mavrospete Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρεται, εχω στην κατοχή μου μια οθονη LG 34um95-P της οποιας κάηκε το display panel (όχι η μητρική) με κωδικό LM340UW1. Ειναι κλειστού τύπου. Το μονο που έχω βρει ειναι στην Κίνα με μια εντελώς ασύμφορη τιμή και διαδικασία. Έαν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρώ ανταλλακτικό πάνελ Ελλάδα ή Ευρώπη θα με σώσει Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από mavrospete
jgeorgiou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, mavrospete είπε Χαιρεται, εχω στην κατοχή μου μια οθονη LG 34um95-P της οποιας κάηκε το display panel (όχι η μητρική) με κωδικό LM340UW1. Ειναι κλειστού τύπου. Το μονο που έχω βρει ειναι στην Κίνα με μια εντελώς ασύμφορη τιμή και διαδικασία. Έαν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρώ ανταλλακτικό πάνελ Ελλάδα ή Ευρώπη θα με σώσει Ποιο φθηνά θα σου έρθει η καινούρια οθόνη https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_853352/toulachiston-qhd-2560-x-1440-34.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
mavrospete Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, jgeorgiou είπε Ποιο φθηνά θα σου έρθει η καινούρια οθόνη https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/501108_853352/toulachiston-qhd-2560-x-1440-34.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Ναι και αυτο κοιταζω αυτη τη στιγμη αλλα αφηνω τα ρανταρ μου ανοιχτα για ανταλλακτικο. απο Κινα πχ ερχεται αλλα με 200€ μεταφορικα χωρις τελωνειο
Mr_Terror Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Η κινα εχει και αλλο ρισκο εκτος το τελωνειο.Να παραλαβεις προβληματικο πανελ και μετα μπλέκεις με επιστροφες κλπ.Κανε μια προσπαθεια να ρωτησεις την lg hellas αν διαθετει το ανταλλακτικο που θες και σε τι τιμη.Αν ειναι πολυ παλιο μοντελο η οθονη σου παιζει και να μην υπαρχει το ανταλλακτικο αλλα δεν χανεις κατι να τους ρωτησεις. 1
Invader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Το panel ή τα led έχουν καεί; Αν κάηκαν τα led φτιάχνεται το panel. Η διάγνωση έγινε απο τεχνικό;
mavrospete Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Spoiler 47 λεπτά πριν, Invader είπε Το panel ή τα led έχουν καεί; Αν κάηκαν τα led φτιάχνεται το panel. Η διάγνωση έγινε απο τεχνικό; Από ότι μου είπε ο τεχνικός που την άνοιξε, η συγκεκριμένη οθόνη απαρτίζεται απο την μητρική και ένα πάνελ κλειστού τύπου όπου περιέχει τις λάμπες και την οθόνη. Δεν λειτουργεί καθόλου το πάνελ και δεν δέχεται ρεύμα. Βέβαια δεν νομίζω να το άνοιξε
Invader Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Αν δώσεις σήμα στην οθόνη και βάλεις ένα φακό μπροστά στο Panel φαίνεται εικόνα;
snbblp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/12/2021 στις 1:48 ΜΜ, mavrospete είπε Χαιρεται, εχω στην κατοχή μου μια οθονη LG 34um95-P της οποιας κάηκε το display panel (όχι η μητρική) με κωδικό LM340UW1. Ειναι κλειστού τύπου. Το μονο που έχω βρει ειναι στην Κίνα με μια εντελώς ασύμφορη τιμή και διαδικασία. Έαν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρώ ανταλλακτικό πάνελ Ελλάδα ή Ευρώπη θα με σώσει Αν είσαι στην Αθήνα, κάνε ένα τηλεφώνημα εδώ: https://www.itsys.gr/ Δεν έχω σχέση με το μαγαζί, όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, όσες φορές κι αν χρειάστηκα κάτι.
mavrospete Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Invader είπε Αν δώσεις σήμα στην οθόνη και βάλεις ένα φακό μπροστά στο Panel φαίνεται εικόνα; Απο ότι μου είπε ο τεχνικός, η μητρική από τη στιγμή που δεν δέχεται ρεύμα το πάνελ κόβει κάθε σύνδεση για να προστατευτεί. Αμφιβάλλω αν το λέω σωστά. Και η οθόνη δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή 1 ώρα πριν, snbblp είπε Αν είσαι στην Αθήνα, κάνε ένα τηλεφώνημα εδώ: https://www.itsys.gr/ Δεν έχω σχέση με το μαγαζί, όμως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, όσες φορές κι αν χρειάστηκα κάτι. Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα