Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκανα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων  αντι  για την λέξη έναρξη έβαλα μια  αλλη με  ιδεογράμματα πιθανον Χογκ Κογκ γιατι Malei δεν ειχε,επελεξα γλώσσα ελληνικά στη συνέχεια αλλά ουτε το callreocording δουλεψε ή μαλλον δειχνει  να δουλεύει αλλά δεν καταγράφει δηλαδή η καταγραφή που κάνει ειναι 0b μεγεθος δεδομένων. Ηταν μια εμπειρία εστω χωρις αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Επαναφορά εργοστασιακών για κάτι που υπάρχει στις ρυθμίσεις;;;. Θέλω να αλλάξω δίκτυ wifi... Να κάνω επαναφορά;;;. Γιατί τότε το πρωτοεβαλα... Λολ.... Αδελφέ ,το μόνο που μπορείς να κάνεις ,είναι ο native recorder του κινητού σου σε ανοικτή ακρόαση .... Αφού ενημερώσεις βέβαια ότι ηχογραφεις

Screenshot_2021-12-21-21-49-37-69.jpg

Δημοσ.
22 ώρες πριν, monoxromos είπε

Εκανα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων  αντι  για την λέξη έναρξη έβαλα μια  αλλη με  ιδεογράμματα πιθανον Χογκ Κογκ γιατι Malei δεν ειχε,επελεξα γλώσσα ελληνικά στη συνέχεια αλλά ουτε το callreocording δουλεψε ή μαλλον δειχνει  να δουλεύει αλλά δεν καταγράφει δηλαδή η καταγραφή που κάνει ειναι 0b μεγεθος δεδομένων. Ηταν μια εμπειρία εστω χωρις αποτέλεσμα.

Κάτσε βρε.

Σε Samsung galaxy A52s,Poco X3,Xiaomi redmi note 10 pro,OnePlus nord 10 5g και σε άλλα που βλέπω δουλεύει κανονικά.

Εσύ ποια κατέβασες?

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Όχι δεν είναι αυτή που λέω.

Εγώ λέω αυτήν εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder

Να υποθέσω ότι διάβασες αξιολογήσεις και την συστήνεις... Γιατί εγώ κάποια bots είδα να ρωτάνε την ίδια ερώτηση και ένα άλλο bot να δίνει πανομοιότυπες απαντησεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε

Να υποθέσω ότι διάβασες αξιολογήσεις και την συστήνεις... Γιατί εγώ κάποια bots είδα να ρωτάνε την ίδια ερώτηση και ένα άλλο bot να δίνει πανομοιότυπες απαντησεις

Δεν βλέπω ιδιαίτερα τα bots.

Όπως επίσης έχω προτείνει αλλαγή rom από άλλη χώρα εκτός ΕΕ που έχουν native call recorder.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

ΟΚ καλοπροαιρετα ο φίλος μας συστησε την εφαρμογή αλλά δειτε τι συμβαίνει γραφει αλλά νεκρο ήχο μον στην επιλογή voice rec γράφει τον ήχο το δικο σου το μικρόφωνο δηλαδή τον καλούμενο δεν τον γράφει. Εχω απογοητευθεί.Εχετε υποψη σας κανενα αλλο τηλεφωνο που να εχει και εγγραφή και ραδιοφωνο fm, να το παραγγείλω τώρα; Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Δεν βλέπω ιδιαίτερα τα bots.

Όπως επίσης έχω προτείνει αλλαγή rom από άλλη χώρα εκτός ΕΕ που έχουν native call recorder.

Ίσως ανεβάζω λάθος σκρινσοτς ...

Screenshot_2021-12-22-22-20-11-97.jpg

Screenshot_2021-12-22-22-30-38-92.jpg

Τα σωστά ανέβασα.. 

Δημοσ.

Λοιπόν ουτε τον φίλο να ταλαιπωρουμε,απλά δεν γίνεται απο κατασκευής τηλεφώνου. Επανέρχομαι ξέρετε καποια αλλη συσκευή με αυτές τις δυνατότητες.Και για να μην πάει  το μυαλό κάποιου στο υποπτο ή πονηρο δηλώνω ότι θέλω την λειτουργία ηχογράφησης για να παίρνω συνεντεύξεις που θα παιξουν δημόσια αρα ο συνομιλητής γνωρίζει οτι ηχογραφείται και δεύτερος λόγος καμια φορά μου δίνουν καποια στοιχεία που δεν ε΄χω δυνατότητα να τα συγκρατήσω και  μετά ακούω την ηχογράφηση και τα σημειώνω.

Αυτά προς το παρον εχω στο κουτί το τηλεφωνο και χρησιμοποιώ το J5.Ηθερλα κατι πιο σύγχρονο αλλά απέτυχα γιαυτο μετα απο αυτά μαλλον θα το δώσω και  θα αγοράσω άλλο που να πληροί αυτές τις δυνατότητες απλα δεν ξερω ποιό;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Λοιπόν ουτε τον φίλο να ταλαιπωρουμε,απλά δεν γίνεται απο κατασκευής τηλεφώνου. Επανέρχομαι ξέρετε καποια αλλη συσκευή με αυτές τις δυνατότητες.Και για να μην πάει  το μυαλό κάποιου στο υποπτο ή πονηρο δηλώνω ότι θέλω την λειτουργία ηχογράφησης για να παίρνω συνεντεύξεις που θα παιξουν δημόσια αρα ο συνομιλητής γνωρίζει οτι ηχογραφείται και δεύτερος λόγος καμια φορά μου δίνουν καποια στοιχεία που δεν ε΄χω δυνατότητα να τα συγκρατήσω και  μετά ακούω την ηχογράφηση και τα σημειώνω.

Αυτά προς το παρον εχω στο κουτί το τηλεφωνο και χρησιμοποιώ το J5.Ηθερλα κατι πιο σύγχρονο αλλά απέτυχα γιαυτο μετα απο αυτά μαλλον θα το δώσω και  θα αγοράσω άλλο που να πληροί αυτές τις δυνατότητες απλα δεν ξερω ποιό;

Ούτε η έκδοση του ACR από το Galaxy Store σου δουλεύει σωστά; 

Δημοσ.

Το J5 εχω κι εγω, μεχρι καποια στιγμη (πριν 1-2 χρονια πανω κατω) το ACR λειτουργουσε κανονικα, καποια στιγμη επαψε να γραφει τον ηχο του συνομιλητη. Οποτε συμπεραινω οτι δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα θεμα software/λειτουργικου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...