία θα πρέπει να έχετε το τηλέφωνο συνδεδεμένο πάνω στο router της vodafone. Καμία βοήθεια γιατί θα τρελαθώ με αυτούς; Σας ευχαριστώ για όλα! περα απο το να παρεις τους κωδικους δεν εχω δει καποιον να αναφερει οτι επαιξε με wan 1
isset1988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στις 23/12/2021 στις 12:05 ΜΜ, poulinos είπε περα απο το να παρεις τους κωδικους δεν εχω δει καποιον να αναφερει οτι επαιξε με wan Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα αλλάξω δίκτυο. Θα βάλω ΟΤΕ. Από ότι είδα έχει οδηγίες για wan. Κάνω λάθος;
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 47 minutes ago, isset1988 said: Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα αλλάξω δίκτυο. Θα βάλω ΟΤΕ. Από ότι είδα έχει οδηγίες για wan. Κάνω λάθος; ναι εχει και σου δινει και τα στοιχεια του voip οσο ξερω.και παιζει και με fritzbox 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα