Προς το περιεχόμενο

Αξεσουάρ «κατά του 5G» βρέθηκαν ραδιενεργά!

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νηπιαγωγειο οι συγκεκριμενοι που βγαζουν αυτα σε σχέση με την Theranos  μια εταιρια που εφτασε τα 9 δις  εξαπατώντας επενδυτες ,  ασθενεις και γιατρους προμοταροντας το Edison Machine

Επεξ/σία από ethereum
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Eίπα ότι τους μισώ;Οτι είναι επικίνδυνοι λέω και όχι ακίνδυνοι όπως λες εσύ.

Ναι, και σου απάντησα πως παντού υπάρχουν επικίνδυνοι άνθρωποι, σε όλες τις τάξεις, ιδεολογίες, κόμματα, παντού. Ο φόβος είναι κακός οδηγός.

3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Προφανώς και δεν απαιτώ από ενα άνθρωπο που όταν εγώ πήγαινα σχολείο αυτός δούλευε για να επιζήσει ή έναν ηλικιωμένο που δεν μπορεί να ακολουθήσει την εποχή να έχει υψηλή κριτική σκέψη (χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλοί ικανότεροι από εμένα σε αυτούς). 

Γενικά με κάλυψες, ναι, δυστυχώς ή ευτυχώς όσοι πιστεύουν σε διαφορετικά πράγματα δεν είναι πάντα χαμηλής μόρφωσης όπως στη περίπτωση των εμβολίων όπου υπάρχουν ενστάσεις με βάση ή της καταγωγής του ιου που τα σοσιαλ μίντια έσπευσαν να λογοκρίνουν όσους έλεγαν ότι ο ιος μπορεί να εξελίχθηκε σε εργαστήριο αλλά βλέπουμε πως να συνέβει όντως είναι μεγάλη η πιθανότητα. Για όσους μιλούν για κούφια γη, επίπεδη και 5g εμένα μου προκαλούν χαμόγελο και όχι υστερία λες και περίμενα αυτό το άρθρο να καταλάβω τι γίνεται και να αρχίσω να λέω, "ΧΑ! σας τα έλεγα εγώ!" και να αρχίσω το δούλεμα. Δε λέω για σένα και επαναλβάνω συμφωνώ.

3 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε

Τελος, φοβάμαι και ο ίδιος ότι κάποια στιγμή θα πέσω θύμα (ή βλάκας) αφού κανένας δεν είναι γνωστής των πάντων και ούτε έχει τις γνώσεις για να κρίνει τα πάντα. Επίσης αυτές οι μορφές απάτης διαρκώς εξελίσσονται.

Δυστυχώς όλοι κάποια στιγμή θα τη πάθουμε, δηλαδή έτσι ένιωσα όταν μου υποσχέθει η ελευθερία όταν εμβολιαστώ, ένιωσα βλάκας, και βλέπω πως δεν άλλαξε τίποτα. Και πάνε να με κοροιδέψουν διπλά κιόλας, λέγοντας πως θα ήταν αδικία να κάνω ραπιντ τεστ σε αντίθεση με τις συμβουλές των ειδικών που λένε πως πρέπει να κάνω. Με αυτές τις παλινωδίες δημιουργούνται οι σκεπτικιστές και να μη ξεχνάμε πως όταν ξεκίνησε η ιστορία ήμασταν 100% όλοι υπάκουοι, 99 οκ, γιατί υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν σε 5g τσιπάκια κτλ.

• Like 3

17 ώρες πριν, Intheblue είπε

Cardano fan boys??

Κάποιος προσπαθεί να μας κανει υποσυνείδητα να αγοράσουμε. Εγώ τα πούλησα όλα ευτυχώς και ησύχασα. Με ανώμαλους hype investing Africa saviors δεν ασχολούμαι πλέον.

10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Πολύ ακραίο σενάριο. Πρέπει να φοράς ειδική στολή για να εισέλθεις σε τέτοιους χώρους η να επεξεργαστείς τέτοια μέταλλα, ασχέτως αν θα λάβεις την άδεια των αρχών η όχι, κινδυνεύεις ο ίδιος. Πέρα από αυτό, στο Τσερνομπιλ έχουνε σκουριάσει όλα, δεν έχει κάτι αξιοποιησιμο για μέταλλα. Σε Κίνα και Ινδία υπάρχει τεράστια ρύπανση της ατμόσφαιρας. Πάντως, έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν γίνει έρευνα και δείξει από που και πως καταλήξανε να παράγουν τέτοια προϊόντα με αυτά τα υλικά, από που προήλθαν τα υλικά. 

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. https://www.express.co.uk/news/world/1139986/chernobyl-series-hbo-sky-amazon-prime-radioactive-metal-china-spt

και 

https://www.rt.com/news/411729-chernobyl-thrill-seekers-looters/

Υπάρχουν και άλλα άρθρα που μιλάνε για το ζήτημα. Πριν 2 3 χρόνια είχα διαβάσει ένα άρθρο όπου μια κοπέλα φυσικός είχε κάνει μετρήσεις στη safe zone όπου μπορείς να επισκεφτείς,είχε έναν μετρητή και αποκάλυψε ότι δεν είναι safe zone και η ακτινοβολία είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη. Γενικά το Chernobyl ήταν από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας και οι χειρισμοί που έγιναν τότε έχουν αντίκτυπο και στο σήμερα...

