Προς το περιεχόμενο

Epic Free Game[Second Extinction]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχαχα καλή φάση. Το είχα στο whishlist του steam μπας και πέσει καμιά έκπτωση. Καλά που δεν το αγόρασα.

Δημοσ.

Εμένα δεν μου εμφάνιζε κάποιο σφάλμα από browser, αλλά με πετούσε στην αρχική σελίδα του παιχνιδιού. Το δέχτηκε από τον epic launcher κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, aXer είπε

Χαχαχαχα καλή φάση. Το είχα στο whishlist του steam μπας και πέσει καμιά έκπτωση. Καλά που δεν το αγόρασα.

3 ευρώ κοστίζει το κλειδί για το steam μαζί με ΦΠΑ, πόσο πιο κάτω ? :confused:

Δημοσ.
13 ώρες πριν, nikos032 είπε

3 ευρώ κοστίζει το κλειδί για το steam μαζί με ΦΠΑ, πόσο πιο κάτω ? :confused:

Σε ποιο steam ρε φίλε κοιτάς εσύ; Το κανονικό ή κανα "Steem"?
Γιατί στο κανονικό έχει 24,99€

image.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, aXer είπε

Σε ποιο steam ρε φίλε κοιτάς εσύ; Το κανονικό ή κανα "Steem"?
Γιατί στο κανονικό έχει 24,99€

image.png

Εντελώς καλοπροαίρετα ο φίλος δεν εννοεί το κλειδί του steam. Αλλά για το steam.

Πολλοί αγοράζουμε κλειδιά για steam από άλλα sites με πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

Δες πχ https://www.allkeyshop.com/blog/buy-second-extinction-cd-key-compare-prices/

Εδώ υπάρχουν διάφορα online μαγαζιά που πουλάνε κλειδιά του steam για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, dgl1111 είπε

Εντελώς καλοπροαίρετα ο φίλος δεν εννοεί το κλειδί του steam. Αλλά για το steam.

Πολλοί αγοράζουμε κλειδιά για steam από άλλα sites με πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

Δες πχ https://www.allkeyshop.com/blog/buy-second-extinction-cd-key-compare-prices/

Εδώ υπάρχουν διάφορα online μαγαζιά που πουλάνε κλειδιά του steam για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο "ψαγμένος" και πήγαινα πάντα από την "νόμιμη" οδό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aXer είπε

Ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι τόσο "ψαγμένος" και πήγαινα πάντα από την "νόμιμη" οδό.

Παρακαλώ. Δεν είναι παράνομα αυτά τα μαγαζιά. Τουλάχιστον δεν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό ή έχω διαβάσει κάτι για παρανομία.

9 στα 10 κλειδιά steam που έχω τα έχω αγορασμένα από τα μαγαζιά που λιστάρει το allkeyshopcom (δηλ. Eneba, kinguin, Instant gaming).

Πληρώνω πάντα με paypal έτσι ώστε εάν υπάρξει πρόβλημα ποτέ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων ή να κάνω καταγγελία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν προέρχονται από αγορές που έγιναν με κλεμμένες πιστωτικές, όπως γίνεται με τα περισσότερα gray market keys, μια χαρά παράνομα θα μπορούσε να τα πει κάποιος.

Εδώ έχει και μερικά άρθρα.

Επεξ/σία από angmar
  • Like 1
Δημοσ.

Ανοιγω client epic και δε μου εμφανιζει κανενα απο την συλλογη. Στο store δεν εμφανιζει τo free game.
Το λινκ δεν λειτουργει. Ανοιγει αλλα κολλαει το κουμπι αγορας στο "loading".

Τι γινεται; Τραβαει και σε αλλους κολληματα τωρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...