Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, Έχω σταθερό vodafone στα 15,90 --> adsl, απεριόριστα σταθερά, 360' προς κινητά + Συμβόλαιο κινητής στην cosmote στα 24,90 --> 10GB, απεριόριστα προς cosmote, 300sms προς cosmote, 300' προς όλους. Σήμερα έλαβα προσφορά για adsl (απεριόριστα σταθερά κινητά) + απεριόριστα data λεπτά sms όλα μαζί στα 40ευρώ στην wind. Αξίζει η προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 απλα τα πραγματα εαν καλυπτει τις αναγκες σου σε επικοινωνια και εχεις και τα φραγκα μια χαρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dBpanos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα χρημάτων @blackhill66 Τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά: Τώρα πληρώνεις €40,80 και δεν έχεις τα πάντα απεριόριστα H Wind σου ζητάει €40,00 για να έχεις τα πάντα απεριόριστα Μία είναι η ερώτηση: Έχεις καλή κάλυψη στο κινητό με τη Wind εκεί που μένεις/δουλεύεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Με αυτή την προσφορά ρώτα vodafone και cosmote αν μπορούν να τη ματσάρουν ή να σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Αν είσαι ευχαριστημένος μαζί τους εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Με αυτή την προσφορά ρώτα vodafone και cosmote αν μπορούν να τη ματσάρουν ή να σου κάνουν καλύτερη προσφορά. Αν είσαι ευχαριστημένος μαζί τους εννοείται Στην Vodafone μου δίνουν το unlimited ultra στα 29.90 + σταθερό στα 15,90 (μόνο με απεριόριστα σταθερά χωρίς ενσωματωμένα λεπτά για κινητά) = 45,8 μίλησα και με cosmote και περιμένω πρόταση. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από user__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, user__ είπε Στην Vodafone μου δίνουν το unlimited ultra στα 29.90 + σταθερό στα 15,90 (μόνο με απεριόριστα σταθερά χωρίς ενσωματωμένα λεπτά για κινητά) Είσαι πελάτης, τους είπες τι σου δίνει η wind και αυτή ήταν η counter offer τους? Για γέλια, πες τους να παν να.. κουρευτούν 😅 Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Nabuko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Είσαι πελάτης, τους είπες τι σου δίνει η wind και αυτή ήταν η counter offer τους? Για γέλια, πες τους να παν να.. κουρευτούν 😅 Πήρα τηλέφωνο στο 13830 ζήτησα το τμήμα προσφορών, με σύνδεσαν τους είπα τι μου δίνουν στα 40ευρώ με πήραν πίσω και μου έδωσαν αυτή την προσφορά και μου τόνισαν ότι ήταν η τιμή που έδιναν στο black friday και πως σταμάτησε η προσφορά Είχα ξεχάσει ότι Ιανουάριο έληγαν τα συμβόλαια να είναι καλα η wind γιατί έψαξα να θυμηθώ πότε λήγουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ στην κόκκινη χωρίς κινητά, δίνω 17Ε για απεριοριστα αστικα/υπεραστικά +360 προς κινητά +απεριόριστα διεθνή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 Ευρώ / μήνα στην κόκκινη για το VF Unlimited Ultra 37 Ευρώ /μήνα στην πράσινη για Cosmote Fiber 100 με απεριόριστα αστικά υπεραστικά και 420 λεπτά σε 29 χωρες στην ΕΕ. Η Το σταθερό ειναι ακριβό αλλά η γραμμή εξαιρετική (110/11) όπως άριστη (ταχύτατη) ήταν και η ταχύτητα επιλυσης από την Cosmote της μοναδικής μέχρι στιγμής βλάβης που έχει προκύψει Οταν λήξει θα δούμε πως θα ειναι τα πράγματα και θα πράξουμε αναλόγως. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η cosmote έδωσε την εξής προσφορά: 29.90 --> 24αρι internet, απεριόριστα σταθερά, 420' κινητά + speedbooster (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή) ή 32,90 --> 50αρα + speedbooster (αδύνατο) Για συμβόλαιο κινητής δεν πήρα άλλα μου ανέφερε ότι θα διπλασιαστούν τα GB λόγω του cosmote one Οπότε θα αποδεχτώ την προσφορά της wind εκτός εάν η vodafone δώσει καλύτερη προσφορά Σημείωση δεν υπάρχει δυνατότητα vdsl Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από user__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Άρα πιο συμφέρουσα προσφορά παραμένει της Wind. Όπως αναφέρθηκε ήδη όμως, είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευτείς ότι έχει καλό σήμα στο σπίτι σου και στις περιοχές που κινείσαι. Απεριόριστα data με σήμα Edge και 3G είναι απολύτως άχρηστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Giama είπε Άρα πιο συμφέρουσα προσφορά παραμένει της Wind. Όπως αναφέρθηκε ήδη όμως, είναι πολύ σημαντικό να σιγουρευτείς ότι έχει καλό σήμα στο σπίτι σου και στις περιοχές που κινείσαι. Απεριόριστα data με σήμα Edge και 3G είναι απολύτως άχρηστα. Με πήραν τηλέφωνο απο vodafone και τους είπα θα πάω wind και μου έκαναν αντιπρόταση: Vodafone unlimited ultra --> 20.90 + internet 4sharing (extra sim) λόγω σταθερού + Vodafone triple play {Adsl με εγγύηση ταχύτητας, απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, 300' προς κινητά + vodafonetv + παιδικά + HBO ταινίες και σειρές} --> 15,90 e-bill ή Vodafone double play {adsl με εγγύηση ταχύτητας, απεριόριστα λεπτά προς σταθερά, 360' προς κινητά} --> 13,90 με e-bill Δεν ξέρω για το θέμα κάλυψης καθώς όσους ρώτησα έχουν cosmote Θα με καλέσουν μέχρι αύριο για επιβεβαίωση Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από user__ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Back_space Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 γραμμές vodafone unlimited ultra στα 29,90/καθέ σύνδεση = 59,80 Την μία για ομιλία κλπ και την άλλη για να αντικαταστήσω το adsl στο σπίτι και να έχω αξιοπρεπής ταχύτητα Στην COSMOTE ως αντιπρόταση όταν είδαν την αίτηση μου έκαναν για το unlimited m στα 55.90ευρώ για μια γραμμή + 3,03 για extra sim οπότε τους χαιρέτησα. Επίτηδες το κάνουν; Τους λες έχω αυτήν την προσφορά και σου δίνουν χειρότερη 🤣. Πρίν είχα ΚαρτοΣυμβόλαο στα 17,90 με 900' προς cosmote + 200' προς όλους + 200mb + 1GB + 1GB λόγω cosmote one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα