Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Xiaomi ίσως αποκαλύψει και το MIUI 13 στο event της επόμενης εβδομάδας.

Η Xiaomi επιβεβαίωσε στην αποκάλυψη του Snapdragon 8 Gen 1 νωρίτερα αυτό το μήνα ότι θα κυκλοφορήσει τη νέα σειρά Xiaomi 12, με το βασικό μοντέλο να εμφανίζεται σε φωτογραφίες render που διέρρευσαν.

Αυτή τη φορά, η Xiaomi μέσω του Weibo ανακοίνωσε το event κατά το οποίο θα παρουσιάσει τη σειρά Xiaomi 12 και πιο συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου 13:30 (ώρα Ελλάδας). Η εταιρεία διευκρίνισε επίσης στην ίδια ανάρτηση ότι το Xiaomi 12 είναι μια ναυαρχίδα «μικρού μεγέθους» ενώ το Xiaomi 12 Pro είναι μία «ολοκληρωμένη» ναυαρχίδα.

xiaomi-12-anakoinosi-2.JPG.d207d14ae094b0c3d5e8eeef945fa039.JPG

Η αφίσα που αφορά το event μας δίνει μια πρώτη επίσημη ματιά και στα δύο τηλέφωνα, δείχνοντας μια αξιοσημείωτη διαφορά μεγέθους μεταξύ των δύο συσκευών. Η Xiaomi δεν αποκάλυψε ακόμη τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά αναμένεται το SoC Snapdragon 8 Gen 1 να βρίσκεται σε τουλάχιστον μία από τις εκδόσεις που θα παρουσιαστούν. Επίσης, τα τηλέφωνα αναμένεται να διαθέτουν ενσύρματη φόρτιση 67W ή ακόμη υψηλότερης ισχύος αλλά και οθόνες OLED 120Hz.

Οι διαστάσεις που διέρρευσαν μέσω του tipster Steve Hemmerstoffer δείχνουν ότι το βασικό μοντέλο έχει ύψος μόλις 152,7mm, καθιστώντας το ελαφρώς μεγαλύτερο από το Galaxy S21 αλλά μικρότερο από το Galaxy S20 FE και το Redmi Note 10.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη ανακοίνωση εκείνης της ημέρας, καθώς ο λογαριασμός της Xiaomi στο Weibo αναφέρθηκε και στο MIUI 13 ενώ ο συνιδρυτής της εταιρείας Lei Jun μίλησε για την ενημέρωση παράλληλα με τη σειρά Xiaomi 12. Οι ενημερώσεις του MIUI τα τελευταία χρόνια ήταν προβληματικές σε ορισμένα τηλέφωνα, αλλά η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα ότι το νέο MIUI θα εστιάζει στην ταχύτητα και τη σταθερότητα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Like 1
Δημοσ.

Κλασικά τα απλά μοντέλα και το καλό θα αργήσει.  Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν κινητά και αναβαθμίσεις στην χώρα τους και μετά από αρκετό καιρό παγκόσμια.  Δείχνει αδιαφορία στους εκτός Κίνας και έτσι θεωρώ ότι πρέπει να τους δείξουμε και εμείς. Δεν είναι μόνο η xiaomi τα ίδια κάθεται θα ξεκινήσει και η OP. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, trib είπε

Η εταιρεία διευκρίνισε επίσης στην ίδια ανάρτηση ότι το Xiaomi 12 είναι μια ναυαρχίδα «μικρού μεγέθους» ενώ το Xiaomi 12 Pro είναι μία «ολοκληρωμένη» ναυαρχίδα.

Ήμαρτον… τώρα δηλαδή θα έχουμε και διακόσια διαφορετικά μοντέλα ναυαρχίδας από αυτή την εταιρία…?

1 ώρα πριν, trib είπε

Οι ενημερώσεις του MIUI τα τελευταία χρόνια ήταν προβληματικές σε ορισμένα τηλέφωνα

Τι σε ορισμένα μοντέλα? Πες σε όλα να είσαι μέσα…

1 ώρα πριν, trib είπε

αλλά η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα ότι το νέο MIUI θα εστιάζει στην ταχύτητα και τη σταθερότητα.

Πιο πιθανό να φέρει ο Αγίους Βασικής τα δώρα πάρα η Xiaomi σταθερή και γρήγορη MIUI…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

οταν βγαζεις τοσα πολλα κ επικαλυπτομενα μοντελα με hardware parts με διαφορετικα revisions η κ απο αλλους κατασκευαστες (πχ διαφορετικες μνημες στο ιδιο μοντελο) κ το κανεις για πολλα parts k συνεχως για να καλυψεις την ζητηση

ε το software σου νομοτελειακα θα γινει κουβας

δεν ξερω τι ειδους μαρκετινγκ ειναι αυτο αλλα δεν μου φαινεται να πηγαινει καλα σε βαθος χρονου ,βαλε κ τις τιμες σου που συνεχως τις τσιμπας

οκ υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες κ θα υπαρχουν παντα

realme ,Motorola κλπ κλπ

απο εμενα αιντε γεια 

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AtiX είπε

Πιο πιθανό να φέρει ο Αγίους Βασικής τα δώρα πάρα η Xiaomi σταθερή και γρήγορη MIUI…

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ο Αγίους Βασικής δεν υπάρχει 😛

• Thanks 1
Δημοσ.

