Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω μετακομίσει εδώ και κανένα μήνα, οπότε έκανα μεταφορά γραμμής, Vodafone 50Mbps.

Όλα καλά μέχρι τώρα και ξαφνικά σήμερα γυρίζω και δεν έχω ίντερνετ. Κάνω reboot, reset αλλαζω καλώδια και τίποτα. Μέχρι και άλλο ρούτερ δοκίμασα. Η ένδειξη DSL δεν ανάβει καν, ούτε αναβοσβησει ούτε τίποτα. Μιλάω με τεχνικό τμήμα μου λένε φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καν σήμα στη συσκευή οπότε πρέπει να ενημερώσουμε ΟΤΕ. Με remote εργασία μιλάμε για σκέτη καταστροφή. Υπάρχει περίπτωση να είναι το προβλημα μόνο στη γραμμή μου? Ένα γείτονα που ρώτησα είχε κανονικά ίντερνετ.

Δημοσ.

Αν έχεις κινητο voda ζήτα την ρεζέρβα επικοινωνίας
Αν έχεις κινητό cote βάλε απεριοριστα gb από την προσφορά
Τα παραπάνω για να μπορείς να δουλέψεις προσωρινά με data κινητής

Τώρα για την γραμμή ότι σου πει το τεχνικό, μπορει μονο το δικό σου κύκλωμα να έχει πρόβλημα δεν είναι απαραίτητο να έχει πέσει όλης της γειτονιάς.

• Like 1
Δημοσ.
On 20/12/2021 at 21:33, tzagaritos said:

Καλησπέρα, έχω μετακομίσει εδώ και κανένα μήνα, οπότε έκανα μεταφορά γραμμής, Vodafone 50Mbps.

Όλα καλά μέχρι τώρα και ξαφνικά σήμερα γυρίζω και δεν έχω ίντερνετ. Κάνω reboot, reset αλλαζω καλώδια και τίποτα. Μέχρι και άλλο ρούτερ δοκίμασα. Η ένδειξη DSL δεν ανάβει καν, ούτε αναβοσβησει ούτε τίποτα. Μιλάω με τεχνικό τμήμα μου λένε φαίνεται ότι δεν πηγαίνει καν σήμα στη συσκευή οπότε πρέπει να ενημερώσουμε ΟΤΕ. Με remote εργασία μιλάμε για σκέτη καταστροφή. Υπάρχει περίπτωση να είναι το προβλημα μόνο στη γραμμή μου? Ένα γείτονα που ρώτησα είχε κανονικά ίντερνετ.

εννοειται μπορει να ειναι μονο σε εσενα.απο προβλημα χαλκου προβλημα εξοπλισμου προβλημα port στo dslam κτλ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

εννοειται μπορει να ειναι μονο σε εσενα.απο προβλημα χαλκου προβλημα εξοπλισμου προβλημα port στo dslam κτλ

Το πρόβλημα ήταν στην σύνδεση μου στην καμπίνα. Κάποιος τεχνικός το έβαλε το χεράκι του, πήγε να φτιάξει κάποιον άλλον και χάλασε εμένα. Αλλά μια χαρά τώρα λειτουργεί

Δημοσ.
1 hour ago, tzagaritos said:

Το πρόβλημα ήταν στην σύνδεση μου στην καμπίνα. Κάποιος τεχνικός το έβαλε το χεράκι του, πήγε να φτιάξει κάποιον άλλον και χάλασε εμένα. Αλλά μια χαρά τώρα λειτουργεί

πολλες φορες μπορουν να γινουν τετοια.τελος καλα ολα καλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...