GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, monoxromos είπε ΟΚ καλοπροαιρετα ο φίλος μας συστησε την εφαρμογή αλλά δειτε τι συμβαίνει γραφει αλλά νεκρο ήχο μον στην επιλογή voice rec γράφει τον ήχο το δικο σου το μικρόφωνο δηλαδή τον καλούμενο δεν τον γράφει. Εχω απογοητευθεί.Εχετε υποψη σας κανενα αλλο τηλεφωνο που να εχει και εγγραφή και ραδιοφωνο fm, να το παραγγείλω τώρα; Ευχαριστω πολύ Για εγγραφή δεν θα βρείς κάτι. Για ραδιόφωνο υπάρχουν κάποια άλλα δεν ξέρω αν είναι από τα καινούργια(η Xiaomi θα έχει). Αν πάντως δες κανένα μεταχειρισμένο με ραδιόφωνο και εγγραφή Xiaomi που να είχε παλιό λογισμικό (μέχρι Android 8). 13 ώρες πριν, monoxromos είπε ΟΚ καλοπροαιρετα ο φίλος μας συστησε την εφαρμογή αλλά δειτε τι συμβαίνει γραφει αλλά νεκρο ήχο μον στην επιλογή voice rec γράφει τον ήχο το δικο σου το μικρόφωνο δηλαδή τον καλούμενο δεν τον γράφει. Εχω απογοητευθεί.Εχετε υποψη σας κανενα αλλο τηλεφωνο που να εχει και εγγραφή και ραδιοφωνο fm, να το παραγγείλω τώρα; Ευχαριστω πολύ Για εγγραφή δεν θα βρείς κάτι. Για ραδιόφωνο υπάρχουν κάποια άλλα δεν ξέρω αν είναι από τα καινούργια(η Xiaomi θα έχει). Αν πάντως δες κανένα μεταχειρισμένο με ραδιόφωνο και εγγραφή Xiaomi που να είχε παλιό λογισμικό (μέχρι Android 8). 13 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Ίσως ανεβάζω λάθος σκρινσοτς ... Τα σωστά ανέβασα.. Τώρα ξέρεις και που τα ανέβασες Κλάιν Μάιν. Εγώ δεν βλέπω αξιολογήσεις από Play Store κλπ. Τα περισσότερα τα είδα από το Forums με ανάλογο θέμα αυτή είναι η αλήθεια Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
adi32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μας κάψανε με τα updates. Κάθε φορά αφαιρούν δυνατότητες Μακάρι να είχα μείνει στο Android 9
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Μας κάψανε με τα updates. Κάθε φορά αφαιρούν δυνατότητες Μακάρι να είχα μείνει στο Android 9 Θα έχεις ένα παλιό και ένα καινούργιο. Ανάλογα τι χρήση που θα κάνεις.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Είναι θέμα νομοθεσίας. Σε όποια χώρα απαγορεύεται η ηχογράφηση συνομιλιων χωρίς συγκατάθεση του συνομιλητη δεν μπορείς να το κάνεις. Εάν τώρα με κάποιες χώρες μπορείς να το ξεμπλοκαρεις απλά δοκιμάζεις. Νόμιμη εφαρμογή δεν νομίζω ότι θα βρεις για Ελλάδα, ΕΕ.
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Είναι θέμα νομοθεσίας. Σε όποια χώρα απαγορεύεται η ηχογράφηση συνομιλιων χωρίς συγκατάθεση του συνομιλητη δεν μπορείς να το κάνεις. Εάν τώρα με κάποιες χώρες μπορείς να το ξεμπλοκαρεις απλά δοκιμάζεις. Νόμιμη εφαρμογή δεν νομίζω ότι θα βρεις για Ελλάδα, ΕΕ. Ινδονησία, Ισραήλ, Ταϊλάνδη. Σε αυτές τις χώρες οι ρομ έχουν native call recorder.
monoxromos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι απίστευτο να μην υπάρχει μια εφαρμογή για callrecord. Εχω κανει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων,εχω βάλει χώρα ρώσικα και γλώσσα αγγλικά τίποτα. Ας έβαζαν εναν ήχο προειδοποιητικό ότι γίνεται ηχογράφηση στην εναρξη της εφαρμογής. Και μην πιστεύεται κάποιους ινδους που δήθεν βρήκαν τρόπο να βάλουν λειτουργία εγγραφής κλήσης , ψέματα λένε... Μονο καποιος που ασχολείται με το ΄σερβις της samsung θα μπορούσε να μας κατατοπίσει .
GATE123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, monoxromos είπε Ειναι απίστευτο να μην υπάρχει μια εφαρμογή για callrecord. Εχω κανει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων,εχω βάλει χώρα ρώσικα και γλώσσα αγγλικά τίποτα. Ας έβαζαν εναν ήχο προειδοποιητικό ότι γίνεται ηχογράφηση στην εναρξη της εφαρμογής. Και μην πιστεύεται κάποιους ινδους που δήθεν βρήκαν τρόπο να βάλουν λειτουργία εγγραφής κλήσης , ψέματα λένε... Μονο καποιος που ασχολείται με το ΄σερβις της samsung θα μπορούσε να μας κατατοπίσει . Είναι νομοθεσία τις Google να αφεθεί. Δεν μπορεί καμιά εταιρεία να κάνει κάτι.
monoxromos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Αγαπητοί φίλοι επειδή πρεπει να παρω οπωσδήποτε ενα κινητό που να έχει τις προυποθέσεις: 1.Να έχεις radio fm 2.να κάνει καταγραφή κλήσεων και 3.να ειναι 5G Θα ήθελα τις προτάσεις σας να το παραγγείλω άμεσα. Ευχαριστω για την βοήθεια σας.
monoxromos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστω μακάρι να βρεθεί λύση...κιας ειναι σε ινδικη έκδοση! Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από monoxromos 1
SeNNinhA Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, monoxromos είπε Σε ευχαριστω μακάρι να βρεθεί λύση...κιας ειναι σε ινδικη έκδοση! Έχω την εντυπωση ότι εκτός από το τηλέφωνο πρέπει να στο επιτρέπει και ο mobile provider για να ενεργοποιηθεί η επιλογή. Οποτε θεωρώ σίγουρο ότι θα θελεις αντίστοιχης χώρας κάρτα και σύνδεση αλλά και τότε δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα είναι δυνατή η καταγραφή μιας και θα παίζεις με περιαγωγή άρα και οτι περιορισμούς αυτή θέτει. Ή μόνη επιλογή που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι να κάνεις root την συσκευή σου και να περάσεις μια custom rom και μετά ένα προγραμμα καταγραφής. Θέλει ψάξιμο και τεσταρισμα γιατί δεν δουλευουν όλα παντού και φυσικά είναι country oriented. Καλο κουράγιο αλλα εξακολουθούμε να μιλάμε για κάτι νόμιμο μόνο υπό προϋποθέσεις οπότε εξου και οι default περιορισμοί. Μπορεί να σε δυσκολεύει μεν αλλά φαντάσου ότι θα το ήθελες έτσι και θα το εκτιμούσες εάν ησουν από την άλλη πλευρά της γραμμής. Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από SeNNinhA
Locke_John Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, monoxromos είπε Αγαπητοί φίλοι επειδή πρεπει να παρω οπωσδήποτε ενα κινητό που να έχει τις προυποθέσεις: 1.Να έχεις radio fm 2.να κάνει καταγραφή κλήσεων και 3.να ειναι 5G Θα ήθελα τις προτάσεις σας να το παραγγείλω άμεσα. Ευχαριστω για την βοήθεια σας. redmi note 10 5g, με ρομ ινδονησιακή (την οποία θα του περάσεις εσύ, το νωρίτερο 72 ώρες μετά την αγορά και ενεργοποίηση της συσκευής). αναλυτικές οδηγίες έχει στο youtube. 11 ώρες πριν, monoxromos είπε Σε ευχαριστω μακάρι να βρεθεί λύση...κιας ειναι σε ινδικη έκδοση! για την ακρίβεια, Ινδονησιακή έκδοση, είναι η λύση.
GATE123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Locke_John είπε redmi note 10 5g, με ρομ ινδονησιακή (την οποία θα του περάσεις εσύ, το νωρίτερο 72 ώρες μετά την αγορά και ενεργοποίηση της συσκευής). αναλυτικές οδηγίες έχει στο youtube. για την ακρίβεια, Ινδονησιακή έκδοση, είναι η λύση. Να πάρει καινούργιο κινητό και να κάνει αυτή την αλλαγή? Και αν δεν ξέρει? Και αν πάει κάτι στραβά? Νομίζεις ότι η αλλαγή rom στα Xiaomi είναι κάτι εύκολο για κάποιον αρχάριο?
Locke_John Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, GATE123 είπε Να πάρει καινούργιο κινητό και να κάνει αυτή την αλλαγή? Και αν δεν ξέρει? Και αν πάει κάτι στραβά? Νομίζεις ότι η αλλαγή rom στα Xiaomi είναι κάτι εύκολο για κάποιον αρχάριο? -μπορεί να το βρει μεταχειρισμένο -δεν είναι επιστήμη, κανείς δεν ήξερε μέχρι που έμαθε -όλοι οι πειραματισμοί ενέχουν ρίσκο. -δε νομίζω ότι είναι και δύσκολο. άλλη λύση για ν κάνει όσα ζητάει πάντως, εγώ δε βλέπω. εκτός κ αν ως λύση θεωρείται το πισωγύρισμα σε android<=10, τότε πάω πάσο.
GATE123 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Locke_John είπε -μπορεί να το βρει μεταχειρισμένο -δεν είναι επιστήμη, κανείς δεν ήξερε μέχρι που έμαθε -όλοι οι πειραματισμοί ενέχουν ρίσκο. -δε νομίζω ότι είναι και δύσκολο. άλλη λύση για ν κάνει όσα ζητάει πάντως, εγώ δε βλέπω. εκτός κ αν ως λύση θεωρείται το πισωγύρισμα σε android<=10, τότε πάω πάσο. Εγώ πρότεινα να πάει σε παλιό μοντέλο με Android 8 να κάνει την δουλειά του. Και ας έχει και το καινούργιο. 15 ώρες πριν, monoxromos είπε Αγαπητοί φίλοι επειδή πρεπει να παρω οπωσδήποτε ενα κινητό που να έχει τις προυποθέσεις: 1.Να έχεις radio fm 2.να κάνει καταγραφή κλήσεων και 3.να ειναι 5G Θα ήθελα τις προτάσεις σας να το παραγγείλω άμεσα. Ευχαριστω για την βοήθεια σας. Το πρώτο και το τρίτο μπορεί να τα βρεις. Το δεύτερο ξέχασε το. Με το Cube ACR νομίζω κατι θα κάνεις απλός δεν κάνεις σωστά κάποιες ρυθμίσεις. Επίσης πρέπει να δώσεις όλα τα δικαιώματα. Αυτά πρέπει να τα βρεις από κάπου (Google) ή να στα πει κάποιος που το λειτουργεί. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα