Nabuko Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Απλός , λιτός και περιεκτικός ο τίτλος του θέματος 7 ώρες πριν, ioannis114 είπε Για πειτε καμια γνώμη. Τι θα κάνατε στην θέση μου; Πάρτα και τα 2. Problem solved
tigergreg Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν εισαι πολυ μελαχροινος παρε τρικυκλο.....😂
xaralas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Sorry αλλα το yaris θα στο πουλησει η μανα σου; Δεν θα στο δωσει τσαμπα; Αν ισχυει το δευτερο, παρτο με κλειστα ματια και σιγα σιγα φτιαξε το.
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Παρε το Yaris και μη το φτιαξεις καθολου γιατι εισαι και νεος οδηγος και θα το φας καπου σιγουρα. Με 2 χιλιαρικα(γιατι θες και εξοπλισμο) δε παιρνεις σοβαρο δικυκλο με ABS.Μονο αν βρεις κανα σκουτερ. Ασε που με το αυτοκινητο πας βολτα και κανα γκομενακι και αμα λαχει και σε κανα δασακι.Με τη μηχανη θα παρεις σβαρνα τις οικοδομες.Been there ,done that
Bitbit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μιας και οδηγάω και τα 2, αν ήταν να επιλέξω μόνο το 1 θα κρατούσα το αυτοκίνητο. Όπως είπε και ο Νίκος πριν, άκρη δε θα βγάλεις διότι ο καθένας θα σου απαντήσει με βάση τα γούστα του. Το αν 10 άτομα εδώ μέσα γουστάρουν μηχανή, δε σημαίνει ότι η μηχανή είναι κατάλληλη και για εσένα. Και φυσικά ισχύει το αντίθετο. Πρέπει να δεις εσύ τις ανάγκες σου. Εμείς δε τις ξέρουμε. Υπάρχουν στιγμές (μποτιλιάρισμα, παρκάρισμα) που δε θα άλλαζα τη μηχανή με τίποτα. Υπάρχουν κι άλλες (κακοκαιρία, ανάγκες για μεταφορά) που δε θα άλλαζα το αυτοκίνητο με τίποτα. Τώρα θέλω να πάω για ψώνια. Με τι θα πάω; Με τη μηχανή; Και τις 6αδες που θα τις βάλω; Μετα θα χρειαστεί να κατέβω κέντρο. Αν πάω με το αυτοκίνητο, θα βρίζω για το επόμενο 2ωρο.
costis ni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Dantε είπε Με τη μηχανη θα παρεις σβαρνα τις οικοδομες Δηλαδή θα γίνει μπετατζής;; Για εξήγησε λίγο. Τι οικοδομές πήρες σβάρνα πριν γίνεις "σοβαρός ανθρωπος" με αυτοκίνητο;
Dantε Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, costis ni είπε Δηλαδή θα γίνει μπετατζής;; Για εξήγησε λίγο. Τι οικοδομές πήρες σβάρνα πριν γίνεις "σοβαρός ανθρωπος" με αυτοκίνητο; Ο 18 χρονος θα το πιασει.Αν δεν εισαι 18, δεν υπαρχει λογος να κατσω να το εξηγησω 2 1
costis ni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Dantε είπε Ο 18 χρονος θα το πιασει.Αν δεν εισαι 18, δεν υπαρχει λογος να κατσω να το εξηγησω αααααα μηπως εννοείς οτι θα του κάθονται μόνο χοντρές; 2
gleft Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 αν δεν έχεις όχημα κι εγώ θα πω πρώτα να πας σε αυτοκίνητο. Μάζεψε μετά λεφτά και πάρε μια μηχανή. Κρύα, βροχές, χιόνι(;) τη μηχανή θα τη βλαστιμάς. Κάτοχος και αυτοκινήτου και μηχανής κι εγώ και παραδέχομαι ότι όσο δεν έχει πολύ κρύο ή πολύ βροχερό καιρό την προτιμώ, αλλά για μοναδικό μέσο μεταφοράς σε περιορίζει.
Pwpwpw Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, costis ni είπε Δηλαδή θα γίνει μπετατζής;; Για εξήγησε λίγο. Τι οικοδομές πήρες σβάρνα πριν γίνεις "σοβαρός ανθρωπος" με αυτοκίνητο; Καλα οντως τωρα δεν καταλαβες τι εννοει😝
costis ni Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Καλα οντως τωρα δεν καταλαβες τι εννοει😝 Οχι! Για φωτισεμε πλιζ
ΒουρΝ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Το αμαξι είναι άνεση καφες μουσική τσιγαρο ζέστη κρυο,κάνα γκομενακι μεσα κτλ. Πιο ακριβή συντήρηση ομως Η μηχανή κερδίζει σε οικονομία πάρκινγκ και να ξεδινεις και για εμένα πιο ωραίες βόλτες Παρε αμαξι φιλε αν δεις ότι δεν την παλεύεις με κίνηση με τίποτα κτλ παίρνεις ένα δίκυκλο
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Το αμάξι κι από μένα. Απλά δεν ξέρω μήπως με 2500€ μπορείς να βρεις και κάποιο καλύτερο.
sambouar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2021 Αν κατάλαβα καλά ο νηματοθέτης δεν είπε ότι το αυτοκίνητο θα του κοστίσει 2500€. Απλά ανέφερε ότι του πρότεινε η μητέρα του να του "πουλήσει" το αυτοκίνητο με σκοπό να τον αποτρέψει να αγοράσει μηχανάκι. Μάλλον σχεδόν δωρεάν θα είναι το αυτοκίνητο οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει δίλημμα. Πάρε το αυτοκίνητο να μάθεις να οδηγάς σε ένα παλιό δωρεάν μεταχειρισμένο που δεν θα το κλαις αν το γρατσουνισεις σε κανένα παρκάρισμα, να βάζεις μέσα και την παρέα σου για βόλτες. Το μηχανάκι είναι είδος ανάγκης λόγω έλλειψης χρημάτων για την αγορά αυτοκινήτου, όταν είσαι μικρός. Μεγαλώνοντας ίσως σου δημιουργηθεί η ανάγκη να αγοράσεις ένα, οπότε το βλέπεις σε δεύτερο χρόνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, zio10 είπε Το αμάξι κι από μένα. Απλά δεν ξέρω μήπως με 2500€ μπορείς να βρεις και κάποιο καλύτερο. Η τιμή είναι παρά πολύ καλή για Yaris του 2007. Δεν παίζει να βρει καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα