Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα, Έχω 2 γραμμές cosmote 1 ΚαρτοΣυμβόλαιο & 1 Συμβόλαιο, επειδή έχω iphone και παίρνει μια φυσική sim και δεν θέλω e-sim καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα πρέπει να αγοράσω ξανά e-sim + δεν βολεύει να έχω 2 κινητά (iphone + nokia 3310 😆) θέλω να τις ενοποιήσω. Στο chat δεν καταφέρνω να μιλήσω ξέρετε αν γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_2809 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 καλησπέρα, εγώ στο iphone 12 pro δουλεύω sim και e-sim (το εταιρικό και προσωπικό μου αριθμό αντίστοιχα). νομίζω δεν υπάρχει 2in1 sim. το κόστος της e-sim είναι περίπου 10 ευρώ, κάθε πότε χρειάζεσαι να κάνεις εργοστασιακές ? μπορείς να κάνεις επαναφορά και να κρατήσεις τα δεδομένα δικτύου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallonos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2022 Στις 20/12/2021 στις 5:33 ΜΜ, Qwerty_ είπε Καλησπέρα, Έχω 2 γραμμές cosmote 1 ΚαρτοΣυμβόλαιο & 1 Συμβόλαιο, επειδή έχω iphone και παίρνει μια φυσική sim και δεν θέλω e-sim καθώς σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω εργοστασιακές ρυθμίσεις θα πρέπει να αγοράσω ξανά e-sim + δεν βολεύει να έχω 2 κινητά (iphone + nokia 3310 😆) θέλω να τις ενοποιήσω. Στο chat δεν καταφέρνω να μιλήσω ξέρετε αν γίνεται; Υπάρχει αυτό, τώρα πως λειτουργεί δεν γνωρίζω να σου πω. https://www.cosmote.gr/cs/business/gr/service_2in1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα