The_Judas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εχετε να μου προτείνετε κάποιο καθαριστικό σετ για τον τηλεόρασή μου; Εχω το παρακάτω αλλά αντί να καθαρίζει αφήνει περισσότερα σημάδια πάνω στην τηλεόραση παρά καθαρίζει: https://www.plaisio.gr/work-set-katharismou-othonon_1980424
ekrepali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/23846775/Nedis-Κιτ-Καθαρισμού-για-Οθόνες-200ml-CLSN120BU.html Αυτό έχω, δεν αφήνει σημάδια. Ο βασικός κανόνας είναι να μη ψεκάσεις την τηλεόραση. Ψεκάζεις το πανί (από απόσταση 10-15cm) και μετά περνάς τη τηλεόραση με κυκλικές κινήσεις, α λα μιγιάγκι. 1
iml Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καθαρό πανί vetex βρεγμένο και στραγγισμένο με νερό και μετά πετσέτα για πιάτα ή μαλακό χαρτομάντιλο για να μην αφήσει γραμμες το νερό. 0€ 3
ekrepali Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, iml είπε Καθαρό πανί vetex βρεγμένο και στραγγισμένο με νερό (1)και μετά πετσέτα για πιάτα (2) ή μαλακό χαρτομάντιλο (3) για να μην αφήσει γραμμες το νερό. 0€ 1) Πώς να αφήσετε άλατα στην οθόνη 2) Πώς να γρατσουνίσετε την οθόνη 3) Πώς να αφήσετε χνούδια στην οθόνη 0€ 3
mynam3 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Βρεγμένο πανί μικροινών στην μια άκρη και στεγνό στην άλλη. 1
iml Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ekrepali είπε 1) Πώς να αφήσετε άλατα στην οθόνη 2) Πώς να γρατσουνίσετε την οθόνη 3) Πώς να αφήσετε χνούδια στην οθόνη 0€ 1) Γεμίσαμε στα άλατα. Κανένα καθαριστικό δεν είναι πιο φιλικό από το καθαρό νεράκι. Σε σχέση με οποιοδήποτε χημικό, αλκοόλη, ή κάτι που μόνο ο χημικός που το κατασκεύασε ξέρει τι περιέχει. 2) Ισως δεν το έγραψα καλά. Υπάρχουν ωραιότατα μαλακά πανιά μικροινών για σκούπισμα που δεν αφήνουν κατάλοιπα. Παλιότερα χρησιμοποιούσαν κοινές βαμβακερές πετσέτες στο σκούπισμα που δεν κάνουν για οθόνη. Να μαζέψεις τις γραμμές του νερού λέμε, όχι να το τρίψεις. 3) το χαρτί υγείας δεν είναι το καλύτερο γι αυτή τη χρήση γιατί θα αφήσει χνούδια. Το γκοφρέ μπορεί και γρατζουνιές. Ο καθένας με ότι προτιμά. Για τους περισσότερους το θέμα της ευκολίας είναι σημαντικότερο. Ο απαλός καθαρισμός με νερό και κατάλληλο πανί έχει λίγη φασαρία όσο μεγαλώνει η επιφάνεια. Ετοιμο διάλυμα πάντως δεν έχω βάλει ποτέ σε οθόνη και ας μην γίνει αντιστατική η επιφάνεια όπως με το κιτ που προτιμάς. Φιλικά. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από iml 1
tollisth Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Εγω εδώ και χρονια κανω το εξής για ολες τις οθονες και όλα κομπλέ κανω ενα μειγμα 50% απιονισμενο νερο(για να μην υπαρχουν αλατα) και 50% λευκο ξυδι,ψεκασμα σε πανι ειδικο για οθονες(ποτε δεν ψεκαζουμε απευθειας) και καθαριζουν ολο μια χαρα χωρις σημαδια
Invader Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Χωρίς να θέλω να προτρέψω κάποιον να κάνει το ίδιο , πάντα οθόνες και τηλεοράσεις με μπλέ οινόπνευμα και μετά με χαρτί κουζίνας από την επίπεδη μεριά.Ούτε δαχτυλιές και ούτε γρατσουνιές μέχρι στιγμής σε καμία συσκευή.
Petros Electron Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Εγω την κανω με μωρομαντηλο (χωρις αλκοολ) και σκουπίζω έπειτα με πανάκι με μικρο-ινες. Καθαρίζει πολυ καλα. Το ιδιο κανω και στο laptop.
PLACEBO_89 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, The_Judas είπε Εχετε να μου προτείνετε κάποιο καθαριστικό σετ για τον τηλεόρασή μου; Εχω το παρακάτω αλλά αντί να καθαρίζει αφήνει περισσότερα σημάδια πάνω στην τηλεόραση παρά καθαρίζει: https://www.plaisio.gr/work-set-katharismou-othonon_1980424 Με vetex οσο ειναι καινουργιο(μαλακο) νωπο(νερο) Πρωτα ξεσκονοπανο swiffer μετα με το vetex και μετα με απαλο μαλακο χαρτι με αραιωμένο(απιονισμενο νερο) αζαξ! Χρονοβορο αλλα σαν καινουργια χωρις γρατζουνιες σταμπες-γραμμες! Αυτο αντε να το κανω 2 φορες τον χρονο! Δηλαδη οταν την καθαριζω βρισκω πανω σταγονιδια απο σαλια.. καποιες φορες λιπος απο δαχτυλιες.. Συνηθως την ξεσκονιζω και αν δω κατι που κανει μπαμ(τοπικα) χαρτι με αζαξ
The_Judas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 ajax και οινόπνευμα δεν το προτείνει πάντως η samsung. Το vettex με απεσταγμένο νερό ή πανί με μικροίνες μάλλον είναι καλή ιδέα για αρχική δοκιμή. Θα έχω υπόψη και το nedis, φαίνεται φθηνή λύση με καλές κριτικές.
tasanton Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δεν ξέρω τι λέτε, εγώ με νέφτι έκανα αγνώριστη μια τηλεόραση. Από μαύρη άσπρισε 1
The_Judas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Οπότε ανεβαίνει και η φωτεινότητα. Θα το δοκιμάσω αυτό εφόσον δεν έχω dolby vision
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα