Arkin Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα πριν λιγες μερες το συγκεκριμενο παιχνιδι και αν και δεν ειμαι fan των horror παιχνιδιων το συγκεκριμενο ειναι εξαιρετικο. Τελειωσα μολις το πρωτο επεισοδιο και πραγματικα το εβγαλα μονιμα με μια ανατριχιλα. Το παιχνιδι εχει κανονικο perma death στην βασικη δυσκολια που ειναι και η πιο δυσκολη. Αν χασετε και τους 4 ντετεκτιβ το επεισοδιο ξεκιναει απο την αρχη. Το εμαθα με το δυσκολο τροπο τα ματια σας 14 το παραμικρο λαθος μπορει να στοιχισει και να παμε σε game over. Mου αρεσαν οι γριφοι η τρομερη ατμοσφαιρα και το lore που φαινεται να κρυβεται απο πισω. Εχει καποια σχετικα ευκολα QTE αλλα μπορουμε να την παθουμε απο αλλους τροπους που δεν το περιμενουμε οπως να μην ακουσουμε μια πορτα ετσι την πατησα προς το τελος και εχασα μια ντετεκτιβ απο μια μικρη απροσεξια. Το παιχνιδι δεν εχει native ultrawide αλλα διορθωνεται με ενα απλο fix. Τα cutscenes παραμενουν 16:9 αλλα ολο το υπολοιπο παιχνιδι ειναι ultrawide. Θα το συνεχισω εννοειται συνολο εχει 5 επεισοδια αν ειναι οσο δυνατα ειναι το πρωτο περιμενω δυνατες ανατριχιλες. Εννοειται παιζεται με ακουστικα με 50%+ ενταση ο ηχος του ειναι τρομερος ακουγονται τα παντα απο που ερχονται οι ηχοι κτλ. Παρακατω μερικες φωτογραφιες δικες μου Spoiler Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Arkin 5
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Τελος και το δευτερο επεισοδιο. Δυνατο ισως οχι οσο το πρωτο αλλα κραταει την ατμοσφαιρα του εχει καποιους ιδιαιτερους γριφους αρκετα δυσκολους και εμφανιστηκαν νεοι εχθροι για να μας σκοτωσουν. Το παιχνιδι κριθηκε αρκετα για το perma death που ανεφερα και στο πρωτο επεισοδιο. Ειναι απλα πολυ δυσκολο και δεν υπαρχουν αρκετα hints ωστε να ξερεις ποτε θα την πατησεις. Αρχικα το παιχνιδι ειχε δυσκολιες με μονιμο perma death. Επειτα εβγαλαν και δυσκολια που απλα κανεις restart checkpoint οπως σε καθε παιχνιδι κρατωντας τις υπολοιπες δυσκολιες στον ιδιο βαθμο. Και επειδη εχασα μια ωρα παιχνιδιου εκλεισα και εγω το perma death οπως το 99% που το επαιξαν και συνεχιζει να με τρομοκρατει σε καθε γωνια αλλα δεν εχω το παραλογο αγχος να χασω τους χαρακτηρες μου και να ξανα παιξω ακριβως τα ιδια 2-3 ωρες. Οσοι το πιασετε το πρωτο πραγμα που προτεινω ειναι κλεισιμο το perma death βαλτε την πρωτη δυσκολια το μονο που αλλαζει ειναι οτι εχουμε checkpoint και εγγυωμαι οτι θα περασετε μια πολυ τρομακτικη εμπειρια. Μερικες φωτογραφιες απο το δευτερο επεισοδιο Spoiler 2
planetman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Ενδιαφέρον. Αλλά βρίσκω όλα τα άλλα εκτός από το 1ο επεισόδιο.
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, planetman είπε Ενδιαφέρον. Αλλά βρίσκω όλα τα άλλα εκτός από το 1ο επεισόδιο. Τι εννοείς πουλάνε πολλά επίσημα store την complete έκδοση. Εδώ από greenmangaming https://www.greenmangaming.com/games/song-of-horror-complete-edition-pc/
7nisiotis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Arkin παίζεις την έκδοση από την προσφορά μέσω του Amazon/Twitch prime launcher? (AMAZON GAMES APP)
Arkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Arkin παίζεις την έκδοση από την προσφορά μέσω του Amazon/Twitch prime launcher? (AMAZON GAMES APP) Οχι εχω την εκδοση steam την ειχα παρει απο Humble Choice Ιανουριου φετος. 1
Arkin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Τελος και το τριτο επεισοδιο. Αρχισε να βγαζει νοημα η ιστορια πιασαμε τη χρονολογια απο οπου ξεκινησαν ολα και γενικα οτι στη μεση εχουμε να κανουμε με θρησκεια που το κανει ακομα αυτοματα πιο τρομακτικο με τους καλογερους και το ολο lore. 2 επεισοδια ακομα για να δουμε πως θα κλεισει. Μερικες φωτογραφιες απο το τριτο επεισοδιο Spoiler 2
Arkin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μονορουφι το τεταρτο επεισοδιο το καλυτερο επεισοδιο μεχρι στιγμης και επιφυλασσομαι για το πεμπτο και τελευταιο. Εξαιρετικα puzzle μοναδικη ατμοσφαιρα τερμα creepy σκηνικα. Μονιμη ανατριχιλα αλλα χαλαλι. Μερικες φωτογραφιες απο το τεταρτο επεισοδιο Spoiler Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από Arkin 1
Arkin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Τελος το παιχνιδι τα χρειαστηκα λιγακι να πω την αληθεια. Εδω η κριτικη μου 2
firepc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Καλο φαινεται το παιχνιδι, θα ηθελα να το τσεκαρω καποια στιγμη 👍 Υπαρχει ενα παρομοιο που λεγεται Tormented Souls https://store.steampowered.com/app/1367590/Tormented_Souls/ 2
Arkin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Mikeasdf είπε Είναι single ή εχει και coop? Καθαρα single player με γραμμικη ιστορια. 16 λεπτά πριν, firepc είπε Καλο φαινεται το παιχνιδι, θα ηθελα να το τσεκαρω καποια στιγμη 👍 Υπαρχει ενα παρομοιο που λεγεται Tormented Souls https://store.steampowered.com/app/1367590/Tormented_Souls/ New kid on the block. Τα γραφικα λιγο με χαλασαν κατα τα αλλα δειχνει πολυ ενδιαφερον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα