washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/12/2021 στις 11:25 ΠΜ, costis ni είπε Δηλαδή θα γίνει μπετατζής;; Για εξήγησε λίγο. Τι οικοδομές πήρες σβάρνα πριν γίνεις "σοβαρός ανθρωπος" με αυτοκίνητο; Στις 20/12/2021 στις 3:24 ΜΜ, ioannis114 είπε Η μητέρα μου όμως προσφερεται να μου πουλησει το αυτοκίνητο της σε πολυ μέτρια κατάσταση γενικότερα. Με γρατζουνιές/φθορές εξωτερικά και εσωτερικά+. βρωμικο, απεριποίητο κτλ. Για πειτε καμια γνώμη. Τι θα κάνατε στην θέση μου; ...αλλαγή επιθέτου, πόλης, κτλ. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2021 από washcloud
costis ni Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 ΑΑΑΑΑΑ τώρα κατάλαβα. "οικοδομή"=πολυκατοικία, για τους φίλους μας τους Μακεδόνες. Λοιπόν στο θέμα μας. Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις μηχανάκι, τώρα που έχεις τα λεφτά και είσαι νέος και μπορείς να βγάλεις γούστα.Ε, κι όταν βρέχει, κάνει κρύο κλπ, παίρνεις το κακορίζικο ύφος και λες στη μητέρα "μαμααααα, να πάααρω το αυτοκίνητοοο, κρυώνωωωωωω σήμερααα" Εφόσον έχει τόση ανησυχία μη πάθει τίποτα ο Υιός, θα στο δώσει. Ζακετάκι να βάλεις.
washcloud Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 ...βασικά να πάρει ό,τι γουστάρει περισσότερο. Γιατί αν δεν πάρει ό,τι γουστάρει τώρα που είναι νιάτο, το απαυτό και πσόφησε. Θα έχει όοοολο τον καιρό μπροστά του να πάρει κάτι οικονομικό, κάτι βολικό, κάτι που να μπορεί να το γεμίσει με γκόμενες ή γκόμενους ή τρανς κι αποτσίγαρα. Κι απ' ό,τι κατάλαβα, ΜΑΛΛΟΝ αμάξι θα 'θελε, αλλά σένιο. Οπότε ή κρατάει τα λεφτά για να σενιαριστεί λίγο πιο μετά, ή αν έχει ανάγκη μετακίνησης με γιώτα-χι, θα κάνει για την ώρα μια εκπτωσούλα και θα πάρει την μηχανή για να γίνεται δουλίτσα και θ' αφήσει την μπαλίτσα για πιο μετά, που θα 'χει το φραγκέτο. Απλά πράμματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα