Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το εξης εκνευριστικο προβλημα. Ειχα ενα πισι που για καποιο λογο που δεν μπορουσα να βρω ανοιγε μονο του.

Δηλαδη εμπαινα στο γραφειο στο σπιτι και τον εβλεπα ανοιχτο ποιος ξερει ποσες ωρες ή μερες να καταναλωνει ρευμα.

Αλλαξα πισι και εκει που λεω ωραια ξεμπερδεψαμε και με τις μαλακιες μπαινω μια μερα στο δωματιο και τον βλεπω ανοιχτο αλλα σε σλιπ μοουντ. Ηταν αναμενες μονο οι rgb ram.

Δηλαδη θα το σπασω δε μπορω αλλο. Εχουμε καμια ιδεα τι φταιει; κατι wake on lan στο bios κλπ τα εχω οφφ

Δημοσ.

Αυτή η συμπεριφορά ρυθμίζεται μέσω BIOS, συνήθως (όχι πάντα) οφείλεται αν ο υπολογιστής βρίσκεται σε sleep mode και υπάρξει μία πτώση του ρεύματος
αυτό ύστερα δίνει εντολή να εκκινήσει από μόνο του μόλις το ρεύμα επανέλθει. 💡

Υπάρχουν κι άλλες λύσεις μέσω του Πίνακα Ελέγχου που μπορούν να διορθώσουν αυτό το θέμα όπως τα automatic restarts ή το γνωστό θέμα των ''Wake on LAN''. 🖥️

Είναι (λιγότερα) πιθανό να συμβαίνει και κάτι ακόμη πιο ακραίο αν συνεχίσεις να έχεις το ίδιο θέμα και στον καινούργιο υπολογιστή.. τότε οι πιθανότητες κλείνουν στα να κατοικούν στο σπίτι σου φαντάσματα 👻 εκεί καλείς έναν παπά για καλό αγιασμό!! ✝️

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι σε σλιπ μοουντ. Ετσι ανοιγει μονο του οντας κλειστο.

Και στα 2 πισι κλειστο ειναι το wol απο το bios

Δημοσ.

Εφόσον έχεις αλλάξει pc το πρόβλήμα είναι στα ηλεκτρολογικά του χώρου.

Κάποια συσκευή κάνει παρεμβολές ή υπάρχουν πολλές συσκευές στην πρίζα που το έχεις

Μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλη πρίζα, να βάλεις πρίζα ασφαλείας ή ακόμα καλύτερα ups

Δημοσ.

Στην πριζα αυτη ειναι το πισι και ενα πολυπριζο με αλλα διαφορα πανω του οπως σε καθε πισι. Οθονες ηχεια μοντεμ κατι λεντοταινιες. Εχω την εντυπωση οτι κατι δικτυακο παιζει. Πως καποια αλλη συσκευη στο δικτυο παρεμβαλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...