Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα τη γνώμη σας για έναν nvme  1tb ο οποίο θα χρησιμοποιηθεί για αποθήκευση παιχνιδιών φωτογραφιών και στον οποίο θα κατεβαίνουν και τορρεντς οπότε χρειάζεται. Κοιτάω μέχρι τα 100 ευρώ τιμή κόστους και έχω δει τον wd sn 550 που μου άρεσε. Να αναφέρω ότι προς το παρον θα τοποθετηθεί σε μια asus h170 pro και με την πάροδο του χρόνου σε μια Asus ROG Strix X570-I Gaming. Μάλιστα όταν έρθει το build ο κύριος δίσκος με το λειτουργικό θα είναι ο sn850 black.

Ποια η γνώμη σας για τον sn550 και τους υπόλοιπους σκληρούς μέχρι τα 100 ευρώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πρότεινα αντί για τον sn550 το refresh του που κυκλοφόρησε πριν 2-3 μήνες sn570 είναι ποιο γρήγορος παραμένει TLC και dramless  όπως και ο sn550 άλλα έχει καινούριο controller. Το μόνο μείον ότι σε εγγραφή μεγάλων αρχείων πέφτει η ταχύτητα άλλα σε αυτή την κατηγορία όλοι έχουν  αυτό το θέμα άλλοι περισσότερο άλλοι λιγνότερο...
Κατά τα άλλα είναι ποιο γρήγορος, αν δεν είναι κάτι που θα σε περιορίζει τότε είναι καλύτερη επιλογή. 
Αυτόν κοίταζα και εγώ αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει σε 2tb

https://www.skroutz.gr/s/32276771/Western-Digital-Blue-SN570-SSD-1TB-M-2-NVMe-WDS100T3B0C.html

https://www.amazon.de/-/en/Blue-SN570-PCIe-3500MB-speed/dp/B09HKDQ1RN/ref=sr_1_5?crid=2EL5EUQ98XI8O&keywords=1tb%2Bnvme%2Bssd&qid=1640090189&refinements=p_89%3AWestern%2BDigital&rnid=669059031&s=computers&sprefix=1tb%2Caps%2C111&sr=1-5&th=1

Επεξ/σία από Deu164
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Gen4 θα είναι ο κύριος δίσκος του νέου build τώρα για παιχνίδια κτλπ θεωρώ δεν χρειάζεται. Οπότε πλέον θα σκεφτώ ανάμεσα στον sn570 και 750.  

Σας ευχαριστώ και πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...