liverpoolman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πρόσφατα έγινα συνδρομητης σε γνωστο πάροχο οπτικών ινών. Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα καθώς η ταχύτητα περιορίζεται στα 100mbps ενώ ο πάροχος μου δίνει 120. Ο σταθερός μου λοιπόν λαμβάνει σήμα μονο απο την θύρα Fast Ethernet (γι αυτο περιορίζεται μεχρι τα 100) απο την θύρα GE του ρουτερ που μου εδωσαν δεν μπορεί να συνδεθεί καν και δεν αναγνωρίζεται καν η συνδεση. Δοκίμασα άλλο καλώδιο "5Ε" για να υποστηριχθεί η μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα και πάλι τπτ. Εχώ του τελευταίους drivers σε W10 στα δικτυα αλλα και παλι τπτ. Ο σταθερός μου εχει την εξής Motherboard : gigabyte p67a ud3 b3 . Υ.Γ. Η συγκεκριμένη θύρα στο ρουτερ που μου δωσαν φαινεται να λειτουργει σωστα, το προβλημα εστιάζεται κατα την άποψη μου είτε σε drivers είτε σε συμβατοτητα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από liverpoolman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Για αρχη τσεκαρε οτι το καλωδιο που χρησιμοποιεις ειναι με 8 κλωνους μεσα. μετα δοκιμασε καποιον αλλον υπολογιστη/λαπτοπ να δεις αν εμφανιζεται κ εκει το προβλημα. αν εκει τρεχει κομπλε, θα σου συνιστουσα να δοκιμασεις πρωτα ενα live cd να δεις αν ειναι θεμα software/driver και σαν τελικη λυση, μια pci καρτα δικτυου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 13 hours ago, liverpoolman said: Καλησπέρα, πρόσφατα έγινα συνδρομητης σε γνωστο πάροχο οπτικών ινών. Αντιμετοπίζω το εξής πρόβλημα καθώς η ταχύτητα περιορίζεται στα 100mbps ενώ ο πάροχος μου δίνει 120. Ο σταθερός μου λοιπόν λαμβάνει σήμα μονο απο την θύρα Fast Ethernet (γι αυτο περιορίζεται μεχρι τα 100) απο την θύρα GE του ρουτερ που μου εδωσαν δεν μπορεί να συνδεθεί καν και δεν αναγνωρίζεται καν η συνδεση. Δοκίμασα άλλο καλώδιο "5Ε" για να υποστηριχθεί η μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα και πάλι τπτ. Εχώ του τελευταίους drivers σε W10 στα δικτυα αλλα και παλι τπτ. Ο σταθερός μου εχει την εξής Motherboard : gigabyte p67a ud3 b3 . Υ.Γ. Η συγκεκριμένη θύρα στο ρουτερ που μου δωσαν φαινεται να λειτουργει σωστα, το προβλημα εστιάζεται κατα την άποψη μου είτε σε drivers είτε σε συμβατοτητα σβησε ξαναπερνα καρτα δικτυου.β δοκιμασε καρφωτα απο device manager 1000ara ταχυτητα..καλωδιο με 8 κλωνους και οχι hand made μην εχει φτιαχτει λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα