vasilissioros18 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το ipv6 στον υπολογιστή μου ενώ ο πάροχος το δίνει κανονικά και το κινητό μου αλλά και άλλο κινητό που έχω δοκιμάσει παίρνει κανονικά ipv6.Το λάπτοπ μου huawei d15 r5 με windows 11 δεν μπορεί να πάρει ipv6 έχω δοκιμάσει τα πάντα που έχω βρει στο google και youtube ωστόσο ακόμα έχω θέμα σκέφτομαι για rollback στα 10 να δω αν εκεί παίζει το ipv6 αλλά μου αρέσουν τα άτιμα τα 11ρια.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι. Γιατί θέλεις ipv6; Αν δώσεις σε γραμμή εντολών ipconfig /all τι σου λέει για το ipv6; Δοκίμασες να βάλεις τον ασύρματο προσαρμογέα σε HT Mode; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
vasilissioros18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, micos000 είπε Να ρωτήσω κάτι. Γιατί θέλεις ipv6; Αν δώσεις σε γραμμή εντολών ipconfig /all τι σου λέει για το ipv6; Δοκίμασες να βάλεις τον ασύρματο προσαρμογέα σε HT Mode; Μου δίνει κανονικά ip και στα windows settings μου δίνει ipv6 και ποια είναι Δεν μου δίνει τέτοια επιλογή μου έχει μόνο Beacon interval Preamble Mode Wireless Mode
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από drivers πως είσαι; Το όφησες με ότι βρήκε μόνο του ή το έχεις με πρεγκατεστημένα windows και με τους οδηγούς της huaweii; Στο παρακάτω λινκ είναι οι οδηγοί για το wireless. HUAWEI_MateBook_D_15_AMD_RealtekWLAN_2024.0.9.230 Περισσότερα δες στο παρακάτω λινκ για drivers αφού δώσεις το μοντέλο στην αναζήτηση. https://consumer.huawei.com/gr/support/driver-list/ Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από micos000
vasilissioros18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Από drivers πως είσαι; Το όφησες με ότι βρήκε μόνο του ή το έχεις με πρεγκατεστημένα windows και με τους οδηγούς της huaweii; Στο παρακάτω λινκ είναι οι οδηγοί για το wireless. HUAWEI_MateBook_D_15_AMD_RealtekWLAN_2024.0.9.230 Περισσότερα δες στο παρακάτω λινκ για drivers αφού δώσεις το μοντέλο στην αναζήτηση. https://consumer.huawei.com/gr/support/driver-list/ Αυτό ήταν.Αδερφός.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Οπότε του έκανες φορμάτ και το άφησες να πάρει μόνο του ότι drivers είχε ενώ ήθελε διαφορετικούς οδηγούς για το wireless. Δεν μου απάντησες όμως. Γιατί καίγεσαι για το v6; Ξέρω ότι επικρατεί η άποψη ότι μπορεί να είναι γρηγορότερο από το v4 και ίσως να γίνει πιο γρήγορο στο μέλλον, για τώρα όμως νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
vasilissioros18 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Οπότε του έκανες φορμάτ και το άφησες να πάρει μόνο του ότι drivers είχε ενώ ήθελε διαφορετικούς οδηγούς για το wireless. Δεν μου απάντησες όμως. Γιατί καίγεσαι για το v6; Ξέρω ότι επικρατεί η άποψη ότι μπορεί να είναι γρηγορότερο από το v4 και ίσως να γίνει πιο γρήγορο στο μέλλον, για τώρα όμως νομίζω ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Απλα ετυχε να το δωσει ο παροχος ως dualstack δεν με καιει και ιδιαίτερα απλά λεω αφού υπάρχει ας το εχω δεν κανω καποια τρελη χρήση.Για ping σε games κτλ απο οτι ειδα ειναι αρκετα καλυτερο 10ms κατω αν και δεν με νοιαζει και πολυ πλεον αλλα για την σύγκριση 😅
infin1tyGR Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 6 minutes ago, vasilissioros18 said: Για ping σε games κτλ απο οτι ειδα ειναι αρκετα καλυτερο 10ms κατω Αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε διαφορετικό routing και όχι στο IPv6 αυτό καθ' αυτό.
vasilissioros18 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, infin1tyGR είπε Αυτό κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε διαφορετικό routing και όχι στο IPv6 αυτό καθ' αυτό. καλά προφανώς αλλά για του λόγου το αληθές όντως έκανε διαφορά τώρα σε άλλο πάροχο δεν ξέρω τι παίζει και κατά πόσο παίζει ρόλο το ipv4 vs ipv6 για το ms
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα