bkran Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200-250 euro 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Προτιμώ Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; προτιμώ καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2 sim, fingerprint 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; πάνω από μία μέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κυρίως Office Apps, Outlook, Teams, word, excel, Android auto. Αυτή τη στιγμή έχω ένα redmi note 7 το οποίο κολλάει στις παραπάνω εφαρμογές. Ειδικά όταν ανοίξει και το android auto μένει στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, το ίδιο και στις office εφαρμογές ή στον messenger / facebook. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες Ευχαριστώ
turbat0s Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, bkran είπε Αυτή τη στιγμή έχω ένα redmi note 7 το οποίο κολλάει στις παραπάνω εφαρμογές. Μήπως να του έκανες μια επαναφορά πριν ξοδευτείς? 1
GATE123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, bkran είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 200-250 euro 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Προτιμώ Ελλάδα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; προτιμώ καινούργιο ή ελαφρώς μεταχειρισμένο 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); 2 sim, fingerprint 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Όχι 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; πάνω από μία μέρα 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Κυρίως Office Apps, Outlook, Teams, word, excel, Android auto. Αυτή τη στιγμή έχω ένα redmi note 7 το οποίο κολλάει στις παραπάνω εφαρμογές. Ειδικά όταν ανοίξει και το android auto μένει στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα, το ίδιο και στις office εφαρμογές ή στον messenger / facebook. Όποιες προτάσεις ευπρόσδεκτες Ευχαριστώ https://www.skroutz.gr/s/32314425/Realme-8-8GB-128GB-Cyber-Silver.html?from=sku_color_variations Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να το πάρεις και το service του είναι στο Ελληνικό. 2
bkran Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Μήπως να του έκανες μια επαναφορά πριν ξοδευτείς? Το έχω κάνει πριν μερικούς μήνες αλλά δεν είδα προκοπή. Είχε πτωτική τάση στην απόδοση του από την ώρα που πήρε το miui 12 δυστυχώς. Δεν ξέρω, το συγκεκριμένο με έχει απογοητεύσει, τα προηγούμενα Xiaomi που είχα είχαν κρατήσει περισσότερο στο χρόνο
Nik1239 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, bkran είπε Το έχω κάνει πριν μερικούς μήνες αλλά δεν είδα προκοπή. Είχε πτωτική τάση στην απόδοση του από την ώρα που πήρε το miui 12 δυστυχώς. Δεν ξέρω, το συγκεκριμένο με έχει απογοητεύσει, τα προηγούμενα Xiaomi που είχα είχαν κρατήσει περισσότερο στο χρόνο Κάτοχος redmi note 7 εδώ Και εγώ την ίδια πτώση είχα στην απόδοση με το 12/12.5 Θα σου πρότεινα να του βάλεις custom rom πχ arrowOS android 12 που έβαλα εγώ και πραγματικά το κινητό είναι εντελώς διαφορετικό πολύ πιο γρήγορο δεν κολλάει πουθενά 1
kp1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, GATE123 είπε https://www.skroutz.gr/s/32314425/Realme-8-8GB-128GB-Cyber-Silver.html?from=sku_color_variations Διετή εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας από όπου και να το πάρεις και το service του είναι στο Ελληνικό. Φιλσ ωραίο κινητό θα έπαιρνες 200€ το 8 καινούριο ή realme 7 pro 150€ μεταχειρισμένο με 2 χρόνια εγγύηση ακόμα;
bkran Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Κάτοχος redmi note 7 εδώ Και εγώ την ίδια πτώση είχα στην απόδοση με το 12/12.5 Θα σου πρότεινα να του βάλεις custom rom πχ arrowOS android 12 που έβαλα εγώ και πραγματικά το κινητό είναι εντελώς διαφορετικό πολύ πιο γρήγορο δεν κολλάει πουθενά Έτοιμος ήμουν να το κάνω, είδα και το σχετικό θέμα, αλλά πιστεύω ότι με κάποιο άλλο OS το device θα θεωρείται rooted και θα έχω πρόβλημα με τα compliance checks από το MS Intune. Με βλέπω να το αλλάζω στο τέλος με κανένα realme. Δυστυχώς οι τιμές έχουν ανέβει τελευταία, μάλλον θα πάω για το realme 8 που προτάθηκε παραπάνω
GATE123 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kp1 είπε Φιλσ ωραίο κινητό θα έπαιρνες 200€ το 8 καινούριο ή realme 7 pro 150€ μεταχειρισμένο με 2 χρόνια εγγύηση ακόμα; Το 7 pro λόγο Snapdragon καλύτερη φωτογραφία (αν σε ενδιαφέρει) και ποιο γρήγορη φόρτιση. Αλλά να είναι στην "πένα". Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2021 από GATE123 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα