Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια!

εχω κανει μια αγορα 150 ευρω χωρις να μου δωσουν αποδειξη! Δεν ειμουν ευχαριστημενη με το προιον και θελω να το επιστρεψω και να μου δωσουν τα χρηματα μου πισω, αλλα ο υπευθηνος αρνειτε να μου επιστρεψει τα λεφτα μου! εχω το δικαιωμα να μου επιστρεψει τα λεφτα, εφοσον δεν μου εκοψε αποδειξη?  τι να κανω?

Επεξ/σία από mariannapapad
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mariannapapad είπε

Καλησπερα παιδια!

Καλησπέρα.

Αν δεν θέλει δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 

Αντίθετα, αν αγοράσετε προϊόντα σε κατάστημα, βάσει της ενωσιακής νομοθεσίας δεν έχετε νόμιμο δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα (για αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων) εκτός αν είναι ελαττωματικά. Ωστόσο, πολλά καταστήματα παρέχουν οικειοθελώς στους καταναλωτές το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής προϊόντων εντός συγκεκριμένης προθεσμίας, υπό την προϋπόθεσή ότι έχουν την απόδειξη. Δείτε την απόδειξη ή ενημερωθείτε για την πολιτική επιστροφών που εφαρμόζει το κατάστημα όπου πραγματοποιήσατε τις αγορές σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Nabukoδεν μου εχει δωσει καμια αποδειξη γιαυτο μου το εδωσε και 50€ φθηνοτερα, αλλα δεν το θεωρω σωστο να μην μου επιστρεφει τα χρηματα μου εφοσον ειναι αφικτο το προιον και ειναι πολλα τα λεφτα, το προιον το κρατησε για να παρω κατι αλλο, ειπα θα το σκεφτω αλλα δεν θελω να παρω τιποτα αλλο, τα λεφτα μου θελω!! δεν ειναι παρανομο να μην κοβουν αποδειξη?

Επεξ/σία από mariannapapad
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariannapapad είπε

δεν ειναι παρανομο να μην κοβουν αποδειξη?

Ναι. Επίσης είναι παράνομο και να μην ζητάς.

• Like 23
  • Thanks 1
Δημοσ.

κι απόδειξη να είχες νομίζω είναι στην πολιτική του καταστήματος αν θα σου δώσει πίσω τα χρήματα εφόσον η αγορά έγινε επι τόπου. Συνήθως ψωνίζεις κάτι άλλο. 

Δημοσ.

Δηλαδή συγνώμη. Έκανες deal να κλέψετε μαζί το κράτος για να το πάρεις πιο φτηνά και τώρα που σου ήρθε να το επιστρέψεις θέτεις το ότι δεν έκοψε απόδειξη ως επιχείρημα;

Επιστροφη πάντως νομικά δικαιούσαι μόνο για αγορές online. Είναι στην ευχέρεια του καταστήματος εάν θα δεχτεί επιστροφή σε περίπτωση που το πήρες απο κοντά.

*Προφανως δεν μιλάμε για ελαττωματικά που ισχύουν οι κανονισμοί για DOA.

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

συγνωμη παιδια, αλλα ακομα και να παθει κατι; πως το στελνεις για doa? αφου δεν υπαρχει αποδειξη να τεκμηριωσει την ημερομηνια αγορας η ακομα και την ιδια την αγορα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vaggos231 είπε

συγνωμη παιδια, αλλα ακομα και να παθει κατι; πως το στελνεις για doa? αφου δεν υπαρχει αποδειξη να τεκμηριωσει την ημερομηνια αγορας η ακομα και την ιδια την αγορα.

Το ρισκο οταν θες να γλυτωσεις το 50αρικο

• Like 5
Δημοσ.

Ούτε το doa είναι υποχρεωτικό...είναι έξτρα παροχή καταστήματος...

Μάλλον μιλάει για ρουχισμό :)

αλλαγή μόνο μέσω απομακρυσμένης αγοράς για Χ μέρες νομίζω 14.

Δημοσ.
47 minutes ago, mariannapapad said:

@Nabukoδεν μου εχει δωσει καμια αποδειξη γιαυτο μου το εδωσε και 50€ φθηνοτερα, αλλα δεν το θεωρω σωστο να μην μου επιστρεφει τα χρηματα μου εφοσον ειναι αφικτο το προιον και ειναι πολλα τα λεφτα, το προιον το κρατησε για να παρω κατι αλλο, ειπα θα το σκεφτω αλλα δεν θελω να παρω τιποτα αλλο, τα λεφτα μου θελω!! δεν ειναι παρανομο να μην κοβουν αποδειξη?

προσπαθησε να βρεις κατι αλλο να παρεις εκτος αν καποιος φιλος φιλη θελει κατι απο αυτο το καταστημα.τι πηρες αν επιτρεπεται

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Να σου πω και το αλλο, περαν του οτι δεν μπορείς να κανεις τίποτα, που θυμάται συτος αν το πήρες απο το κατάστημα του

δεν εχω παει μονο μια φορα, με θυμοταν

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το ρισκο οταν θες να γλυτωσεις το 50αρικο

Και απόδειξη να έπαιρνε δεν νομίζω ότι θα της επέστρεφε χρήματα. 

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...