Xiaomi πρόσεχε η realme σε περιμένει από κοντά να σε πάρει τη θέση. Το gt 2 pro που έρχεται και κάμερα κάτω από οθόνη δείχνει αρκετά καλύτερο. Όλα θα κριθούν στην τιμή. Θα έχουμε γερή κόντρα στο ευρος 500 600. Ο νέος sd δείχνει εξαιρετικός αν τα πηγαίνει καλά και σε thermal θα κάνει τον 888 σκόνη που είχε και θέματα throttling. Νομίζω είναι η χρονιά για αγορά ναυαρχίδας μεγάλη αύξηση επιδόσεων και θα δούμε και πληθώρα κινητών με κάμερα κάτω από οθόνη κάτι που το περιμένω προσωπικά χρόνια μετά τις αθλιότητες των notch punch hole drop κτλ σαβουροκινητα. 

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

οταν βγαζεις τοσα πολλα κ επικαλυπτομενα μοντελα με hardware parts με διαφορετικα revisions η κ απο αλλους κατασκευαστες (πχ διαφορετικες μνημες στο ιδιο μοντελο) κ το κανεις για πολλα parts k συνεχως για να καλυψεις την ζητηση

ε το software σου νομοτελειακα θα γινει κουβας

δεν ξερω τι ειδους μαρκετινγκ ειναι αυτο αλλα δεν μου φαινεται να πηγαινει καλα σε βαθος χρονου ,βαλε κ τις τιμες σου που συνεχως τις τσιμπας

οκ υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες κ θα υπαρχουν παντα

realme ,Motorola κλπ κλπ

απο εμενα αιντε γεια 

εχεις δικιο και εγω την πατησα με το poco x3 pro δεν λειτουργει σωστα το μικροφωνο σε ανοιχτη ακροαση κατα τα αλλα κομπλε ομως ειναι απο τις βασικες λειτουργειες ενως κινητου που πιστευω συμβαινει με τους πολλους διαφορετικους προμηθευτες σε parts οπως λες και συ

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teo1966 είπε

εχεις δικιο και εγω την πατησα με το poco x3 pro δεν λειτουργει σωστα το μικροφωνο σε ανοιχτη ακροαση κατα τα αλλα κομπλε ομως ειναι απο τις βασικες λειτουργειες ενως κινητου που πιστευω συμβαινει με τους πολλους διαφορετικους προμηθευτες σε parts οπως λες και συ

εγω εκτος απο τρελο battery drain χωρις καποιο προφανη λογο (ναι τσεκαρα τα battery stats k εχω σουταρει μεσω adb πολυυυυ σαβουρα) ,random reboots ενω το τηλεφωνο καθεται χωρις να κανει τιποτα ,ειχα κ για 2 μηνες να μην μπορει να κανει update τις στοκ εφαρμογες

περιμενω να δω ποτε θα παρει το android 12 κ αν μια απο τα ιδια εφυγα για lineage os

• Sad 1
Δημοσ.

Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει η Xiaomi ότι βγάζοντας 40 μοντέλα το χρόνο δεν θα κάνει δουλειά.Μπήκε στην παγκόσμια αγορά,έχει τεράστιο μερίδιο πια,ο κόσμος την γνωρίζει,καιρός είναι να βγάζει 9-10 κινητά το χρόνο (π.χ 3 ανά κατηγορία) και να φτιάξει το λογισμικό της.Θα έχουμε πάλι 12,12 pro,12i,12 lite,12i pro,12t και όλα αυτά τα κουλά που κάνει.Κουράζει τον καταναλωτή αυτό το πράγμα,δεν είναι όλοι καμένοι σαν και εμάς που ξέρουμε όλα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mimikos81 είπε

Λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ο Αγίους Βασικής δεν υπάρχει 😛

Τί είν' αυτά που λες; Πώς δεν υπάρχει φίλε μου; Απλά είναι η βασική έκδοσή, για τους φτωχούς (Barbie μαϊμού από γνωστό κατάστημα κλπ).

Αν θες το κάτι παραπάνω για το παιδί (ή για σένα) στείλε γράμμα στον Άγιο Βασίλη PRO. Τσιμπάει λίγο, αλλά είναι λίγο πιο γρήγορος.

Δημοσ.

Καλά εγώ ακόμα περιμένω να φτιάξουν το bug στο note 7 που μερικές φορές όταν είμαι σε κλήση η οθόνη κλειδώνει σε off mode και πρέπει να πατήσω 5-6 φορές το power button για να ανταποκριθεί και αυτοί βγάζουν το 12. Καλή φάση. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Xiaomi πρόσεχε η realme σε περιμένει από κοντά να σε πάρει τη θέση. Το gt 2 pro που έρχεται και κάμερα κάτω από οθόνη δείχνει αρκετά καλύτερο. Όλα θα κριθούν στην τιμή. Θα έχουμε γερή κόντρα στο ευρος 500 600. Ο νέος sd δείχνει εξαιρετικός αν τα πηγαίνει καλά και σε thermal θα κάνει τον 888 σκόνη που είχε και θέματα throttling. Νομίζω είναι η χρονιά για αγορά ναυαρχίδας μεγάλη αύξηση επιδόσεων και θα δούμε και πληθώρα κινητών με κάμερα κάτω από οθόνη κάτι που το περιμένω προσωπικά χρόνια μετά τις αθλιότητες των notch punch hole drop κτλ σαβουροκινητα. 

φυσικα αφου ειναι μια εταιρια της γνωστης oneplus!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...