Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι τυχαίο που η μηλιά έχει το ίδιο μενού ρυθμίσεων χρόνια τώρα, το μηλοτηλέφωνο το ίδιο. Είτε του 2012 πιάσεις είτε του 2022 ξέρεις που θα πας να δεις τι. Αυτό είναι ευκολία για εμένα που δεν πρέπει να εκλείψει. Έβαλα τα 11 και έψαχνα να δω τι έγινε το δεξί κλικ και πως θα το επαναφέρω. Αν δεν μπορούσα να το επαναφέρω θα γύριζα πίσω. Δουλεύω και linux αλλά οι περισσότερες εφαρμογές της δουλειάς μου δυστυχώς δεν παίζουν σε linux και τρέχουν και από internet explorer κιόλας. Αν με κάλυπτε το mac θα είχα μόνο mac και τέλος. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pace είπε

Δεν είναι τυχαίο που η μηλιά έχει το ίδιο μενού ρυθμίσεων χρόνια τώρα, το μηλοτηλέφωνο το ίδιο. Είτε του 2012 πιάσεις είτε του 2022 ξέρεις που θα πας να δεις τι. Αυτό είναι ευκολία για εμένα που δεν πρέπει να εκλείψει. Έβαλα τα 11 και έψαχνα να δω τι έγινε το δεξί κλικ και πως θα το επαναφέρω. Αν δεν μπορούσα να το επαναφέρω θα γύριζα πίσω. Δουλεύω και linux αλλά οι περισσότερες εφαρμογές της δουλειάς μου δυστυχώς δεν παίζουν σε linux και τρέχουν και από internet explorer κιόλας. Αν με κάλυπτε το mac θα είχα μόνο mac και τέλος. 

υπαρχει ο edge πλεον στο linux ,δεν ξερω αν σε καλυπτει βεβαια

Δημοσ.
11 ώρες πριν, pace είπε

Είναι αλήθεια η μηλιά εχει μήλα η πορτοκαλιά πορτοκάλια και η μουσμουλιά μούσμουλα τι να κάνουμε τώρα 

Στις 21/12/2021 στις 4:19 ΜΜ, panagali είπε

To macOS εχει το ιδιο control panel απο το 2002.

"Οταν κατι δουλευει, ΔΕΝ το πιράζουμε". Νόμός των H/Y

To macOS εχει το ιδιο control panel απο το 2002.

"Οταν κατι δουλευει, ΔΕΝ το πιράζουμε". Νόμός των H/Y

[quote] Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ενώ θέλουν ένα νέο λειτουργικό [/quote]

Κανεις δεν ειπε οτι θελει νεο winOS. Η M$ μονη της το αποφασισε χωρις να ρωτησει κανεναν. Μαλιστα το κρατουσε κρυφο μεχρι και τον ΜΑΙΟ 2021. Μας εκανε εκπληξη. Ουαου

και τα  7 μια χαρα δουλεύανε και τρέξανε ολοι στα 10  και τα 10 τώρα μια χαρα ειναι

και τρέξανε ολοι στα 11,και γκρινιάζουν τώρα

ανθρώπινη φύση !!!! 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...