Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το χρησιμοποιώ για camping.Πολύ τίμιο και δεν υπάρχει (νομίζω) καλύτερη λύση με τόσα χρήματα. Απλά ένα σεντόνι από πάνω γιατί έχει περίεργη αίσθηση λόγο του υλικού (ίσως της φωτογραφίας να είναι καλύτερο από αυτό που έχω).Επίσης πρέπει να προσέχεις που το βάζεις γιατί μπορεί να τρυπήσει άν έχει κάτι απο κάτω.Ακόμα και μικρή πετρούλα μπορεί να κάνει ζημιά. Επίσης το φούσκωμα είναι λίγο ζόρικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fernw_thn_souvla είπε

Το χρησιμοποιώ για camping.Πολύ τίμιο και δεν υπάρχει (νομίζω) καλύτερη λύση με τόσα χρήματα. Απλά ένα σεντόνι από πάνω γιατί έχει περίεργη αίσθηση λόγο του υλικού (ίσως της φωτογραφίας να είναι καλύτερο από αυτό που έχω).Επίσης πρέπει να προσέχεις που το βάζεις γιατί μπορεί να τρυπήσει άν έχει κάτι απο κάτω.Ακόμα και μικρή πετρούλα μπορεί να κάνει ζημιά. Επίσης το φούσκωμα είναι λίγο ζόρικο.

Δε το σκέφτομαι γι κάμπινγκ, αλλά για χρήση ανάγκης σε σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τέτοια χρήση ναι. Ίσως δεν μπορέσουν να κοιμηθούν όλοι ομως, είναι όντως λίγο περίεργη αίσθηση.

Ίσως και κάποιο λεπτό στρώμα ή ανώστρωμα που μαζεύει σε ρόλο βολεύει.

Επεξ/σία από zio10
Δημοσ.

Για περιστασιακή χρήση (καλεσμένοι κ.τ.λ.)μια χαρά είναι,εγώ είχα ένα διπλό με ηλεκτρική τρόμπα με είχε βολέψει τρομερά,δυστυχώς οι πιτσιρικάδες το τρύπησαν...

Δημοσ.

Έχω κι εγώ ένα μονό με ηλεκτρική τρόμπα από yusk. Για λύση ανάγκης καλό είναι. Διπλώνεται και αποθηκεύεται εύκολα και φουσκώνει πολύ γρήγορα. Μετά από τρία χρόνια και ελάχιστη χρήση χάνει αέρα (όχι πολύ). Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα αποθήκευσης προτίμησε ένα αναδιπλούμενη ράντζο.

Δημοσ.

τα χοντρά με την ενσωματωμένη ειναι φοβερα στον υπνο. 15 μέρες καμπινγκ πολύ άνετα...

θέλουν προσοχη στο φουσκωμα και "στρώσιμο". το κακό ειναι οτι με τα χρόνια (είτε το δουλευεις ειτε οχι) διπλωμένο χαλάει. μην περιμένεις να το εχεις μετα απο 7-10 χρόνια δηλαδη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...