Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτάζω για 2 tb nvme αποκλειστικά για χρήση game storage όπως steam και όλα τα παρόμοια...

Αρχικά λόγο κόστους ο Kingston NV1 είναι αρκετά δελεαστικός entry level DRAM-less QLC με χαμηλές επιδόσεις...

Η δεύτερη επιλογή που κοιτάζω είναι ο Samsung 970 Evo Plus ένας από τους ποιο γρήγορους gen3
Σε αυτό το price range μήπως είναι καλύτερα ένας low end gen 4 / mid range nvme σαν τον Corsair MP600 Core (QLC, Gen4, 1024 DRAM cache) που αν και ένας τους ποιο αργούς gen4 θεωρητικά τουλάχιστον είναι ποιο γρήγορος από τον 970 Εvo Plus?

Δημοσ.

Εάν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα για τον  Samsung 970 Evo Plus στα 2gb τότε θα σε καλύψει στα μέγιστα για την χρήση που τον έχεις ανάγκη. 😉

Αν είχες σκοπό να βάλεις λογισμικό μέσα τότε το συζητούσαμε για κάτι ακόμη πιο γρήγορο.

Δημοσ.

Για απλή αποθήκευση παιχνιδιών, ο Kingston NV1 αξίζει.

Αν παίζεις όλα τα παιχνίδια συχνά, πας για τον Samsung 970 Evo Plus ή WD SN750.

Ο Corsair MP600 δεν αξίζει γιατί φορτώνει πιο αργά τα παιχνίδια.

Επίσης, Samsung και Western Digital έχουν πολύ καλύτερα λογισμικά για την διαχείριση των nvme.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αναζητώ και εγώ έναν ssd για παρόμοια χρήση. Θεωρείτε ακόμη καλή περίπτωση τον 970 Evo Plus; Ερωτώ γιατί έχω έναν 500άρη εδώ και 3 χρόνια. Δεν έχει προκύψει κάτι καλύτερο στην αγορά. Προς το παρόν το hardware μου δε μου επιτρέπει να πάω σε gen 4 αλλά μέσα στο έτος θα αναβαθμίσω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psyber είπε

Παιδιά αναζητώ και εγώ έναν ssd για παρόμοια χρήση. Θεωρείτε ακόμη καλή περίπτωση τον 970 Evo Plus; Ερωτώ γιατί έχω έναν 500άρη εδώ και 3 χρόνια. Δεν έχει προκύψει κάτι καλύτερο στην αγορά. Προς το παρόν το hardware μου δε μου επιτρέπει να πάω σε gen 4 αλλά μέσα στο έτος θα αναβαθμίσω.

Έαν βρίσκεσαι στο ίδιο budget, τότε σίγουρα ο 970 evo plus είναι η καλύτερη επιλογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...