Antonisk2003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Έχω μία GeForce 2 MX400, ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο bios και πώς; Μπήκα στο site της nVidia αλλά δεν αναφέρει πουθενά τίποτα, ούτε έχει σελίδα που να μπορώ να κατεβάσω νέα bios. Please HELP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixlord Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Καλά γιατί σε ενδιαφέρει αναβάθμιση στο Bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 xmm se merika montela einai shmantikh...emena px h Asus Radeon 9800XT h8ele ena gia na strwsei apo kati vlkies pou ekane sto boot... pantws an 8es Antonisk2003 den prokeitai na to vreis sto site ths nvidia alla sto site ths etaireias pou einai h karta sou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 και στο http://www.sparkle.com.tw για generic bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
killer55555 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 http://whitebunny.demon.nl/hardware/chipset_nvidia.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
invaider Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 ama einai MSI katevase to liveupdate na sta ftoiaksei ola mono tou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamcast Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 geforce 2??? kai kathese kai asxolhse me bios kai kourafeksala?ase ta bios kai pare kamia karta h an kaneis thn douleia sou me thn gf2 katse sta auga sou! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crAss Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 ontos anousio na mpeis sti diadikasia gia mia gf2 crAss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μπαίνω στον κόπο να κάνω update στο bios γιατί αυτή την στιγμή δεν έχω ούτε ευρώ διαθέσιμο για να αγοράσω καινούρια, και επειδή κάνει κάτι βλακείες είπα μήπως διορθωθούν με ένα update. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τα site που μου δώσατε, αλλά δυστηχώς δεν μου δίνουν αρκετές πληροφορίες για το πως θα κάνω την αναβάθμιση. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κανείς καθώς είμαι πρωτάρης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 1) Φτιάχνεις μία δισκέττα εκκίνησης σε DOS... αν δεν μπορείς μέσα από τα WindowsXP θα βρεις τέτοια utility δημιουργίας στο http://www.bootdisk.com 2) Αν η κάρτα σου είναι AGP 4x, το αρχείο που ψάχνεις για να την αναβαθμίσεις είναι αυτό. Αποσυμπιέζεις το αρχείο BIOS.ROM που περιέχει. 3) Κατεβάζεις και το flash utility NVFlash, αποσυμπιέζεις πάλι το αρχείο NVFlash.exe 4) Αντιγράφεις τα δύο αρχεία στη δισκέττα που έφτιαξες και κάνεις εκκίνηση του υπολογιστή από αυτήν. Μόλις βγεις στο command prompt (θα φαίνεται στην οθόνη "Α:\" και δίπλα ο κέρσορας που αναβοσβήνει) πληκτρολογείς: nvflash.exe -f BIOS.rom 5) Καλό είναι βέβαια πριν κάνεις flash, να κρατήσεις ένα εφεδρικό αντίγραφο του BIOS που φοράει τώρα η κάρτα σου, ώστε να μπορείς να την επαναφέρεις (με μία επίπονη διαδικασία) στην προηγούμενη κατάσταση αν δεν δουλέψει η αναβάθμιση. Αυτό γίνεται δίνοντας της εντολή: nvflash.exe -b BACKUP.rom (στη θέση του BACKUP μπορείς να βάλεις ότι όνομα θέλεις μέχρι 8 χαρακτήρες) Καλή τύχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Narayan έκανα ακριβώς ότι μου είπες. Πατάω τις εντολές, ξεκινάει κανονικά να κάνει ότι κάνει και μετά μου βγάζει μήνυμα "Cannot open file:(το όνομα του φακέλου)" και σταματάει! Κανείς, τίποτα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonisk2003 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Up!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 ti up up? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Έκανες εκκίνηση από δισκέττα DOS; Τα δύο αρχεία που αντέγραψες στην δισκέττα είναι τα nvflash.exe και BIOS.ROM; Πρέπει να είσαι στο prompt του Α:\ κάπως έτσι: A:\ H εντολή θα πρέπει να δωθεί έτσι: A:\nvflash.exe -f BIOS.ROM {ENTER} Δοκίμασε επίσης να μην αφήσεις κενό ανάμεσα στο f και το BIOS.rom Α, και σιγουρέψου ότι η δισκέττα δεν είναι write protected :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.