mariannapapad Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, poulinos είπε προσπαθησε να βρεις κατι αλλο να παρεις εκτος αν καποιος φιλος φιλη θελει κατι απο αυτο το καταστημα.τι πηρες αν επιτρεπεται πηρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω κατι αλλο, τεσπα αφου δεν γινεται τιποτα, αρα πεταμενα λεφτα..
Nabuko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, mariannapapad είπε πηρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω κατι αλλο, τεσπα αφου δεν γινεται τιποτα, αρα πεταμενα λεφτα.. Πούλα τον 1
greekfragma Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mariannapapad είπε πηρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω κατι αλλο, τεσπα αφου δεν γινεται τιποτα, αρα πεταμενα λεφτα.. εφόσον τον πήρες 150ευρώ από 200 χωρίς απόδειξη βάλτον αγγελία εδώ μέσα 140ευρώ να φύγει σήμερα. Δίσκος είναι αχρησιμοποίητος. 3
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 9 minutes ago, mariannapapad said: πηρα εναν εξωτερικο σκληρο δισκο, το θεμα ειναι οτι δεν θελω να παρω κατι αλλο, τεσπα αφου δεν γινεται τιποτα, αρα πεταμενα λεφτα.. η αλλη λυση πουλησε τον αν και θα χασεις καποια χρηματα
GREGORYMO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, greekfragma είπε εφόσον τον πήρες 150ευρώ από 200 χωρίς απόδειξη βάλτον αγγελία εδώ μέσα 140ευρώ να φύγει σήμερα. Δίσκος είναι αχρησιμοποίητος. Χωρίς αποδείξη, ποιός τον παίρνει ?
poulinos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 14 minutes ago, GREGORYMO said: Χωρίς αποδείξη, ποιός τον παίρνει ? η εγγυηση φαινεται και απο το serial number
Vault13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mariannapapad είπε Δεν ειμουν ευχαριστημενη με το προιον και θελω να το επιστρεψω και να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω, αλλα ο υπευθηνος αρνειτε να μου επιστρεψει τα λεφτα μου! εχω το δικαιωμα να μου επιστρεψει τα λεφτα, εφοσον δεν μου εκοψε αποδειξη? τι να κανω? Γιατι δεν εισαι ευχαριστημενη; Ενας εξωτερικος σκληρος ειναι stadar. με 150€ παιρνεις αντερα απο χωρο. Καλα τι πηρες; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Vault13
StamTheMan Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αρχικα,δεν πηρες τιποτα. Δεν πηρες αποδειξη,δεν αγορασες τιποτα,δε δικαιουσαι τιποτα. Τι σοι δισκος ειναι αυτος με 150,που δε σε ικανοποιει; Ποιος ειναι αυτος ο μαγκας που δεν εκοψε αποδειξη σε πρωτη φορα πελατη; Βαλτον αγγελια,δεν ειναι πεταμενα λεφτα,απλα πηγες να γλυτωσεις λιγα λεφτα και την πατησες. Εδωσες 150,βαλτον 100 να φυγει και θεωρησε το 50ρικο ενα καλο,και φθηνο, μαθημα. 4 ώρες πριν, mariannapapad είπε Καλησπερα παιδια! εχω κανει μια αγορα 150 ευρω χωρις να μου δωσουν αποδειξη! Δεν ειμουν ευχαριστημενη με το προιον και θελω να το επιστρεψω και να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω, αλλα ο υπευθηνος αρνειτε να μου επιστρεψει τα λεφτα μου! εχω το δικαιωμα να μου επιστρεψει τα λεφτα, εφοσον δεν μου εκοψε αποδειξη? τι να κανω? 1
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Ποιος δισκος ειναι και κανει 150 ευρω? 8TB εξωτερικος?
Black Demis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nabuko είπε Ναι. Επίσης είναι παράνομο και να μην ζητάς. το ιώδιο παράνομο ειναι να δεχθείς 50 ευρώ λιγοτερο και να μην πάρεις απόδειξη , αν καλέσεις έλεγχο και τους δυο σας θα μαζέψουν (αν θέλεις να το πούμε με ποιο σκληρά λόγια "δυο άτομα συνεννοηθήκανε για μια παράνομη πράξη και ένας βγήκε χαμένος" οσο για τον δισκο που πηρες αν ειναι ακομη στο κουτί του σφραγισμένος (εφόσον λες ότι άθικτος) το πουλας ανετα λογικά ειναι η εξωτερικός ssd 2tb ειναι μηχανικός 8-10 tb και τα δυο φευγουν ανετα αν τα βάλεις αγγελία, παντα αν ειναι σφραγισμένος αν τον ανοίξεις κανα 50 ευρώ χάνεις (και ειναι ενας από τους λόγους που δεν σου δίνουν και τα χρήματα 51 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ποιος δισκος ειναι και κανει 150 ευρω? 8TB εξωτερικος? η 2tb ssd external (τέτοιον εχω) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Black Demis
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, thanasisxask είπε Και απόδειξη να έπαιρνε δεν νομίζω ότι θα της επέστρεφε χρήματα. Αναλόγως το πρόβλημα και το προϊόν. Αν απλά "δεν σου κάνει", τότε μόνο αλλαγή όχι επιστροφή. Δικαίωμα υπαναχωρησης και διάφορα άλλα. Αν δεν δέχτηκες να πάρεις απόδειξη για να γλιτώσεις μερικά ευρώ, μπορεί να την πατήσεις μετά.
expert30 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 μετα την απομάκρυνση απο το ταμειό ουδέν λάθος αναγνωρίζεται,πάρε κάτι άλλο όσο προλαβαίνεις
Bubs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, mariannapapad said: @Nabukoδεν μου εχει δωσει καμια αποδειξη γιαυτο μου το εδωσε και 50€ φθηνοτερα, αλλα δεν το θεωρω σωστο να μην μου επιστρεφει τα χρηματα μου εφοσον ειναι αφικτο το προιον και ειναι πολλα τα λεφτα, το προιον το κρατησε για να παρω κατι αλλο, ειπα θα το σκεφτω αλλα δεν θελω να παρω τιποτα αλλο, τα λεφτα μου θελω!! δεν ειναι παρανομο να μην κοβουν αποδειξη? Όταν σου έκοψε μια πενηνταρού για να το πάρεις χωρίς απόδειξη δεν σε χάλασε, μετά θυμήθηκες ότι είναι παράνομο! Αρε Ελλαδάρα… Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από Bubs 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μεταξύ κατεργαρέων ........... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις