Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους. Βγάζω αυτό τον καιρό τα διπλώματα οδήγησης μου(μηχανής και αυτοκινήτου) και βρίσκομαι σε αναζήτηση του πρωτου οχήματος μου. Γενικά θα ήθελα να οδηγήσω μηχανή καθώς μου φαίνεται πολυ πιο οικονομικό μέσο μετακίνησης και θα μπορώ να το κινώ πολυ περισσοτερο ,να παω εκδρομές πιο φθηνά,να παρκαρω ευκολότερα κτλ. Βέβαια θα πρεπει να πληρωνω 30€ για parking καθώς δεν έχω κάπου να το βάζω και να είναι ασφαλήασφαλή + ότι για την μηχανή θα πληρωσω ένα 800 ακόμα για κράνη μπουφάν κτλ 

Η μητέρα μου όμως προσφερεται να μου πουλησει το αυτοκίνητο της σε μια προσπαθεια να μην παρω μηζανη και να έχει το κεφάλι της λίγο πιο ήσυχο 😂. Είναι σε πολυ  καλή κατάσταση μηχανικά αλλά σε πολυ μέτρια κατάσταση γενικότερα. Με γρατζουνιές/φθορές εξωτερικά και εσωτερικά+. βρωμικο, απεριποίητο κτλ. 

Για πειτε καμια γνώμη. Τι θα κάνατε στην θέση μου;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγόρασε τη μηχανή και παίρνε ανά διαστήματα για βόλτα και το Yaris, ώστε να μάθεις να κινείσαι και με τα 2 είδη οχημάτων. 

Btw, συνήθως για εκδρομές κ.λπ βολεύει καλύτερα το αυτοκίνητο. Μία τσάντα, ένα μπουφάν, το έτερον ήμισυ... που θα μπουν αυτά στη μηχανή; Η μηχανή "κερδίζει" όμως στο αστικό περιβάλλον. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ioannis114 είπε

Καλησπερα σε όλους. Βγάζω αυτό τον καιρό τα διπλώματα οδήγησης μου(μηχανής και αυτοκινήτου) και βρίσκομαι σε αναζήτηση του πρωτου οχήματος μου. Γενικά θα ήθελα να οδηγήσω μηχανή καθώς μου φαίνεται πολυ πιο οικονομικό μέσο μετακίνησης και θα μπορώ να το κινώ πολυ περισσοτερο ,να παω εκδρομές πιο φθηνά,να παρκαρω ευκολότερα κτλ. Βέβαια θα πρεπει να πληρωνω 30€ για parking καθώς δεν έχω κάπου να το βάζω και να είναι ασφαλήασφαλή + ότι για την μηχανή θα πληρωσω ένα 800 ακόμα για κράνη μπουφάν κτλ 

Η μητέρα μου όμως προσφερεται να μου πουλησει το αυτοκίνητο της σε μια προσπαθεια να μην παρω μηζανη και να έχει το κεφάλι της λίγο πιο ήσυχο 😂. Είναι σε πολυ  καλή κατάσταση μηχανικά αλλά σε πολυ μέτρια κατάσταση γενικότερα. Με γρατζουνιές/φθορές εξωτερικά και εσωτερικά+. βρωμικο, απεριποίητο κτλ. 

Να μου πουλήσεις το yaris 2500€, δώσε τα 2 στη μάνα σου και τα 500€ εξτρα κράτα τα για τη μηχανή 

• Like 2
Δημοσ.

Συνονοματε, ασε τις μηχανες γτ εχουν ψηλο επιπεδο κινδυνου συν το οτι δεν κυκλοφορουν με ολες τις καιρικες συνθηκες, παρε το yaris και δωσε ακομα μερικα κατοσταρικα να του κανεις ενα μαζεμα εξωτερικα σε φανοποιειο, συν καλυματα καθισματων και βιολογικο.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτοκινητο δαγκωτό... ασε τη μηχανη, σε λιγα χρονια που θα εχεις καποια γενικότερη οδηγική εμπειρία, εφόσον δεις οτι σου χρειάζεται τότε παιρνεις...

• Like 4
Δημοσ.
33 minutes ago, Haldol said:

Μία τσάντα, ένα μπουφάν, το έτερον ήμισυ... που θα μπουν αυτά στη μηχανή;

Το μπουφάν το φοράς ήδη, οι μηχανές έχουν ακόμα μια θέση πίσω, άνετα φοράς μια τσάντα πλάτης ή ταχυδρόμου ή τσαντάκι ή tank bag. 

27 minutes ago, Ioannisto said:

συν το οτι δεν κυκλοφορουν με ολες τις καιρικες συνθηκες

Οι μηχανές πάντως δεν έχουν θέμα. Οι αναβάτες έχουν το όριο. 

• Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να αποφασίσεις εσυ τι θέλεις, η μοτοσυκλέτα δεν εχει ουδεμιά σχέση με τα αυτοκίνητα. Εδω ο καθε ενας θα σου λεει τα δικα του, ανάλογα τα πιστεύω του.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα το συνιστούσα να πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις καμία εμπειρία γενικότερα από οδήγηση . Πάρε το αμαξάκι και βλέπεις στο μέλλον ..

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, visualizer είπε

Δεν θα το συνιστούσα να πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις καμία εμπειρία γενικότερα από οδήγηση . Πάρε το αμαξάκι και βλέπεις στο μέλλον ..

Δηλαδή πως ακριβώς θα αποκτήσει εμπειρία αφου του προτείνεις να μην παρει;

• Like 1
Δημοσ.

"Δεν θα το συνιστούσα να πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις καμία εμπειρία γενικότερα από οδήγηση . Πάρε το αμαξάκι και βλέπεις στο μέλλον .."

Δημοσ.
Μόλις τώρα, visualizer είπε

"Δεν θα το συνιστούσα να πάρεις μηχανή χωρίς να έχεις καμία εμπειρία γενικότερα από οδήγηση . Πάρε το αμαξάκι και βλέπεις στο μέλλον .."

Εγω με την λογική σου θα πρότεινα να μην παρει αυτοκίνητο αλλα μοτοσυκλέτα, ετσι θα αποκτήσει πολυ καλύτερη εμπειρία και θα καταλάβει πως πρεπει να οδηγεί κάποιος στην πόλη σεβόμενος και τους άλλους οδηγούς

Δημοσ.

πάρε το τούτου της μαμάς και έχεις καιρό για μηχανη .....και αφού έχει και τα σημάδια του θα έχεις λιγότερο άγχος

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ioannis114 είπε

Πάρε τη μηχανή,

το Yaris, θα το παίρνεις έτσι και αλλιώς όποτε θέλεις, αφού για να το δίνει η μητέρα σου, δεν το έχει και τόσο ανάγκη.Εκτός αν έχετε κακή σχέση μεταξύ σας,για να σου ζητάει χρήματα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν δεν μπορουσα να εχω ταυτοχρονα στην κατοχη μου και δικυκλο και αυτοκινητο και επρεπε να επιλεξω αναμεσα στα 2, θα επελεγα το αυτοκινητο χωρις να το σκεφτω, θεωρω οτι ειναι πολυ πιο απαραιτητο καθως μπορεις να κινηθεις ανετα ανεξαρτητως καιρικων συνθηκων, ειναι πιο ασφαλες και εχει χωρους για αποσκευες για ταξιδακια με φιλους , ετσι  θα ειναι και η μητερας σου πιο ησυχη, γιατι κακα τα ψεμματα η επικινδυνοτητα  μεταξυ δικυκλου και τετρατροχου δεν συγκρινεται καν.

Γνωμη μου παρε το αμαξι αρχικα, και αργοτερα οταν μαζεψεις καποια χρηματα παιρνεις και ενα δικυκλο μικρου κυβισμου να το εχεις για χρηση εντος πολης τις ζεστες μερες του ετους.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
6 ώρες πριν, ioannis114 είπε

Η μητέρα μου όμως προσφερεται να μου πουλησει το αυτοκίνητο της σε μια προσπαθεια να μην παρω μηζανη και να έχει το κεφάλι της λίγο πιο ήσυχο

Εγώ θα φανταζόμουν ότι θα στο δίνει δωρεάν για να μπορέσει να σε πείσει να μην πάρεις μηχανή... 

Αν είναι να στο πουλήσει, πάρε μηχανή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...