Προς το περιεχόμενο

Epic Free Game[Second Extinction]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MaXmaD είπε

Ανοιγω client epic και δε μου εμφανιζει κανενα απο την συλλογη. Στο store δεν εμφανιζει τo free game.
Το λινκ δεν λειτουργει. Ανοιγει αλλα κολλαει το κουμπι αγορας στο "loading".

Τι γινεται; Τραβαει και σε αλλους κολληματα τωρα;

Και σε εμένα τα ίδια αλλά με τα πολλά τα κατάφερα.Κάντε και login στο site πρώτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φήμες λένε μερικά από τα επόμενα παιχνίδια είναι τα humankind, mutant year zero, vampyr, kingmaker, prey σήμερα περιμένουμε το mutant.

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, angmar είπε

Αν προέρχονται από αγορές που έγιναν με κλεμμένες πιστωτικές, όπως γίνεται με τα περισσότερα gray market keys, μια χαρά παράνομα θα μπορούσε να τα πει κάποιος.

Εδώ έχει και μερικά άρθρα.

Ναι κοίτα προσωπικά δεν έχω αγοράσει από αυτό το site. Γράφω από ποια έχω αγοράσει και για αυτά καταθέτω την εμπειρία μου.

Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για νόμιμες επιχειρήσεις που πουλάνε φθηνά κλειδιά που αποκτούν με διάφορες μεθόδους. Δεν είναι δηλαδή μαύρη αγορά. Είναι καταχωρημένες επιχειρήσεις.

Τώρα εαν το κλειδί το απέκτησαν με παράνομη μέθοδο δεν είναι γνωστό σε εμένα και ούτε με κάνει μέτοχο σε κάποια παρανομία.

Όπως λέω πιο πάνω πληρώνω με Paypal για να μπορέσω να ζητήσω ακύρωση συναλλαγής σε περίπτωση που το κλειδί που θα μου δώσουν δεν θα δουλέψει και δεν μου επιστρέψουν τα χρήματα ή μου δώσουν άλλο κλειδί. Έχω αγοράσει πέρα από κλειδιά steam και origin και ubi connect αλλά και PSN. Δεν είχα ποτέ θέμα.

Οπότε παρανομία με την έννοια του οτι κάποιος κατεβάζει σπασμένα τα παιχνίδια εν γνώση του οπότε γίνεται και συνεργός εδώ δεν υπάρχει. Ξεκάθαρα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dgl1111 είπε

Ναι κοίτα προσωπικά δεν έχω αγοράσει από αυτό το site. Γράφω από ποια έχω αγοράσει και για αυτά καταθέτω την εμπειρία μου.

Όπως και να έχει πάντως μιλάμε για νόμιμες επιχειρήσεις που πουλάνε φθηνά κλειδιά που αποκτούν με διάφορες μεθόδους. Δεν είναι δηλαδή μαύρη αγορά. Είναι καταχωρημένες επιχειρήσεις.

Τώρα εαν το κλειδί το απέκτησαν με παράνομη μέθοδο δεν είναι γνωστό σε εμένα και ούτε με κάνει μέτοχο σε κάποια παρανομία.

Όπως λέω πιο πάνω πληρώνω με Paypal για να μπορέσω να ζητήσω ακύρωση συναλλαγής σε περίπτωση που το κλειδί που θα μου δώσουν δεν θα δουλέψει και δεν μου επιστρέψουν τα χρήματα ή μου δώσουν άλλο κλειδί. Έχω αγοράσει πέρα από κλειδιά steam και origin και ubi connect αλλά και PSN. Δεν είχα ποτέ θέμα.

Οπότε παρανομία με την έννοια του οτι κάποιος κατεβάζει σπασμένα τα παιχνίδια εν γνώση του οπότε γίνεται και συνεργός εδώ δεν υπάρχει. Ξεκάθαρα.

Μπορείς να το δικαιολογήσεις όπως θέλεις, εγώ απλά αναφέρω τι γίνεται. Το allkeyshop σίγουρα δεν είναι authorized key reseller. Σα yardstick μπορείτε να βλέπετε αν το μαγαζί είναι στο isthereanydeal.com, αν δεν είναι κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για gray market.

Χαίρομαι που δεν είχες κανένα πρόβλημα ως τώρα κι εύχομαι να μην έχεις, απλά να ξέρεις ότι αγοράζοντας από αυτά δε στηρίζεις τον εκάστοτε developer/publisher του παιχνιδιού, αλλά τους εκάστοτε απατεώνες που εκμεταλλεύονται regional pricing ή κλειδιά αγορασμένα με κλεμμένες κάρτες. Επίσης αν κάποιο κλειδί ξαφνικά ακυρωθεί ή πάει κάποιος λογαριασμός σου για μπάνιο, μην απορήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, angmar είπε

Μπορείς να το δικαιολογήσεις όπως θέλεις, εγώ απλά αναφέρω τι γίνεται. Το allkeyshop σίγουρα δεν είναι authorized key reseller. Σα yardstick μπορείτε να βλέπετε αν το μαγαζί είναι στο isthereanydeal.com, αν δεν είναι κατά πάσα πιθανότητα μιλάμε για gray market.

Χαίρομαι που δεν είχες κανένα πρόβλημα ως τώρα κι εύχομαι να μην έχεις, απλά να ξέρεις ότι αγοράζοντας από αυτά δε στηρίζεις τον εκάστοτε developer/publisher του παιχνιδιού, αλλά τους εκάστοτε απατεώνες που εκμεταλλεύονται regional pricing ή κλειδιά αγορασμένα με κλεμμένες κάρτες. Επίσης αν κάποιο κλειδί ξαφνικά ακυρωθεί ή πάει κάποιος λογαριασμός σου για μπάνιο, μην απορήσεις.

Δεν νομίζω πως δικαιολογώ κάτι. Είναι παράνομο να αγοράζω από αυτά τα sites; Η απάντηση είναι όχι, το έχω ψάξει παντού.

Είναι ανήθικο να αγοράζω από αυτά τα sites γιατί μπορεί να λειτουργούν εις βάρος των developers; Ναι μπορεί να είναι. Εξαρτάται πως έχουν αποκτήσει το κάθε κλειδί ξεχωριστά που έχω αγοράσει. Μπορεί το κλειδί να είναι προϊόν κλοπής ή μπορεί το κλειδί να είναι αποτέλεσμα bulk buy από τον developer. Δεν μπορώ να το γνωρίζω.

Εγώ στον φίλο απάντησα σε σχέση με το εάν είναι παράνομο να αγοράζει κανείς από αυτά τα websites. Και δεν είναι.

Ανήθικο ναι συμφωνώ μπορεί να είναι.

Επεξ/σία από dgl1111
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...