Dimitris-Chatzis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μία από τις χειρότερες μάστιγες της κοινωνίας μας, για να μην πω η χειρότερη. Καλύτερα να το κλείσουν να ηρεμήσει ο κοσμάκης. Βλέπω κάποιοι εδώ αναφέρουν για προτερήματα... Μπορούν να μου πουν παρακαλώ πολύ ποια ακριβώς είναι αυτά; Το ότι έχει διαλύσει οικογένειες; Διαβάστε λίγο τα στατιστικά των διαζυγίων... Το ότι έχει χαθεί η πραγματική επικοινωνία; Βγαίνεις για καφέ η για ένα ποτό με το φιλαράκι σου η την παρέα και καταλήγει να είναι οι άλλοι με το κινητό στο χέρι και να μιλάς στον εαυτό σου; Το ότι έχει χαθεί το χρόνια πολλά για την γιορτή, τις γιορτές η τα γενέθλιά; Αντί να σηκώσει ο άλλος το τηλέφωνο, να πάρει και να ευχηθεί το φιλαράκι του, τον συγγενή του τα λέει εκεί μέσα; Τι είναι αυτό; μια απλή υποχρέωση; άσε δεν θέλω ευχαριστώ. Η απόλυτη ξεφτίλα... Το ότι έχουν αυξηθεί τα τροχαία; Διαβάστε και πάλι λίγο τα στατιστικά για τα τροχαία με υπαιτιότητα το ακατανόμαστο... Το ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις μέσα στην πόλη που όλοι είναι με το κινητό στο χέρι και δεν βλέπουν τι τους γίνετε γύρο τους; Η παραπληροφόρηση; Που ότι του κατέβει του καθενός στο κεφάλι το λέει εκεί μέσα; Και δεν φτάνει που το λέει έχει και τους χαζούς που τον πιστεύουν και τον επαινούν; Που ο καθένας το παίζει ότι θέλει, επιστήμονας, γιατρός η και γω δεν ξέρω τι άλλο; Που όλοι μα όλοι κάνουν παράπονα για τα προσωπικά τους δεδομένα ενώ εκεί μέσα λένε τα πάντα; Όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα… Δεν θέλω να βωμολοχήσω. Η ο άλλος ενώ βρίζει πουλάει μαγκιά εκεί μέσα ενώ στην πραγματική ζωή του είναι ένα απλό σκουπίδι; Αυτά και άλλα πάρα πολλά που δεν γράφω άλλο να μην μακρηγορήσω… Αυτά τα έχουν εντοπίσει και η αλλαγή ονομασίας δεν είναι παρά ένα κόλπο μήπως και αλλάξει το πρόσωπο που έχει δημιουργηθεί. Παρακαλώ πολύ πείτε μου ένα προτέρημα που να υπερτερεί όσων ανέφερα και θα ζητήσω εδώ μέσα συγνώμη από όλους. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από Dimitris-Chatzis 8
bolzor Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, basilis_k6 είπε δεν εχω fb, δεν ξερω... αλλα για μένα το yt για φέτος έκανε τη μεγαλύτερη πατάτα ever. χωρις dislike δεν ξέρουμε πλεον αν αξιζει η οχι ενα βιντεο. ποιος το σκέφτηκε αυτο?! Return YouTube Dislike Extension!!! Xάρηκα πολύ όταν το βρήκα 😛 1
bigLITTLE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, bolzor είπε Return YouTube Dislike Extension!!! Xάρηκα πολύ όταν το βρήκα 😛 Μόλις έκανες άλλον έναν να χαρεί εξίσου
malmsteen1984 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Στις 20/12/2021 στις 9:06 ΜΜ, Stergios74 είπε Yahoo Finance χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα Στις 20/12/2021 στις 9:11 ΜΜ, mants118 είπε Μάλλον Γιούχου Finance... 😂😂😂😂 το αστείο που είναι ρε παίδες?
basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, bolzor είπε Return YouTube Dislike Extension!!! Xάρηκα πολύ όταν το βρήκα 😛 ΩΡΑΙΟΣ! το εβαλα
KyleRGR1979 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Dimitris-Chatzis είπε Μία από τις χειρότερες μάστιγες της κοινωνίας μας, για να μην πω η χειρότερη. Καλύτερα να το κλείσουν να ηρεμήσει ο κοσμάκης. Βλέπω κάποιοι εδώ αναφέρουν για προτερήματα... Μπορούν να μου πουν παρακαλώ πολύ ποια ακριβώς είναι αυτά; Το ότι έχει διαλύσει οικογένειες; Διαβάστε λίγο τα στατιστικά των διαζυγίων... Το ότι έχει χαθεί η πραγματική επικοινωνία; Βγαίνεις για καφέ η για ένα ποτό με το φιλαράκι σου η την παρέα και καταλήγει να είναι οι άλλοι με το κινητό στο χέρι και να μιλάς στον εαυτό σου; Το ότι έχει χαθεί το χρόνια πολλά για την γιορτή, τις γιορτές η τα γενέθλιά; Αντί να σηκώσει ο άλλος το τηλέφωνο, να πάρει και να ευχηθεί το φιλαράκι του, τον συγγενή του τα λέει εκεί μέσα; Τι είναι αυτό; μια απλή υποχρέωση; άσε δεν θέλω ευχαριστώ. Η απόλυτη ξεφτίλα... Το ότι έχουν αυξηθεί τα τροχαία; Διαβάστε και πάλι λίγο τα στατιστικά για τα τροχαία με υπαιτιότητα το ακατανόμαστο... Το ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις μέσα στην πόλη που όλοι είναι με το κινητό στο χέρι και δεν βλέπουν τι τους γίνετε γύρο τους; Η παραπληροφόρηση; Που ότι του κατέβει του καθενός στο κεφάλι το λέει εκεί μέσα; Και δεν φτάνει που το λέει έχει και τους χαζούς που τον πιστεύουν και τον επαινούν; Που ο καθένας το παίζει ότι θέλει, επιστήμονας, γιατρός η και γω δεν ξέρω τι άλλο; Που όλοι μα όλοι κάνουν παράπονα για τα προσωπικά τους δεδομένα ενώ εκεί μέσα λένε τα πάντα; Όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτικά τα πάντα… Δεν θέλω να βωμολοχήσω. Η ο άλλος ενώ βρίζει πουλάει μαγκιά εκεί μέσα ενώ στην πραγματική ζωή του είναι ένα απλό σκουπίδι; Αυτά και άλλα πάρα πολλά που δεν γράφω άλλο να μην μακρηγορήσω… Αυτά τα έχουν εντοπίσει και η αλλαγή ονομασίας δεν είναι παρά ένα κόλπο μήπως και αλλάξει το πρόσωπο που έχει δημιουργηθεί. Παρακαλώ πολύ πείτε μου ένα προτέρημα που να υπερτερεί όσων ανέφερα και θα ζητήσω εδώ μέσα συγνώμη από όλους. Να μου ζήσεις χρυσόστομε!! Από τα καλύτερα σχόλια που έχω διαβάσει για τον πάλε ποτέ βασιλια αυτών των κυρά-κατίνων που λέγονται μέσα κοινωνικής δικτύωσης ...εγώ κάποτε γράφτηκα αποκλειστικά και μόνο για να βρω επικοινωνήσω με άτομα από το εξωτερικό με τους οποίους είχα χαθεί πολλά χρόνια πριν και δεν είχα άλλον τρόπο ...τώρα πια ο μέσος όρος ενασχόλησης μου με την εν λόγω πλατφόρμα είναι 1 με 2 φορές το χρόνο , να βάλω καμμία όμορφη φωτό για ευχες για Χριστούγεννα , να χαζέψω καμμια ωρίτσα και βγαινω , σε κάνα...εξάμηνο ξαναμπαινω πάλι....διαβάζω για άτομα που παθαίνουν κρίση πανικού εάν "πέσει" η πλατφόρμα ή το ρούτερ τους και δεν μπορούν να μπουν FB και νοιωθω μεγάλη λύπη ...(δεν το λέω με την παραμικρή δόση ειρωνείας ή κακίας ) ειλικρινά , οι ζωές των περισσότερων πάντα τόσο...άδειες ήταν;;....
mants118 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε το αστείο που είναι ρε παίδες? ότι το yahoo ουσιαστικά έχει χάσει την αίγλη του και άσε που και η μελέτη με δείγμα 1500 άτομα είναι από μόνο του γελοίο ώστε να βγάζεις συμπέρασμα για μια εταιρεία κολοσσό ότι είναι η χειρότερη!!!
malmsteen1984 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, mants118 είπε ότι το yahoo ουσιαστικά έχει χάσει την αίγλη του και άσε που και η μελέτη με δείγμα 1500 άτομα είναι από μόνο του γελοίο ώστε να βγάζεις συμπέρασμα για μια εταιρεία κολοσσό ότι είναι η χειρότερη!!! άλλο η μηχανή αναζήτησης της yahoo και άλλο το yahoo finance. δεν σε παρεξηγώ γιατί προφανώς δεν γνωρίζεις. αλλά κάποιος που ασχολείται με χρηματιστήριο και θέλει να ψάξει balance sheet, income statement κλπ από κάποια εταιρία απλά είναι το κορυφαίο. έχει πολύ καλή ενημέρωση και είναι και δωρεάν
mants118 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, malmsteen1984 είπε άλλο η μηχανή αναζήτησης της yahoo και άλλο το yahoo finance. δεν σε παρεξηγώ γιατί προφανώς δεν γνωρίζεις. αλλά κάποιος που ασχολείται με χρηματιστήριο και θέλει να ψάξει balance sheet, income statement κλπ από κάποια εταιρία απλά είναι το κορυφαίο. έχει πολύ καλή ενημέρωση και είναι και δωρεάν Δεν ασχολούμαι με χρηματιστήριο οπότε ναι δεν γνωρίζω το Yahoo Finance, αλλα όπως και να χει το δείγμα των 1500 ατόμων δεν είναι ασφαλές για τέτοια συμπεράσματα. 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα