SakisLeft Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Μπήκα σήμερα στο site της cosmote να δω τι παίζει με τα προγράμματα για fiber. Τώρα έχω 50αρα ταχύτητα και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 100αρα. Είδα ότι με 3-4€ επιπλέον το μήνα μπορώ να το κάνω. Διάβασα και για ένα πρόγραμμα της cosmote για δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας και μπήκα στο site να το ψάξω. Είδα στο profile του συμβολαίου κάτι που με προβλημάτισε. Στον τύπο σύνδεσης λέει PSTN... Δεν θα έπρεπε να λέει VDSL ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 17 hours ago, SakisLeft said: Καλησπέρα, Μπήκα σήμερα στο site της cosmote να δω τι παίζει με τα προγράμματα για fiber. Τώρα έχω 50αρα ταχύτητα και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε 100αρα. Είδα ότι με 3-4€ επιπλέον το μήνα μπορώ να το κάνω. Διάβασα και για ένα πρόγραμμα της cosmote για δωρεάν αναβάθμιση ταχύτητας και μπήκα στο site να το ψάξω. Είδα στο profile του συμβολαίου κάτι που με προβλημάτισε. Στον τύπο σύνδεσης λέει PSTN... Δεν θα έπρεπε να λέει VDSL ;; οπως καποτε ελεγαν adsl over pstn(pots) (annex a). σου ελεγε τον τυπο της τηλεφωνιας που σου εδιναν διοτι η καρτα adsl over pstn για παραδειγμα ειναι διαφορετικη απο την καρτα adsl over isdn. επισης μπορει να το γραφουν για να ξεχωρισουν αυτους που εχουν voip σε fxs απο αυτους που εχουν voip σε bri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 PSTN ή ISDN, είναι το είδος της τηλεφωνικής γραμμής (σε δίκτυο χαλκού), μέσω της οποίας έρχεται η όποια υπηρεσία στο σπίτι μας. ADSL ή VDSL είναι υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο και προϋποθέτει ενεργή τηλεφωνική γραμμή (σε δίκτυο χαλκού). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 και πλεον ο οτε προσπαθει να καταργησει τα isdn και σου δινει adsl over pstn (annex a) ( απλα δεν υπαρχει τηλεφωνια να το πουμε με χαζα λογια) και την τηλεφωνια στην δινει voip. ειτε σε Fxs για οποιον ειχε τηλεφωνια Pstn ειτε σε bri για οποιον ειχε τηλεφωνια isdn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Και σε εμένα που έχω ftth γραφεί τύπος σύνδεσης pstn και πριν που είχα vdsl παλι pstn έγραφε ίσως σε όλους το ίδιο γραφεί εκτός από αυτούς που έχουν isdn Pstn είναι Το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής δεν νομίζω να έχει σημασία αν πατάς επάνω σε χαλκό η σε οπτική και τα 2 δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο θεωρούνται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 14 minutes ago, markon said: Και σε εμένα που έχω ftth γραφεί τύπος σύνδεσης pstn και πριν που είχα vdsl παλι pstn έγραφε ίσως σε όλους το ίδιο γραφεί εκτός από αυτούς που έχουν isdn Pstn είναι Το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής δεν νομίζω να έχει σημασία αν πατάς επάνω σε χαλκό η σε οπτική και τα 2 δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο θεωρούνται οπως εγραψα παραπανω μπορει να το εχουν για να ξεχωριζουν αν εχεις εξοπλισμο με fxs ή bri για το κομματι της τηλεφωνιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, markon είπε Pstn είναι Το δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο μεταγωγής δεν νομίζω να έχει σημασία αν πατάς επάνω σε χαλκό η σε οπτική και τα 2 δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο θεωρούνται Στο ΟΤΕ εκτός από κάποια λίγα απομακρυσμένα κέντρα, δεν υπάρχει δίκτυο μεταγωγής. Είναι πλέον όλο ΙΡ. Ούτως ή άλλως η διασύνδεση σε όλα τα κέντρα είναι ΙΡ εδώ και πολλά χρόνια. Ισχύει αυτό που αναφέρει ο poulinos. Δηλαδή είναι απλά ένδειξη αν έχεις τηλεφωνία με ένα ή δύο κανάλια φωνής (PSTN vs ISDN) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα