Moderators stormrain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 19/12/2021 στις 6:54 ΜΜ, GATE123 είπε Μήπως το Cube ACR Noμιζω αυτη ηταν ναι, αλλα με επιφυλαξη
monoxromos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εκανα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αντι για την λέξη έναρξη έβαλα μια αλλη με ιδεογράμματα πιθανον Χογκ Κογκ γιατι Malei δεν ειχε,επελεξα γλώσσα ελληνικά στη συνέχεια αλλά ουτε το callreocording δουλεψε ή μαλλον δειχνει να δουλεύει αλλά δεν καταγράφει δηλαδή η καταγραφή που κάνει ειναι 0b μεγεθος δεδομένων. Ηταν μια εμπειρία εστω χωρις αποτέλεσμα.
Tsilitheo2 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Επαναφορά εργοστασιακών για κάτι που υπάρχει στις ρυθμίσεις;;;. Θέλω να αλλάξω δίκτυ wifi... Να κάνω επαναφορά;;;. Γιατί τότε το πρωτοεβαλα... Λολ.... Αδελφέ ,το μόνο που μπορείς να κάνεις ,είναι ο native recorder του κινητού σου σε ανοικτή ακρόαση .... Αφού ενημερώσεις βέβαια ότι ηχογραφεις
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, monoxromos είπε Εκανα την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αντι για την λέξη έναρξη έβαλα μια αλλη με ιδεογράμματα πιθανον Χογκ Κογκ γιατι Malei δεν ειχε,επελεξα γλώσσα ελληνικά στη συνέχεια αλλά ουτε το callreocording δουλεψε ή μαλλον δειχνει να δουλεύει αλλά δεν καταγράφει δηλαδή η καταγραφή που κάνει ειναι 0b μεγεθος δεδομένων. Ηταν μια εμπειρία εστω χωρις αποτέλεσμα. Κάτσε βρε. Σε Samsung galaxy A52s,Poco X3,Xiaomi redmi note 10 pro,OnePlus nord 10 5g και σε άλλα που βλέπω δουλεύει κανονικά. Εσύ ποια κατέβασες?
monoxromos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Την Automatic Call Recorder αυτή λειτουργούσα στο samsung J5 αλλά στο A22 5G δεν γράφει
stark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Στο A52s 5G λειτουργεί (σύμφωνα με αναφορές) το ACR Call Recorder - μόνο όμως η έκδοση που μπορεί να κατεβάσει κάποιος από το Galaxy Store (κι όχι από το Play Store). Μήπως να το δοκιμάσεις κι εσύ από κει; https://galaxystore.samsung.com/detail/com.nll.acr?langCd=el
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, monoxromos είπε Την Automatic Call Recorder αυτή λειτουργούσα στο samsung J5 αλλά στο A22 5G δεν γράφει Όχι δεν είναι αυτή που λέω. Εγώ λέω αυτήν εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder
Tsilitheo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, GATE123 είπε Όχι δεν είναι αυτή που λέω. Εγώ λέω αυτήν εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.catalinagroup.callrecorder Να υποθέσω ότι διάβασες αξιολογήσεις και την συστήνεις... Γιατί εγώ κάποια bots είδα να ρωτάνε την ίδια ερώτηση και ένα άλλο bot να δίνει πανομοιότυπες απαντησεις
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Tsilitheo2 είπε Να υποθέσω ότι διάβασες αξιολογήσεις και την συστήνεις... Γιατί εγώ κάποια bots είδα να ρωτάνε την ίδια ερώτηση και ένα άλλο bot να δίνει πανομοιότυπες απαντησεις Δεν βλέπω ιδιαίτερα τα bots. Όπως επίσης έχω προτείνει αλλαγή rom από άλλη χώρα εκτός ΕΕ που έχουν native call recorder. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
monoxromos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 ΟΚ καλοπροαιρετα ο φίλος μας συστησε την εφαρμογή αλλά δειτε τι συμβαίνει γραφει αλλά νεκρο ήχο μον στην επιλογή voice rec γράφει τον ήχο το δικο σου το μικρόφωνο δηλαδή τον καλούμενο δεν τον γράφει. Εχω απογοητευθεί.Εχετε υποψη σας κανενα αλλο τηλεφωνο που να εχει και εγγραφή και ραδιοφωνο fm, να το παραγγείλω τώρα; Ευχαριστω πολύ
Tsilitheo2 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, GATE123 είπε Δεν βλέπω ιδιαίτερα τα bots. Όπως επίσης έχω προτείνει αλλαγή rom από άλλη χώρα εκτός ΕΕ που έχουν native call recorder. Ίσως ανεβάζω λάθος σκρινσοτς ... Τα σωστά ανέβασα..
monoxromos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Λοιπόν ουτε τον φίλο να ταλαιπωρουμε,απλά δεν γίνεται απο κατασκευής τηλεφώνου. Επανέρχομαι ξέρετε καποια αλλη συσκευή με αυτές τις δυνατότητες.Και για να μην πάει το μυαλό κάποιου στο υποπτο ή πονηρο δηλώνω ότι θέλω την λειτουργία ηχογράφησης για να παίρνω συνεντεύξεις που θα παιξουν δημόσια αρα ο συνομιλητής γνωρίζει οτι ηχογραφείται και δεύτερος λόγος καμια φορά μου δίνουν καποια στοιχεία που δεν ε΄χω δυνατότητα να τα συγκρατήσω και μετά ακούω την ηχογράφηση και τα σημειώνω. Αυτά προς το παρον εχω στο κουτί το τηλεφωνο και χρησιμοποιώ το J5.Ηθερλα κατι πιο σύγχρονο αλλά απέτυχα γιαυτο μετα απο αυτά μαλλον θα το δώσω και θα αγοράσω άλλο που να πληροί αυτές τις δυνατότητες απλα δεν ξερω ποιό;
stark Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, monoxromos είπε Λοιπόν ουτε τον φίλο να ταλαιπωρουμε,απλά δεν γίνεται απο κατασκευής τηλεφώνου. Επανέρχομαι ξέρετε καποια αλλη συσκευή με αυτές τις δυνατότητες.Και για να μην πάει το μυαλό κάποιου στο υποπτο ή πονηρο δηλώνω ότι θέλω την λειτουργία ηχογράφησης για να παίρνω συνεντεύξεις που θα παιξουν δημόσια αρα ο συνομιλητής γνωρίζει οτι ηχογραφείται και δεύτερος λόγος καμια φορά μου δίνουν καποια στοιχεία που δεν ε΄χω δυνατότητα να τα συγκρατήσω και μετά ακούω την ηχογράφηση και τα σημειώνω. Αυτά προς το παρον εχω στο κουτί το τηλεφωνο και χρησιμοποιώ το J5.Ηθερλα κατι πιο σύγχρονο αλλά απέτυχα γιαυτο μετα απο αυτά μαλλον θα το δώσω και θα αγοράσω άλλο που να πληροί αυτές τις δυνατότητες απλα δεν ξερω ποιό; Ούτε η έκδοση του ACR από το Galaxy Store σου δουλεύει σωστά;
lector Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το J5 εχω κι εγω, μεχρι καποια στιγμη (πριν 1-2 χρονια πανω κατω) το ACR λειτουργουσε κανονικα, καποια στιγμη επαψε να γραφει τον ηχο του συνομιλητη. Οποτε συμπεραινω οτι δεν ειναι θεμα συσκευης αλλα θεμα software/λειτουργικου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα