Cell_7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, odys03 είπε Τι μίσος; απλή διαπίστωση και εγώ όλη μέρα στο facebook είμαι και λεφτά απο εκεί βγάζουμε και μηνύματα ανταλλάσσουμε και δουλειές κάνουμε και όλα. Γράφεις συγκεκριμένα για Ελλάδα και Έλληνας, υπονοώντας ότι σε άλλες χώρες είναι διαφορετικά, μόνο που δεν είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, odys03 said: Καλυτερη ή χειρότερη τι σημασία έχει; Είναι με διαφορά η πρώτη σελίδα που ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο τους οι Έλληνες και οι Ελληνίδες. Σε συνδυασμό με το Messenger και το Instagram τι να συζητάμε τώρα. Όταν έπεσε το Facebook ολόκληρη η Ελλάδα νόμισε έπεσε το internet. Μόνο για τον Έλληνα. Έξω δεν έχουν fb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε δεν εχω fb, δεν ξερω... αλλα για μένα το yt για φέτος έκανε τη μεγαλύτερη πατάτα ever. χωρις dislike δεν ξέρουμε πλεον αν αξιζει η οχι ενα βιντεο. ποιος το σκέφτηκε αυτο?! Μάλλον κάποιος που σκέφτηκε ότι καλύτερο είναι να ΔΕΙΣ το video πρώτα και μετά να αποκτήσεις τη δικιά σου άποψη, αντί να υιοθετήσεις στεγνά την άποψη κάποιου άλλου. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 - με ελαφρά κι ησύχασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Ποιες ήταν οι εταιρίες που πήραν μέρος σε αυτή την <<έρευνα>>; Νομίζω ότι ο τίτλος είναι πολύ γειωτικός επειδή 1500 χρήστες έκαναν κλικ σε μερικά radio buttons. 1 ώρα πριν, keysmith είπε Οποιος είναι "μάγκας" ας το κλείσει.. οι πόρτες είναι ανοικτές και τα σκυλιά δεμένα.. Υ.Γ. πριν βρίσεις σκέψου τα παρα πολλά θετικά που προσφέρουν τα κοινωνικά δίκτυα (και για αυτό πέτυχαν). Τα κοινωνικά δίκτυα δεν πέτυχαν όλα. Πριν το facebook υπήρχε το myspace και το Hi5. Το facebook απλά βρήκε τον τρόπο να προκαλεί εθισμό στον χρήστη. Υ.Γ. Όταν θέλεις να βάλεις κείμενο από σελίδα επί πληρωμή, άσε το σύνδεσμο αλλά άσε και ένα screenshot για την πλειονότητα που δεν πρόκειται να τους δώσουμε ποτέ ούτε ένα € 11 λεπτά πριν, polaki είπε Μάλλον κάποιος που σκέφτηκε ότι καλύτερο είναι να ΔΕΙΣ το video πρώτα και μετά να αποκτήσεις τη δικιά σου άποψη, αντί να υιοθετήσεις στεγνά την άποψη κάποιου άλλου. Ας κόψει και το like τότε ! Όταν ένα video παίρνει ένα κάρο dislike το κάνει γιατί το περιεχόμενο του είναι σάπιο, πχ κάτι fake tutorials Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 19 minutes ago, polaki said: Μάλλον κάποιος που σκέφτηκε ότι καλύτερο είναι να ΔΕΙΣ το video πρώτα και μετά να αποκτήσεις τη δικιά σου άποψη, αντί να υιοθετήσεις στεγνά την άποψη κάποιου άλλου. Με την ίδια λογική θα πρέπει να βγάλει και το like. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Le Perv Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Mark αν μου δωκεις 10.000 ευρω, ψηφιζω θετικα ρε. Σκεψου το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, manolis940 είπε Ας κόψει και το like τότε ! Όταν ένα video παίρνει ένα κάρο dislike το κάνει γιατί το περιεχόμενο του είναι σάπιο, πχ κάτι fake tutorials 11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Με την ίδια λογική θα πρέπει να βγάλει και το like. Εννοείται οτι μια χαρά ιδέα θα ήταν το να βγουν και τα like, έχετε δίκιο. Αλλά αυτό δε θα γίνει ποτέ, για τον εξής λόγο, το like το κάνουμε γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε "σχέσεις". Όταν κάνουμε like ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου, προσθέτουμε αξία στη σχέση και ενισχύουμε αυτή την ενότητα, μ'αρέσει αυτό που ανέβασες, άρα είμαι πιο "κοντά" σου. Δημιουργούμε επίσης με αυτό ένα εφέ αμοιβαιότητας. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, νιώθουμε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουμε τους ανθρώπους που μας έδωσαν κάτι, έστω και αυτό το like. Αυτή είναι η ψυχολογία πίσω από το like, αυτός είναι ο λόγος που όλα τα social media το έχουν. Όχι ΦΥΣΙΚΑ επειδή τους ενδιαφέρει και κόπτονται για το αν εμένα μου αρέσει η ανάρτησή σου, αλλά επειδή με τον τρόπο αυτόν αυξάνεται το engagement, τόσο το δικό μου, όσο με τη σειρά σου και το δικό σου επειδή πολλές φορές "νιώθεις" την ανάγκη να κάνεις και εσύ like το σχόλιο κάποιου που σου έκανε like, ή που ανέβασε μια φωτογραφία. Αυτά δεν τα λέω εγώ, έχουν προκύψει από μελέτες όλα αυτά τα χρόνια. Το DISLIKE απ'την άλλη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, και ειδικά στο youtube, σε κάνει να ΒΓΕΙΣ απ'το video και να μην το δεις καν. Γνώμη μου? Πολύ άργησαν να το αφαιρέσουν.... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από polaki 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 33 λεπτά πριν, polaki είπε Μάλλον κάποιος που σκέφτηκε ότι καλύτερο είναι να ΔΕΙΣ το video πρώτα και μετά να αποκτήσεις τη δικιά σου άποψη, αντί να υιοθετήσεις στεγνά την άποψη κάποιου άλλου. Τότε το ίδιο να κάνουν και για like… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Άλλη μια πρωτιά για το facebook... Εύγε! Το θέμα δεν είναι οτι κανει κάτι που δεν κανουν οι άλλοι. Είναι ο τροπος που το κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, polaki είπε Το DISLIKE απ'την άλλη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, και ειδικά στο youtube, σε κάνει να ΒΓΕΙΣ απ'το video και να μην το δεις καν. Βρήκα ένα βίντεο του The Verge που στήνουν ένα PC, βλέπω έχει likes αλλά δεν βλέπω τα dislikes, λογικά θα είναι κάτι καλό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, polaki said: Εννοείται οτι μια χαρά ιδέα θα ήταν το να βγουν και τα like, έχετε δίκιο. Αλλά αυτό δε θα γίνει ποτέ, για τον εξής λόγο, το like το κάνουμε γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε "σχέσεις". Όταν κάνουμε like ο ένας τις αναρτήσεις του άλλου, προσθέτουμε αξία στη σχέση και ενισχύουμε αυτή την ενότητα, μ'αρέσει αυτό που ανέβασες, άρα είμαι πιο "κοντά" σου. Δημιουργούμε επίσης με αυτό ένα εφέ αμοιβαιότητας. Χωρίς να το καταλαβαίνουμε, νιώθουμε υποχρεωμένοι να ανταποδώσουμε τους ανθρώπους που μας έδωσαν κάτι, έστω και αυτό το like. Αυτή είναι η ψυχολογία πίσω από το like, αυτός είναι ο λόγος που όλα τα social media το έχουν. Όχι ΦΥΣΙΚΑ επειδή τους ενδιαφέρει και κόπτονται για το αν εμένα μου αρέσει η ανάρτησή σου, αλλά επειδή με τον τρόπο αυτόν αυξάνεται το engagement, τόσο το δικό μου, όσο με τη σειρά σου και το δικό σου επειδή πολλές φορές "νιώθεις" την ανάγκη να κάνεις και εσύ like το σχόλιο κάποιου που σου έκανε like, ή που ανέβασε μια φωτογραφία. Αυτά δεν τα λέω εγώ, έχουν προκύψει από μελέτες όλα αυτά τα χρόνια. Το DISLIKE απ'την άλλη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτα, και ειδικά στο youtube, σε κάνει να ΒΓΕΙΣ απ'το video και να μην το δεις καν. Γνώμη μου? Πολύ άργησαν να το αφαιρέσουν.... Ισχύει αυτό που λες σε μεγάλο βαθμό, άλλωστε και στα social δεν είναι ξένο το να σου πατάνε like οι φίλοι σε ό,τι ανεβάζεις. Δεν σημαίνει ότι τους αρέσει απαραίτητα. Επίσης το dislike ίσως έχει και εκδικητική (ελλείψει καλύτερης λέξης) χρήση. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2021 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efkairiakos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μακάρι να μην είχε εξαγοράσει και το ινσταγκραμ σκουπίδι ζούκ εν μπεργκερ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, AtiX είπε Τότε το ίδιο να κάνουν και για like… Εχεις δίκιο αλλά δεν θα το βγάλουν. Διάβασε αν θες το σχόλιο μου, είναι ακριβώς από πάνω σχόλιο απ'το δικό σου και θα καταλάβεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 το ΦΒ εχει πανω απο 2 δις χρηστες και 1500 ατομα το εβγαλαν χειροτερη εταιρια! γελανε οι πετρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα