matrixtv1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα έκανα μια αίτηση πριν κάτι μέρες που είχε ανοίξει η πλατφόρμα και είμαι δικαιούχος.Μου βγάζει μέσα στην αίτηση τα ποσά που δικαιούμαι από τον Γενάρη του 21 μέχρι σήμερα, και θέλω να ρωτήσω για αυτά θα γίνει κάποια εκκαθάριση και θα μπουν τώρα με την 6 δόση;Επίσης η αίτηση φενεται ως υποβληθείσα και όχι ως εγκεκριμένη παρότι μέσα λέει είστε δικαιούχος γιατί συμβενει αυτό ;
QuantumWanderer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Θα μπουν συνολικά όλα τα αναδρομικά. Για να γίνει εγκεκριμένη, πρέπει να την δει κάποιος, κάτι που ίσως δεν έχει γίνει στην περίπτωσή σου, επειδή έχουν περάσει λίγες μέρες και μπορεί να υπάρχει φόρτος. Πολύ πιθανό να μην προλάβεις την κατάθεση που θα γίνει στο τέλος του μήνα.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, matrixtv1 είπε Καλησπέρα έκανα μια αίτηση πριν κάτι μέρες που είχε ανοίξει η πλατφόρμα και είμαι δικαιούχος.Μου βγάζει μέσα στην αίτηση τα ποσά που δικαιούμαι από τον Γενάρη του 21 μέχρι σήμερα, και θέλω να ρωτήσω για αυτά θα γίνει κάποια εκκαθάριση και θα μπουν τώρα με την 6 δόση;Επίσης η αίτηση φενεται ως υποβληθείσα και όχι ως εγκεκριμένη παρότι μέσα λέει είστε δικαιούχος γιατί συμβενει αυτό ; Ποια ημερομηνία έκανες την αίτηση ?
matrixtv1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ποια ημερομηνία έκανες την αίτηση ? 7/12 την έκανα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα