dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Ένα φίλος έχει ένα σπάνιο στις μέρες μας είδος πολυμηχανήματος, συγκεκριμένα τον hp officejet pro 8500 ο οποίος μπορεί και σκανάρει χωρίς να θέλει μελάνια. 😛 Σαν εκτυπωτής έχει χαλάσει εδώ και χρόνια οπότε τον είχε μόνο για το σκάννινγκ σε παλιό πισί με Win7 το οποίο όμως τα έφτυσε και το αντικαταστήσαμε με ένα νεότερο με Win10. Λόγο παλαιότητας το πολυμηχάνημα έχει μόνο έναν basic driver για τα 10ρια και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το scanning app της MS αλλά είναι και αυτό πολύ basic στις λειτουργίες του. Υπάρχει κάποια λίγο καλύτερη free εφαρμογή για σκανάρισμα εγγράφων ;;;
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, dpolal είπε hp officejet pro 8500 Εγώ έχω τον 6500A και έχει ένα κάρο λειτουργίες, ακόμα και φωτογραφία σε κείμενο. Απλά πρέπει να εγκαταστήσω τον driver των Windows 7 με λειτουργία συμβατότητας στα 10.
dpolal Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, jim_p είπε Το naps2 https://www.naps2.com/ 5 ώρες πριν, micos000 είπε Naps2 και από μένα. Κορυφαίο. Φαίνεται πολύ καλό, θα το κατεβάσουμε στην πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ.
dpolal Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, micos000 είπε Naps2 και από μένα. Κορυφαίο. 20 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Εγώ έχω τον 6500A και έχει ένα κάρο λειτουργίες, ακόμα και φωτογραφία σε κείμενο. Απλά πρέπει να εγκαταστήσω τον driver των Windows 7 με λειτουργία συμβατότητας στα 10. Το βάλαμε, το τεστάραμε και είναι ΜΑΜΑΤΟ για αυτά που κάνει. Ευχαριστώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα