ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα! Έχει κάποιος το Leather Wallet της apple για να μεταφέρει εντυπώσεις και, αν γενικότερα, αξίζει? Υποθέτω αστυνομική ταυτότητα ή νομίσματα δεν μπορεί να μεταφέρει κάποιος? Επίσης, σε θέμα αντοχής, οι δερμάτινες θήκες κινητών της apple είναι ανθεκτικότερες από τις αντίστοιχες σιλικόνης? Ποιες ταιριάζουν καλύτερα με το wallet? Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να απαντήσει!
taslikos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Σε ποιότητα οι φετινές δερμάτινες είναι ανώτερες από σιλικόνη. Παλαιότερα οι δερμάτινες ξέφτιζαν ενώ η σιλικόνη ήταν ανώτερη επιλογή από άποψη κρατήματος στον χρόνο. Όποτε ναι στην δερμάτινη για φέτος. τωρα το wallet δεν είναι κάτι τρελό, είναι ποιοτικά οκ, δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά το έχω δει από κοντά το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι βγαίνει συνέχεια από μόνο του. Πας να το βάλεις στην τσέπη με το κινητό και έφευγε πας να το ακουμπήσεις κάπου και έφευγε από τον μαγνήτη. Δεν βρίσκω τον λόγο ύπαρξης του αν έχεις τις κάρτες σου στο Apple Pay αφού ταυτότητα δεν χωράει. Δίπλωμα ακούγεται ότι θα περνάει ηλεκτρονικά στο wallet σε λίγο καιρό όποτε αν δεν θες άλλη χρήση μην βιαστείς. αν πάλι αποφασίσεις να το πάρεις εννοείται θα πας σε δερμάτινη θήκη και όχι σιλικόνης όχι μόνο για το θέμα της ποιότητας που σου είπα παραπάνω αλλά και θέμα οπτικό, αφού δέρμα με δέρμα θα είναι πιο ωραίο αποτέλεσμα. Πέρα από αυτά βέβαια έχω ακούσει και τελείως αντίθετη άποψη από αυτή που σου είπα προηγουμένως που λέει οτι με θήκη σιλικόνης δεν φεύγει εύκολα το πορτοφόλι αλλά δεν το έχω τσεκαρει.
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Τέλεια, σ ευχαριστώ πολύ! η αλήθεια είναι αν δεν χωράει την ταυτότητα και κάποια νομίσματα χάνει αρκετά από τη χρησιμότητά του, αφού τις κάρτες τις έχω στο apple pay. Αν όντως περάσει το δίπλωμα στο wallet, έχεις και έγγραφο ταυτοπροσωπίας, οπότε κομπλέ με το ηλεκτρονικό wallet.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 iphone Xs / θήκη leather wallet OterrBox πέρα από αμυχές οι οποίες σβήνουν με υγρό πανί για μένα μονόδρομος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα