Lemoneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω μια ερώτηση γύρω απο το επίδομα αδείας. Ειμαί σε μια δουλειά απο τον Ιούνιο του 21 και τον Αύγουστο που έκλεισε το κάταστημα για διακοπές(2 βδομάδες) το αφεντικό μου έδωσε ένα μερός του επιδόματος αδείας λογικά αυτό που δικαιώμουν για τους 2 μήνες που δούλευα. Το υπόλοιπο του επιδόματος μέχρι πότε πρέπει να μου το καταβάλει? Υπάρχει περίπτωση να μου πει τόσο δικαιούσουν όταν πήρες την άδεια και να μην μου δώσει το υπόλοιπα?
SilentVoice Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, Lemoneo είπε Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω μια ερώτηση γύρω απο το επίδομα αδείας. Ειμαί σε μια δουλειά απο τον Ιούνιο του 21 και τον Αύγουστο που έκλεισε το κάταστημα για διακοπές(2 βδομάδες) το αφεντικό μου έδωσε ένα μερός του επιδόματος αδείας λογικά αυτό που δικαιώμουν για τους 2 μήνες που δούλευα. Το υπόλοιπο του επιδόματος μέχρι πότε πρέπει να μου το καταβάλει? Υπάρχει περίπτωση να μου πει τόσο δικαιούσουν όταν πήρες την άδεια και να μην μου δώσει το υπόλοιπα? Το επίδομα αδείας , το δίνουν το καλοκαίρι. Το δώρο Χριστουγέννων το δίνουν τώρα. Σίγουρα αναφέρεσαι στο επίδομα αδείας;
Lemoneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Ναι. Στο επιδομα αδείας αναφέρομαι. Όπως εξήγησα και παραπάνω μου έδωσε ένα μέρος του ποσού λογικά όσο δικαιούμουν για τους 2 μήνες που ήμουν. Θα ήθελα να μάθω αν μπόρει να μου φάει το υπόλοιπο ή/και μεχρι πότε πρέπει να μου το καταβάλει.
dbrillis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει υπολοιπο. Θα ξαναπαρεις επιδομα αδειας του χρονου. Ουτε ολοκληρο δωρο Χριστουγεννων θα παρεις, θα παρεις αναλογικα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από dbrillis
Lemoneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 7 minutes ago, dbrillis said: Δεν υπαρχει υπολοιπο. Θα ξαναπαρεις επιδομα αδειας του χρονου. Ουτε ολοκληρο δωρο Χριστουγεννων θα παρεις, θα παρεις αναλογικα. Γιατί όμως δεν υπάρχει υπόλοιπο? Κανονικά δεν θα έπρεπε να πάρω όλο το επίδομα αδείας απο την στιγμή που δικαιούμαι 13 μέρες άδεια στο 2021?
CyberCr33p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Λογικά θα είχε γράψει το καλοκαίρι στο βιβλίο αδειών ότι πήρες 2 ημέρες (ενώ πραγματικά σου έδωσε 2 εβδομάδες). Θα γράψει τώρα στο βιβλίο αδειών ότι πήρες και τις υπόλοιπες ημέρες και θα πρέπει να σου καταβάλει το επίδομα άδειας και για αυτές τις ημέρες.
Lemoneo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 @CyberCr33p Κάτι τέτοιο ήξερα και εγώ απλά δεν ήμουν σίγουρος. Το βιβλίο αδειών μπορώ να το δω κάπου ηλεκτρονικά(πχ. ΕΦΚΑ/ΕΡΓΑΝΗ κτλ) ?
CyberCr33p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δεν γνωρίζω εάν φαίνεται κάπου. Καλύτερα να μιλήσεις με τον εργοδότη.
dbrillis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Εγω τα καταλαβαινω εντελως αλλιως: http://www.odigostoupoliti.eu/epidoma-adeias-2021-pote-katavalletai-kai-poioi-ergazomenoi-to-dikaiountai/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα