monoxromos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΟΚ μπορείς να μου πείς γιατί η εφαρμογή callrecording δεν λειτουργεί; (κινητό samsung A22-5G) Λειτουργούσε άψογα στα samsung j5. Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2021 από monoxromos
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, monoxromos είπε ΟΚ μπορείς να μου πείς γιατί η εφαρμογή callrecording δεν λειτουργεί; (κινητό samsung A22-5G) Λειτουργούσε άψογα στα samsung j5. Τα call recording apps δεν λειτουργουν στο android 11. Αν και καπου ειχε παρει το ματι μου ενα που λειτοτουργει αλλα δεν θυμαμαι ονομα.
arxontas2323 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέχρι τώρα λειτουργούσα το wps office για να ανοιγω αρχεία .doc . pdf κτλ... πλέον καθε φορά που πάω να ανοίξω ενα αρχείο μου ζητάει εξουσιοδότηση,την δίνω και νου το ανοίγει το αρχείο...οταν το κλείσω και πάω να το ξανά ανοίξω μου ξανα ζητάει,δεν γίνεται όμως κάθε φορά να ψάχνω αρχεία... υπάρχει κάποια λύση;;να αλλάξω πρόγραμμα;και αντε αλλάζω πρόγραμμα, ποίο θα κάνει σωστή δουλειά; Samsung s20+
monoxromos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αν το θυμηθείς γράψτο μηπως και γίνει το...θαύμα!
GATE123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Τα call recording apps δεν λειτουργουν στο android 11. Αν και καπου ειχε παρει το ματι μου ενα που λειτοτουργει αλλα δεν θυμαμαι ονομα. Μήπως το Cube ACR
monoxromos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δεν νομίζω πρέπει να το εχω δοκιμάσει , εχω κατεβάσει καμμια 20αρια τετοιες εφαρμογές καμια δεν λειτούργησε.Κατι αλλο ειναι...
GATE123 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, monoxromos είπε κριμα που μένω Ελλάδα δηλαδή... Αλλάζεις χώρα από το κινητό. Υπάρχει και μια εναλλακτική μόνο για τα Samsung που ξέρω είναι να αλλάξεις την rom που έχει με κάποια που υποστηρίζει την εγγραφή. Αυτό βέβαια είναι ένα ρίσκο και χάνεται και η εγγύηση.
monoxromos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2021 Αν μπορείς να γίνεις πιο κατατοπιστικός θα με εξυπηρετούσε πολύ, ευχαριστώ.
GATE123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, monoxromos είπε Αν μπορείς να γίνεις πιο κατατοπιστικός θα με εξυπηρετούσε πολύ, ευχαριστώ. Όταν πρωτοανοίξη το κινητό για τις ρυθμίσεις δεν σου έχει επιλογή χώρας? Εεε αντί να βάλεις Ελλάδα βάζεις άλλη(π.χ Ταϊβάν). Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
monoxromos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μισο, το τηλεφωνο το ανοιξα προχθες που το πηρα και ειχα βαλει Ελλαδα,πως μπορω να το αλλαξω τώρα; Να ξαναανοιξει και να μου ζητήσει ποια χώρα; Και δεν θα επιρρεάσει και την γλώσσα, μην μου βγαζει κινέζικα!!! Βοηθησε με
GATE123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, monoxromos είπε Μισο, το τηλεφωνο το ανοιξα προχθες που το πηρα και ειχα βαλει Ελλαδα,πως μπορω να το αλλαξω τώρα; Να ξαναανοιξει και να μου ζητήσει ποια χώρα; Και δεν θα επιρρεάσει και την γλώσσα, μην μου βγαζει κινέζικα!!! Βοηθησε με Θα κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Όταν ξανά άνοιξης το κινητό θα είναι όπως την αρχή που το πήρες. Όταν έρθει η ώρα της χώρας βάλε Μαλαισία (εκεί επιτρέπεται η εγγραφή κλήσεων και οι εφαρμογές) και στην γλώσσα που θα σου ζητήσει την ελληνική. Λογικά θα μπορείς να βάλεις κάποια εφαρμογή με ηχογράφηση. Αυτά βέβαια είναι θεωρητικά. Αυτό που ξέρω σίγουρα για τα Samsung είναι ,αν θες ηχογράφηση αλλάζεις την rom σε άλλης χώρας που δεν έχει γίνει απαγόρευση και παίζει κανονικά. Αυτό είναι τσεκαρισμενω και δοκιμασμένο σε παλιό κινητό Samsung που θέλαμε να πειραματιστούμε.
monoxromos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εαν επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις θα ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης του κινητού;
GATE123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, monoxromos είπε Εαν επαναφέρω εργοστασιακες ρυθμίσεις θα ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση βλάβης του κινητού; Ναι θα ισχύει κανονικά. Απλά να ξέρεις ότι θα χάσεις τηλέφωνα αν τα έχεις αποθήκευση στο κινητό και γενικά ότι έχεις βάλει στο κινητό. Καλώ είναι να κάνεις ένα backup. Η εγγύηση ΔΕΝ θα ισχύει σε περίπτωση που αλλάξεις rom που σου είπα ποιο πάνω. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα