Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα αυπνα αλανια.

Ηρθε στα χερια μου το τηλεφωνο φιλης,το οποιο κολλησε οταν πηγαν να κανουν μεταφορα απο το 7 στο νεο της τηλεφωνο.

Σε εμενα κολλαει λιγο μετα την εναρξη του update στη συσκευη,και το itunes βγαζει σφαλμα 1100.
Μετα απο αυτο το τηλεφωνο απλα μενει στο σημειο του load του update,περιπου στο 10%,χωρις να κανει κατι.

Δεν μπορω να το κλεισω,το μονο που κανει ειναι oταν το συνδεω στη φορτιση να μπαινει στο recovery .
Το τηλεφωνο δεν ξανανοιξε μετα την προσπαθεια του "genious" της apple.

Βλεπω οτι ειναι ενα κοινο σφαλμα,χωρις ομως σοβαρες λυσεις,μονο εκνευριστικες προτασεις αλλαγης καλωδιου usb,update του itunes και δοκιμη σε αλλο υπολογιστη.Μονη legit λυση  σε ενα βιντεακι ενος  γερμανου   "guru" των iphone,που αλλαζει ram/cpu ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Το τηλεφωνο δεν μας απασχολει τοσο,οσο το υλικο,φωτογραφιες και βιντεο 2 χρονων.

Δεν εχει γινει καποιο backup στο itunes.

Εχουμε καμια ιδεα τι μπορει να γινει;

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλησπερα αυπνα αλανια.

Ηρθε στα χερια μου το τηλεφωνο φιλης,το οποιο κολλησε οταν πηγαν να κανουν μεταφορα απο το 7 στο νεο της τηλεφωνο.

Σε εμενα κολλαει λιγο μετα την εναρξη του update στη συσκευη,και το itunes βγαζει σφαλμα 1100.
Μετα απο αυτο το τηλεφωνο απλα μενει στο σημειο του load του update,περιπου στο 10%,χωρις να κανει κατι.

Βλεπω οτι ειναι ενα κοινο σφαλμα,χωρις ομως σοβαρες λυσεις,μονο εκνευριστικες προτασεις αλλαγης καλωδιου usb,update του itunes και δοκιμη σε αλλο υπολογιστη.Μονη legit λυση  σε ενα βιντεακι ενος  γερμανου   "guru" των iphone,που αλλαζει ram/cpu ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Το τηλεφωνο δεν μας απασχολει τοσο,οσο το υλικο,φωτογραφιες και βιντεο 2 χρονων.

Σε iCloud δεν μπορεί να κάνει backup;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Καλησπερα αυπνα αλανια.

Λογικά είναι θέμα hardware. Πήγαινε το σε κάποιο service κινητών μήπως σε βοηθήσουν...

• Like 1
Δημοσ.

λογικά θέμα hardware είναι, βρές κάποιον που να ασχολείται με microsoldering μήπως ανακτήσει τα δεδομένα. (labexperts είναι ένας που έχω πετύχει στο τικτοκ και κάνει τρομερή δουλειά.)

Δημοσ.

Παίζει και να μην είναι hardware αλλά να είναι γεμάτη η rom, να έχει κατεβάσει και ενημέρωση του iOS την οποία να μη μπορεί να περάσει το σύστημα λόγω έλλειψης χώρου. Αν είχε FMI On τότε τα περισσότερα λογικά θα βρίσκονται στο cloud. 

Απορία όμως: Αφού έκανε μεταφορά δεδομένων από το ένα τηλ στο άλλο, το 7 πως βρέθηκε σε διαδικασία ενημέρωσηε λογισμικού;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Finn είπε

Παίζει και να μην είναι hardware αλλά να είναι γεμάτη η rom, να έχει κατεβάσει και ενημέρωση του iOS την οποία να μη μπορεί να περάσει το σύστημα λόγω έλλειψης χώρου. Αν είχε FMI On τότε τα περισσότερα λογικά θα βρίσκονται στο cloud. 

Ηταν οντως γεματο,δεν ξερω τι εγινε. Ηταν  λογικα 256 γεματο,για αυτο δεν ηταν στο cloud.

25 λεπτά πριν, Finn είπε

Απορία όμως: Αφού έκανε μεταφορά δεδομένων από το ένα τηλ στο άλλο, το 7 πως βρέθηκε σε διαδικασία ενημέρωσηε λογισμικού;

Aγνωστο,μονο ο apple genious το ξερει,και πιθανοτατα δεν το ξερει ουτε ο ιδιος τι εκανε.

5 ώρες πριν, taslikos είπε

λογικά θέμα hardware είναι, βρές κάποιον που να ασχολείται με microsoldering μήπως ανακτήσει τα δεδομένα. (labexperts είναι ένας που έχω πετύχει στο τικτοκ και κάνει τρομερή δουλειά.)

Το πηγα ηδη σε εναν γατο ηλεκτρονικο,εστω για recovery και βλεπουμε ποσο θα παει,αν γινει η δουλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...