2 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό. https://www.express.co.uk/news/world/1139986/chernobyl-series-hbo-sky-amazon-prime-radioactive-metal-china-spt

και 

https://www.rt.com/news/411729-chernobyl-thrill-seekers-looters/

Υπάρχουν και άλλα άρθρα που μιλάνε για το ζήτημα. Πριν 2 3 χρόνια είχα διαβάσει ένα άρθρο όπου μια κοπέλα φυσικός είχε κάνει μετρήσεις στη safe zone όπου μπορείς να επισκεφτείς,είχε έναν μετρητή και αποκάλυψε ότι δεν είναι safe zone και η ακτινοβολία είναι πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπόμενη. Γενικά το Chernobyl ήταν από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας και οι χειρισμοί που έγιναν τότε έχουν αντίκτυπο και στο σήμερα...

Εντάξει πες το έτσι, πως υπάρχουν οριακά μέρη που και καλά θεωρούνται ασφαλή αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα και πήραν μέταλλα από εκεί, έτσι δεν αποκλείεται αυτό. Αλλά γενικά για να καταφέρεις να φτάσεις στα ενδότερα, παίζεις την ζωη σου κορώνα γράμματα και θες προστατευτικο εξοπλισμό που γενικά δεν συμφέρει η όλη εργασία και το όλο ρίσκο ειδικά αν το κάνεις παράνομα. 

11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Εντάξει πες το έτσι, πως υπάρχουν οριακά μέρη που και καλά θεωρούνται ασφαλή αλλά δεν είναι στην πραγματικότητα και πήραν μέταλλα από εκεί, έτσι δεν αποκλείεται αυτό. Αλλά γενικά για να καταφέρεις να φτάσεις στα ενδότερα, παίζεις την ζωη σου κορώνα γράμματα και θες προστατευτικο εξοπλισμό που γενικά δεν συμφέρει η όλη εργασία και το όλο ρίσκο ειδικά αν το κάνεις παράνομα. 

Μα δεν τα κλέβουν από τα ασφαλή μέρη. Διάβασε το άρθρο. Κλέψανε μέταλλα, όπλα,καλώδια και ότι μπορεί να πουληθεί. Στην ουσία δεν υπάρχει safe zone στο Chernobyl . Το κακό με την ακτινοβολία είναι ότι μπορεί να βρίσκεται παντού. Εγώ είχα λευχαιμία το 2009,ένας από τους λόγους που μπορεί να το έπαθα είναι το Chernobyl, άσχετα αν πέρασα όλη μου τη ζωή στην Καστοριά και δεν είχα επαφή ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου με το Chernobyl. Αν έφτασε μέχρι εδώ,τότε εκεί ποια είναι τα όρια ασφαλείας;;

9 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Μα δεν τα κλέβουν από τα ασφαλή μέρη. Διάβασε το άρθρο. Κλέψανε μέταλλα, όπλα,καλώδια και ότι μπορεί να πουληθεί. Στην ουσία δεν υπάρχει safe zone στο Chernobyl . Το κακό με την ακτινοβολία είναι ότι μπορεί να βρίσκεται παντού. Εγώ είχα λευχαιμία το 2009,ένας από τους λόγους που μπορεί να το έπαθα είναι το Chernobyl, άσχετα αν πέρασα όλη μου τη ζωή στην Καστοριά και δεν είχα επαφή ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου με το Chernobyl. Αν έφτασε μέχρι εδώ,τότε εκεί ποια είναι τα όρια ασφαλείας;;

Τα όρια ασφαλείας δεν τα ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι την περιοχή εκεί την έχουν αποκλείσει και απαγορεύεται να περάσεις από ένα οριο απόστασης και μετά που θεωρείται επικίνδυνο. 

Με τα μέταλλα κτλ στην τελική απλά μια αποψη είπα, δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε πραγματικά. Ας ελπίσουμε να μην μας τύχει εμάς κανένα τέτοιο προϊόν με ραδιενέργεια. 

15 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Φυσικά και είχε φτάσει ως εδώ. Και μακρύτερα από εδώ. Και μάλιστα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Ας είναι καλά το υπέροχο USSR κράτος της εποχής...

• Like 1

16 ώρες πριν, marios02 είπε

δεν ξέρω πόσοι πιαστήκαν κοροιδο εδω (λογικά πολλοί), αλλά ακόμα περισσότεροι είναι αυτοι που αγοράζουν χάντρες, μάτια, βραχιολάκια και ένα σωρό άλλες αγύρτικες μπούρδες για να προστατευτούν από το "μάτι", χώρια τα λεφτά που σκάνε σε κάθε λογής απατεώνες που λένε τα ταρώ και τα ζώδια.🤣

πιθανόν μερικά από αυτά τα ελαφρόμυαλα θύματα να βρίσκονται στο παρόν νήμα και να κοροιδεύουν τους ψεκ με τα 5G.🤣

Το καλύτερο σχόλιο , που αμφιβάλω αν το έχουν καταλάβει κάποιοι...

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές οι συσκευές είναι όπως το εμβόλιο του covid.

1 στους 10εκ μπορεί να πάθει κάτι ως παρενέργεια επειδή μπαίνει μικρό ποσοστό ακτινοβολίας 5g στο σώμα μας ώστε να αποκτήσουμε ανοσία (αλλά όχι μέσα το dna όπως λένε οι πολέμιοι)

Ολοι οι υπόλοιποι όμως προστατεύονται από τα 5g.

Επεξ/σία από The_Judas

20 λεπτά πριν, skritikos είπε

Φυσικά και είχε φτάσει ως εδώ. Και μακρύτερα από εδώ. Και μάλιστα για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Ας είναι καλά το υπέροχο USSR κράτος της εποχής...

Θα ήθελα να εκφραστώ ελεύθερα, αλλά θα φάω μπαν μέχρι τη δευτερα παρουσία.  Κυριολεκτικά και μεταφορικά, καρκίνωμα ήταν. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...