spac Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Γειά χαρά είμαι σέ αναζήτηση για νέο κινητό για την σύζυγό ... βγάζει πολλές φωτογραφίες τής είχα πάρει το p20 αλλά χρειάζεται αλλαγή... έχω δει κάποια στο dxomark αλλά έχω λίγο μπερδευτεί .. έχω δει το Xiaomi 11 lite 5g το Samsung a22 5gη το Xiaomi m 11 lite 5g μήπως να πάω σέ κάποιο poco ..? μια βοήθεια παρακαλώ budget μέχρι 350 400 ? Καλύτερα να έχει 5g ? Ευχαριστώ πολύ
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Κάποια πρόταση ? Το κινητό θα χρησιμοποιηθεί ποίο πολύ για φωτογραφίες λίγο παιχνίδια αυτά τα απλά κ ομιλία φυσικά
eko13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Εχει υποψιν σου οτι το P20 ειναι απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητα... Δεν νομιζω να βρεις καλυτερο καινουργιο μεχρι 400. Απο εκει και περα ναι το A52s και 11 lite ειναι καλα τηλεφωνα και θα βγαζουν καλες φωτογραφιες, καλυτερες απο την πλειοψηφια αυτου του μπατζετ. Αν θελεις πολυ καλες φωτογραφιες πρεπει να ανεβεις, και αν θελεις τοπ πρεπει να ανεβεις πολυ. Βεβαια πλεον οι καμερες εχουν εξελιχθει αρκετα και ειδικα σε συνθηκες μερας και ενα κινητο 200-250 ευρω βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες.
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Ναι καλό το p20 αλλά παρέδωσε πνεύμα δυστυχώς... οπότε τό Xiaomi 11 lite NE πού βρίσκω στο Γερμανό ? Άλλη επιλογή είναι το Samsung?
taslikos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) έχουν καλές κάμερες τα xiaomi(δεν το λέω ειρωνικά)? δεν έχω ιδέα αλλα τελευταία φορά που έψαχνα ήταν μέτριες σε αυτό το price range. με 400€ θεωρητικά μπορείς να πάρεις και ένα iphone se 2nd gen αλλά έχει παλιό σχεδιασμό και είναι μικρό αρα τρώει άκυρο.. κανα πιξελ απο εξωτερικό επίσης ίσως βρείς(αλλά δύσκολο να το φέρεις εδώ).. ή ψάξε για κάποιο oneplus. έχει κάνει καλή δουλειά στις κάμερες της. τώρα samsung a series δεν πας για κορυφαία κάμερα αλλά για κάτι mid range. εσύ θες top καμερα στα 400€ και δεν σε νοιάζουν τα γύρω γύρω; Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από taslikos
SeNNinhA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Το Samsung S20 FE από Amazon.de βγαίνει στα 439€ + 7€ μεταφορικά. Τιμή χωρίς ΦΠΑ εάν μετατρέψεις τον λογαριασμό σου σε επαγγελματικό. Οριακά πιο πάνω από το Budget σου. Αλλιώς μάλλον το A52s ειναι η πιο λογική επιλογή σου.
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ποίο πολύ για κάμερα ναι..θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε προτιμώ από Ελλάδα ... οπότε πάω για Samsung ? Αυτό το Xiaomi 11 lite NE πάντως το βγάζει το doxmark σε καλή θέση Εδώ βέβαια βγάζει το mi 11 αλλά από συγκριτικά πού είδα το NE είναι ίσως κ λίγο καλύτερο Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από spac
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, spac είπε Γειά χαρά είμαι σέ αναζήτηση για νέο κινητό για την σύζυγό ... βγάζει πολλές φωτογραφίες τής είχα πάρει το p20 αλλά χρειάζεται αλλαγή... έχω δει κάποια στο dxomark αλλά έχω λίγο μπερδευτεί .. έχω δει το Xiaomi 11 lite 5g το Samsung a22 5gη το Xiaomi m 11 lite 5g μήπως να πάω σέ κάποιο poco ..? μια βοήθεια παρακαλώ budget μέχρι 350 400 ? Καλύτερα να έχει 5g ? Ευχαριστώ πολύ Θα τις δείξεις αυτό https://www.abox.gr/index.php?route=product/product&path=234_237&product_id=13287&skr_prm=WyI3ZjQxZTU3Yy04OWRmLTQ0MzktODI3MS1lYjQzMWRlMmRlYjQiLDE2NDAxODE2NDgxNTAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiJzY3ZhciJ9XQ και θα σου πει πάρτο.....
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Το Samsung S20 FE από Amazon.de βγαίνει στα 439€ + 7€ μεταφορικά. Τιμή χωρίς ΦΠΑ εάν μετατρέψεις τον λογαριασμό σου σε επαγγελματικό. Οριακά πιο πάνω από το Budget σου. Αλλιώς μάλλον το A52s ειναι η πιο λογική επιλογή σου. Αυτο το samsung s20 fe που μου λες το βλεπω με οχι κ τοσο καλη camera ? Key camera specifications: Primary: 12 MP sensor, 1.8μm pixels, f/1.8-aperture lens Ultra-wide: 12 MP sensor, 1.12μm pixels, f/2.2-aperture lens Tele: 8 MP sensor, 1.0μm pixels, f/2.4-aperture x3 optical zoom lens Autofocus and OIS Rear camera flash 4K video, 2160p/60 fps
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, spac είπε μήπως να πάω σέ κάποιο poco ..? Αν θες να σε χωρίσει.... 😁
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Αν θες να σε χωρίσει.... 😁 Μπα αστο καλητερα που να ψαχνω αλλη τωρα ...χαχα χωρις πλακα τωρα καλο δεν ειναι να εχει κ 5g ?? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από spac
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, spac είπε Αυτο το samsung s20 fe που μου λες το βλεπω με οχι κ τοσο καλη camera ? Key camera specifications: Primary: 12 MP sensor, 1.8μm pixels, f/1.8-aperture lens Ultra-wide: 12 MP sensor, 1.12μm pixels, f/2.2-aperture lens Tele: 8 MP sensor, 1.0μm pixels, f/2.4-aperture x3 optical zoom lens Autofocus and OIS Rear camera flash 4K video, 2160p/60 fps Κάνεις λάθος. Είναι στα επίπεδα του P20. Και μην κοιτάς τον Dxomark . Δεν είναι Θεός...... 1
spac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ok οιποτε να το απορηψω το XIAOMI 11 Lite 5G NE 8GB RAM/ 128GB Smartphone Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από spac
SeNNinhA Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, spac είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... ποίο πολύ για κάμερα ναι..θα το πάρω με τιμολόγιο οπότε προτιμώ από Ελλάδα ... οπότε πάω για Samsung ? Αυτό το Xiaomi 11 lite NE πάντως το βγάζει το doxmark σε καλή θέση Εδώ βέβαια βγάζει το mi 11 αλλά από συγκριτικά πού είδα το NE είναι ίσως κ λίγο καλύτερο Χωρις να τρελενομαι για την αξιολόγηση του DXO όπως βλέπω έχει αρκετά ψηλά και το Oneplus Nord 2 5g το οποίο πάλι χωρίς ΦΠΑ από Amazon.de βγαίνει στα 315€. Επιμενω λίγο σε Amazon είναι η αλήθεια όταν υπάρχει επιλογή γιατί τις Έλληνικες αντιπροσωπείες στα κινητά δεν τις εμπιστευομαι και πολύ και από χρόνο δεν κερδίζεις και κάτι. Ειδικά εαν δεν είσαι Αθήνα. Αλλά αυτό είναι προσωπική επιλογή. 9 λεπτά πριν, spac είπε Αυτο το samsung s20 fe που μου λες το βλεπω με οχι κ τοσο καλη camera ? Key camera specifications: Primary: 12 MP sensor, 1.8μm pixels, f/1.8-aperture lens Ultra-wide: 12 MP sensor, 1.12μm pixels, f/2.2-aperture lens Tele: 8 MP sensor, 1.0μm pixels, f/2.4-aperture x3 optical zoom lens Autofocus and OIS Rear camera flash 4K video, 2160p/60 fps Μην κάνετε το λάθος να κοιτάτε την ανάλυση. Το πολλά mp δεν εξασφαλίζουν ποιότητα. Τις περισσότερες φορές το αντίθετο συμβαίνει. Το μέγεθος του αισθητήρα και η ποιότητα της τεχνολογίας του μαζί με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας έχουν σημασία. 8mp είναι υπεραρκετά για το 95% των φωτογραφιών που βγάζουμε. Δεν θα το αναλύσω μιας και είναι τεράστιο θέμα. Γενικα τώρα πια η πλειονότητα των κινητών βγάζουν από καλές έως πολύ καλές φωτογραφίες. Σε δύσκολες συνθήκες ούτε τα κορυφαία τα πάνε καλά. Εκεί θέλεις χειροκίνητες ρυθμίσεις και εμπειρια. Επίσης θέλεις μη κινούμενο θέμα (κυρίως σε χαμηλό φωτισμό). Προσωπικα έχω πάψει να αγοράζω κινητό με κύριο κριτήριο την κάμερα. Μην ξεχνάμε ότι snapshots στην ουσία τραβάμε. Δες το ως συνολικό πακέτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα