Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, εχω εναν δίσκο Seagate 1000GB (ST1000LM014) τον οποίο αν τον τοποθετήσω σε απλή θήκη 2,5" για εξωτερικο δίσκο δεν μου δουλεύει. Πιθανότατα είναι θέμα ενεργείας υποθέτω η λογο ambere (0,70 A χρειάζεται ο συγκεκριμένος σκληρος έναντι των 0,55 A που χρειάζονται οι ≤500 GB. Συγκεκριμένα στην θήκη "LogiLink Θήκη για Σκληρό Δίσκο 2.5" SATA III με σύνδεση USB3.0" που εχω δεν δουλεύει ενω άλλοι σκληροί μικρότερης χωρητικότητας δουλεύουν άψογα. Έχετε να μου προτείνετε κάποια θήκη που θα δουλεύει σίγουρα ο συγκεκριμένος σκληρος? Ευχαριστω.

Επεξ/σία από flogerakos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η σύνδεση της θήκης που γίνεται;Στο I/O,στο front panel του κουτιού,σε USB hub;

Προσωπικά είχα θέμα με μια 2,5" θήκη της powertech όταν την έβαζα σε usb θύρα του κουτιού.Κατευθείαν στην μητρική ή σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, δούλευε αψεγάδιαστα.

Οι USB 3.0 θύρες υποτίθεται δίνουν 0,9Α και προφανώς υπάρχει αυξημένη αντίσταση ελέω καλωδίωσης μέχρι το front panel.

Επεξ/σία από Tenshi
  • Like 1
Δημοσ.

Μια πολύ καλή λύση ποιοτικής κατασκευής και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι η RaidSonic Icy Box IB-256WP.
Πανεύκολη τοποθέτηση, όμορφο σχεδιαστικά, την έχω σε έναν 2tb WD και λειτουργεί σαν βούτυρο.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Ειναι ο σκληρός σου όμως 0,70 A???

18 ώρες πριν, Tenshi είπε

Η σύνδεση της θήκης που γίνεται;Στο I/O,στο front panel του κουτιού,σε USB hub;

Προσωπικά είχα θέμα με μια 2,5" θήκη της powertech όταν την έβαζα σε usb θύρα του κουτιού.Κατευθείαν στην μητρική ή σε usb hub με εξωτερική τροφοδοσία, δούλευε αψεγάδιαστα.

Οι USB 3.0 θύρες υποτίθεται δίνουν 0,9Α και προφανώς υπάρχει αυξημένη αντίσταση ελέω καλωδίωσης μέχρι το front panel.

Ενδεχομένως να έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι το θέμα ο δικός μου υπολογιστής. Στο Lenovo ThinkPad T410 που θέλω να συνδέεται δεν δουλεύει σε καμία θύρα.

16 ώρες πριν, Apollonian είπε

Μια πολύ καλή λύση ποιοτικής κατασκευής και για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο είναι η RaidSonic Icy Box IB-256WP.
Πανεύκολη τοποθέτηση, όμορφο σχεδιαστικά, την έχω σε έναν 2tb WD και λειτουργεί σαν βούτυρο.

Είναι όμως ο σκληρός σου 0,70 A? Δουλεύει σε θύρα usb 2.0??

Μήπως τελικά να προτιμήσω θήκη USB 2.0 έναντι της 3.0?? Παίζει ρόλο στις τάσεις το πρωτόκολλο???

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, και του χρόνου! Τελικά μετα απο πρόταση του φλου Τέρη και με βαση των περαιτέρω αξιολογήσεων κατέληξα στην Adata ED600. Την παρέλαβα σήμερα και δουλεύει άψογα! Σε ολες τις θυρες 2.0 3.0 front panel motherboard πόντου! Εκτός αυτού η ποιότητα κατασκευής είναι σε αλλα επίπεδα, στιβαρή, με ελαστική επικάλυψη ολοκληρωτικά απο μεσα και η εγκατάσταση γινεται πραγματικά με ενα κλικ. εχει ακόμη και ελαστική προστασία που κλείνει στην θύρα usb ! τρομερή θήκη για τα χρήματα της την συνιστώ ανεπιφύλακτα! Σας ευχαριστώ πολυ ολους, καλα Χριστούγεννα και καλες γιορτές με υγειά!

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/12/2021 στις 1:22 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Η συγκεκριμενη ενω μου δουλευε μια χαρα, απο καποια στιγμη και μετα (νομιζω οταν αλλαξα μητρικη) δε μου δουλευει στα hubs.Απευθειας στο λαπτοπ λειτουργει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...