Προς το περιεχόμενο

Apple Music vs Spotify

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Apple Music είναι πιο ενημερωμένη πλατφόρμα για τα περισσότερα είδη μουσικής θα έλεγα.

Το Spotify το χρησιμοποιώ (την free έκδοση) αλλά δεν βρίσκω πάντα όλα όσα θέλω. Αλλά έχει σχέση με το τι ακούς κι ολας.

Γράψου στο free και τις αξιολογείς μόνος σου. Είναι καλύτερο να έχεις τη δική σου άποψη.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Το Apple Music είναι πιο ενημερωμένη πλατφόρμα για τα περισσότερα είδη μουσικής θα έλεγα.

Το Spotify το χρησιμοποιώ (την free έκδοση) αλλά δεν βρίσκω πάντα όλα όσα θέλω. Αλλά έχει σχέση με το τι ακούς κι ολας.

Γράψου στο free και τις αξιολογείς μόνος σου. Είναι καλύτερο να έχεις τη δική σου άποψη.

Σε ευχαριστώ πολύ. Ξεκίνησα με Apple Music για αρχή και το βλέπω πως θα πάει. Θα δοκιμάσω συγχρόνως και το Spotify. 

Καλες γιορτές. 😁

Δημοσ.

Το Spotify κατ' εμέ είναι πολύ πιο πλήρες και ο αλγόριθμος που σου προτείνει νέα τραγούδια, είναι εκτός συναγωνισμού. Αν θέλεις hifi ήχο, δες και Tidal.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Thanasis159 είπε

Το Spotify κατ' εμέ είναι πολύ πιο πλήρες και ο αλγόριθμος που σου προτείνει νέα τραγούδια, είναι εκτός συναγωνισμού. Αν θέλεις hifi ήχο, δες και Tidal.

Σε ευχαριστώ πολύ! Αυτό με τις προτάσεις είναι πολύ ενδιαφέρον. Επίσης στο Apple Music δεν παίζει μουσική εκτός σύνδεσης ενώ νόμιζα το αντίθετο. 😅

Δημοσ.
Στις 23/12/2021 στις 12:00 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Εγώ το ακριβώς αντίθετο με σένα έχω παρατηρήσει :P

Έχω και premium και apple music

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, HateMe είπε

Εγώ το ακριβώς αντίθετο με σένα έχω παρατηρήσει :P

Έχω και premium και apple music

Έχει σχέση με το τι ψάχνει κανένας φυσικά. Σε blues, rock και metal που ψάχνω εγώ βρίσκω περισσότερα θα έλεγα.

Αλλά γι αυτό βολευουν οι 3 μήνες δοκιμής οπότε ο καθένας τσεκάρει αυτά που θέλει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...