panos0121 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , τον τελευταίο χρόνο έχω protergeia στον επαγγελματικό χώρο μου..οι λογαριασμοί μου πάντα Και πριν την protergeia κυμαίνονται στα 120 με 170 ευρώ το μήνα..και οι εκκαθαρίσεις περίπου στα ίδια..σήμερα μου ήρθε ο εκκαθαριστικος για τον 8ο,9ο,10ο και τον 11ο μήνα και το ποσό είναι 1.870 ευρώ..χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις βασικές μου συνήθειες κατανάλωσης..επειδή δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω κάψει αυτές τις κιλαβατωρες και όση αύξηση και να έχει πάρει το ρεύμα,εδώ μιλάμε για 4 φορές επάνω πιστεύω ότι έχει συμβεί το εξής...πριν από ένα μήνα περίπου λόγω μιας διαρροής από κακοκαιρία,κάηκε το ρολόι στην κολόνα..κάηκε κυριολεκτικά..έλιωσε..με τα πολλά ήρθε η ΔΕΔΗΕ και το άλλαξε..υπάρχει περίπτωση να έβαλαν το καινούριο ρολόι μηδενισμενο και να χρεώθηκα κιλοβατώρες που δεν έχω καταναλώσει;πως με συμβουλεύεται να κινηθώ; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από panos0121
NikosKallithea Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, panos0121 είπε Καλησπέρα , τον τελευταίο χρόνο έχω protergeia στον επαγγελματικό χώρο μου..οι λογαριασμοί μου πάντα Και πριν την protergeia κυμαίνονται στα 120 με 170 ευρώ το μήνα..και οι εκκαθαρίσεις περίπου στα ίδια..σήμερα μου ήρθε ο εκκαθαριστικος για τον 8ο,9ο,10ο και τον 11ο μήνα και το ποσό είναι 1.870 ευρώ..χωρίς να έχω αλλάξει κάτι στις βασικές μου συνήθειες κατανάλωσης..επειδή δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω κάψει αυτές τις κιλαβατωρες και όση αύξηση και να έχει πάρει το ρεύμα,εδώ μιλάμε για 4 φορές επάνω πιστεύω ότι έχει συμβεί το εξής...πριν από ένα μήνα περίπου λόγω μιας διαρροής από κακοκαιρία,κάηκε το ρολόι στην κολόνα..κάηκε κυριολεκτικά..έλιωσε..με τα πολλά ήρθε η ΔΕΔΗΕ και το άλλαξε..υπάρχει περίπτωση να έβαλαν το καινούριο ρολόι μηδενισμενο και να χρεώθηκα κιλοβατώρες που δεν έχω καταναλώσει;πως με συμβουλεύεται να κινηθώ; Μιλας για χρηματα και απο κατω λες " δεν υπάρχει πιθανότητα να έχω κάψει αυτές τις κιλαβατωρες" μην κάνουμε τους μαγο, πόσες kwh έχεις καταναλώσει;
panos0121 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Παραθέτω γράφημα..μόλις το κατέβασα..
Weiss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Για αρχή δες ότι η ένδειξη που έχει τώρα ο μετρητής σου με την ένδειξη που σε χρέωσαν στο λογαριασμό είναι παραπλησιες
panos0121 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αύριο που θα πάω θα το τσεκαρω..αλλά και να είναι,τι θα σημαίνει αυτό;
Hiddenite Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, panos0121 είπε Αύριο που θα πάω θα το τσεκαρω..αλλά και να είναι,τι θα σημαίνει αυτό; Άμα είναι σημαίνει ότι η μέτρηση, τουλάχιστον βάσει μετρητή, είναι σωστή άρα θεωρητικά και η κοστολόγηση. Αν είναι μικρότερη τότε έχει γίνει λάθος στην καταχώρηση της ένδειξης, επομένως λάθος κοστολόγηση. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Hiddenite
ekrepali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, panos0121 είπε πριν από ένα μήνα περίπου λόγω μιας διαρροής από κακοκαιρία,κάηκε το ρολόι στην κολόνα..κάηκε κυριολεκτικά..έλιωσε..με τα πολλά ήρθε η ΔΕΔΗΕ και το άλλαξε..υπάρχει περίπτωση να έβαλαν το καινούριο ρολόι μηδενισμενο και να χρεώθηκα κιλοβατώρες που δεν έχω καταναλώσει;πως με συμβουλεύεται να κινηθώ; Ξεκινάς απ'το πιο απλά.. βλέπεις τι λέει τώρα ο μετρητής και ξαναμετράς μετά από 1 μέρα ακριβώς. Αν η ημερήσια κατανάλωση είναι ΟΚ, τότε δεν έχεις θέμα με τις συσκευές. Παλιά ένα καλοκαίρι είχα πληρώσει χρυσάφι ένα καταψύκτη κολώνα για τούρτες παγωτών... μπήκα μέσα 500ευρώ. Επίσης στο λογαριασμό φαίνονται και οι 2 μετρητές; Όπως στο οικιακό νυχτερινό που έχει 2 μετρητές στο πινακάκι, έτσι και σένα πρέπει να γράφει ότι ο 1ος μετρητής είχε προηγούμενη μέτρηση τάδε, τελευταία τάδε... και ο καινούργιος να ξεκινάει απ'το 0.
panos0121 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ξεκινάς απ'το πιο απλά.. βλέπεις τι λέει τώρα ο μετρητής και ξαναμετράς μετά από 1 μέρα ακριβώς. Αν η ημερήσια κατανάλωση είναι ΟΚ, τότε δεν έχεις θέμα με τις συσκευές. Παλιά ένα καλοκαίρι είχα πληρώσει χρυσάφι ένα καταψύκτη κολώνα για τούρτες παγωτών... μπήκα μέσα 500ευρώ. Επίσης στο λογαριασμό φαίνονται και οι 2 μετρητές; Όπως στο οικιακό νυχτερινό που έχει 2 μετρητές στο πινακάκι, έτσι και σένα πρέπει να γράφει ότι ο 1ος μετρητής είχε προηγούμενη μέτρηση τάδε, τελευταία τάδε... και ο καινούργιος να ξεκινάει απ'το 0. Αυτο λέω..έχει ενημερώσει η ΔΕΔΗΕ την protergeia ότι έχει αλλαχθεί το ρολόι;η είδε η protergeia ότι η τελευταία μέτρηση που έχω είναι τάδε η μέτρηση που βλέπω τώρα στο ρολόι είναι τάδε..άρα έχει κάψει τάδε κιλοβατώρες..; 8 λεπτά πριν, panos0121 είπε Αυτο λέω..έχει ενημερώσει η ΔΕΔΗΕ την protergeia ότι έχει αλλαχθεί το ρολόι;η είδε η protergeia ότι η τελευταία μέτρηση που έχω είναι τάδε η μέτρηση που βλέπω τώρα στο ρολόι είναι τάδε..άρα έχει κάψει τάδε κιλοβατώρες..; Δεν φαίνεται να υπάρχει κάπου δεύτερος μετρητής..έναν βλέπω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα