Προς το περιεχόμενο

[mouse] MX Master 3 , 67,32€ amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, urgo είπε

Aυτό της προσφοράς είναι το for mac ή το απλό?

To ποντίκι της προσφοράς είναι το κανονικό/απλό.

Επεξ/σία από dinosz750
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, urgo είπε

Aυτό της προσφοράς είναι το for mac ή το απλό?

Στην ίδια τιμή υπάρχει και το μοντέλο for Mac.

Δημοσ.

@dinosz750 & @anonik 

Δεν εμφανίζει κάτι από μόνο του στη σελίδα του mouse και στο link με τους όρους που πόσταρε ο anonik, μου γράφει αυτό σε 2 UK accounts που ήδη είχα και φαίνεται να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις:

Screenshot_20211223-021355_Chrome.jpg

Δημοσ.
Στις 21/12/2021 στις 9:45 ΜΜ, giannis-21 είπε

αν πάρω το ποντίκι, μπορώ να βάλω και πληκτρολόγιο Logitech με το ίδιο reciever?

ναι

Δημοσ.
15 ώρες πριν, s-tasos είπε

Ακόμα μεγαλύτερη προσφορά είναι το ποντίκι σε συνδυασμό με το mx keys στα 129,98 € + μεταφορικά  https://www.amazon.it/gp/product/B09DYX4ZM1/?th=1

Ναι αλλά είναι Ιταλικό layout. Γενικά είναι φτηνό το MX Keys με ξένα layout (70 euro ιταλικό, 75 Γερμανικό) όχι όμως με EN/US.

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχει κανένας αυτό το ποντίκι; Εγώ το παρέλαβα και η ροδέλα η κεντρική όταν την γυρνάω με μικρά "σπρωξιματάκια" φαίνεται να μην τα λαμβάνει καθόλου κάποιες φορές ειδικά στην άνοδο. Στο γρήγορο scroll (με τη νέα εναλλαγή) ή στο συνεχές χωρίς δηλαδή να λυγίζω το δάχτυλο (για σπρωξιματάκια) είναι απροβλημάτιστο.

Συμβαίνει σε κανέναν σας αυτό;

Έχω διαβάσει και άλλα σχόλια, όχι πολλά, που αναφέρουν διάφορα για τη κεντρική ροδέλα αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, emanager είπε

Γεια σας,

Έχει κανένας αυτό το ποντίκι; Εγώ το παρέλαβα και η ροδέλα η κεντρική όταν την γυρνάω με μικρά "σπρωξιματάκια" φαίνεται να μην τα λαμβάνει καθόλου κάποιες φορές ειδικά στην άνοδο. Στο γρήγορο scroll (με τη νέα εναλλαγή) ή στο συνεχές χωρίς δηλαδή να λυγίζω το δάχτυλο (για σπρωξιματάκια) είναι απροβλημάτιστο.

Συμβαίνει σε κανέναν σας αυτό;

Έχω διαβάσει και άλλα σχόλια, όχι πολλά, που αναφέρουν διάφορα για τη κεντρική ροδέλα αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο.

Το έχω από αρχές του χρόνου χωρίς κανένα απολύτως θέμα στη ροδέλα με βαριά χρήση

Τώρα πήρα κ δεύτερο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ioanniskar είπε

Το έχουν στείλει σε κανέναν από amazon; Εμένα από 21/12 δείχνει αυτό

666388920_Screenshot2021-12-29at11_54_43.png.499260b2f7d82d25ae6efd9a07f7a801.png

Σου γράφει στο τελευταίο στάδιο της παραγγελίας ότι θα παραλάβεις μεταξύ 18 Ιανουαρίου και 11 Φεβρουαρίου συνεπώς έχεις δρόμο μπροστά σου ακόμα!

• Moderators
Δημοσ.

Πιθανοτατα οπως βλεπω τους χρονους στην εικονα, ηταν out of stock οταν παρηγγειλες με 1-2 μηνες αναμονη αποθεματος.

Παντως περσι τετοια εποχη στο αμαζον, περιμενες 15 μερες να φυγει προιον που ηταν in stock, δεν ξερω αν ακομα εχει τετοια θεματα.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, ioanniskar είπε

Το έχουν στείλει σε κανέναν από amazon; Εμένα από 21/12 δείχνει αυτό

666388920_Screenshot2021-12-29at11_54_43.png.499260b2f7d82d25ae6efd9a07f7a801.png

Μόλις τώρα μου ήρθε mail πως θα το στειλουν νωρίτερα με εκτιμώμενη παράδοση 17 με 19 Ιανουαρίου! 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dinosz750 είπε

Μόλις τώρα μου ήρθε mail πως θα το στειλουν νωρίτερα με εκτιμώμενη παράδοση 17 με 19 Ιανουαρίου! 

Και μένα

Nuova data di consegna prevista: 17 gennaio 2022 - 20 gennaio 2022 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...