YellowGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα , εχω ενα αιρ κονδιτιον στο οποιο καηκε κατι στη πλακετα απο υπερταση. Το αιρ κονδιτιον εχει ακομα εγγυηση. Απο εκει που το πηρα μου ειπαν οτι δεν το καλυπτει η εγγυηση επειδη ειναι απο υπερταση. Ειναι αληθες?
dkmaster Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Θα πρέπει να ελέγξεις τους όρους εγγύησης του κλιματιστικού σου. Σε κάποια όντως αναφέρει ότι η εγγύηση ακυρώνεται σε περίπτωση βλάβης από διακυμάνσεις τάσης του δικτύου.
hp8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, YellowGr είπε καηκε κατι στη πλακετα απο υπερταση πως αποδεικνύεται αυτό Είχες καταγραφικό τάσης πάνω και το είδες ? Έγραψε πχ 300 volt και έστειλε την ένδειξη στην εταιρεία ? Αν όντως έχεις εγγύηση δήλωσε βλάβη και πες τους απλά πράγματα Δεν λειτουργεί Για μένα σαν αστοχία υλικού μοιάζει Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από hp8 4
Dantε Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Την υπερταση ποιος την ανακαλυψε? Εσυ η στην ειπαν στο καταστημα? Αν το ειπες εσυ,τοτε λαθος σου και το τρως καθως προφανως δεν ευθυνεται ο κατασκευαστης για διακυμανσεις δικτυου. Αν το ειπαν εκει,γελας στη μουρη τους και τους λες αποδειξτε το εγγραφως αλλιως καταγγελια.
YellowGr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, hp8 είπε πως αποδεικνύεται αυτό Είχες καταγραφικό τάσης πάνω και το είδες ? Έγραψε πχ 300 volt και έστειλε την ένδειξη στην εταιρεία ? Αν όντως έχεις εγγύηση δήλωσε βλάβη και πες τους απλά πράγματα Δεν λειτουργεί Για μένα σαν αστοχία υλικού μοιάζει Επειδη εγινε εγκατασταση πολλων κληματιστικων ηρθε ο τεχνικος απο εκει που τα πηρα , εβγαλε τη πλακετα ,την έλεγξε και μου το ειπε. Φυσικα και δεν εχει καμια σχεση με την κανονικη ετερια αυτος , "ειναι δικος μου" ας το πουμε. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. @DaNT3 3 ώρες πριν, hp8 είπε πως αποδεικνύεται αυτό Είχες καταγραφικό τάσης πάνω και το είδες ? Έγραψε πχ 300 volt και έστειλε την ένδειξη στην εταιρεία ? Αν όντως έχεις εγγύηση δήλωσε βλάβη και πες τους απλά πράγματα Δεν λειτουργεί Για μένα σαν αστοχία υλικού μοιάζει Νομιζω αυτο θα ειναι το επομενο βημα μου . Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από YellowGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα